mar_tika Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 W ogłoszeniu podane są trzy nr tel opiekunki jako pierwszy ,Emiś(z racji tego że orientuje sie w psach )jako drugi i mój .Narazie cisza ,w sumie to nie chce mi się w to wierzyć że nikt o takiego psa nie pyta.Można też pomyśleć że mam parchate łapki do ogloszeń, ale jeszcze wilczek go ogłasza więc,nie wiem o co chodzi :razz:Czekamy z niecierpliwością na choćby jeden telefon w spr adopcji:lol: Quote
mar_tika Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Hopaj na pierwszą.W Huga boksie w końcu panuje spokój i harmonia.Psy dogadują się:) Quote
MIKUŚ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No i mam banerek Huga w podpisie :crazyeye: Marta Hugo znajdzie dom, musi znaleźć - to nie możliwe by go nie znalazł :roll: Sama o tym wiesz nie traćmy nadzieji :-( Quote
mar_tika Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 MIKUŚ napisał(a):A co z Polą? Co z jej łapą? Wiadomo coś? W niedzielę byłam u Poli.Z łapką wszystko ok.Przypuszczam że ją poprostu nadwyrężyła.Pola skaka przy kratach jak małpka.To młoda żywiołowa sunia zamknięcie jej nie kompletnie nie służy.Ogłaszam i Huga i Polę .Mam nadzieję że w końcu oba psiaki dobrze trafią:) Quote
leonarda Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Tak sobie zaglądam do Huga, często - ale nie piszę, bo co tu na razie pisać... Bardzo mocno trzymam kciuki za dom dla niego. Quote
mar_tika Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Zaglądajcie cioteczki na wątek Huga.Wszyscy goście mile widziani,bo tak samej ze sobą ciężko mi pisać.Ja też wierzę że w końcu Hugo wyjdzie zaa krat :( Quote
Jenny19 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Hugo ktoś obserwuje na allegro, man nadzieję że ten ktoś się ujawni i na biernym obserwowaniu się nie skończy... Quote
mar_tika Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Jenny19']Hugo ktoś obserwuje na allegro, man nadzieję że ten ktoś się ujawni i na biernym obserwowaniu się nie skończy...[/QUOTE] Oby ktoś go wypatrzył.Ten pies w końcu po tylu latach zasługuje na normalny dom Quote
wilczek007 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ogłoszonek tak mało nie miał, szkoda że nikt nie pyta:( Quote
mar_tika Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ogłoszeń w sieci ma troszkę ,mnie to się wydaje że zdjęcia ma do bańki.No cóż ogłaszamy do bólu .Musi się jego los odmienić.W boksie narazie spokój .Dogaduje się ze swoimi towarzyszami niedoli .Bardzo chcialabym go z tego schroniska wyciągnąć zasługuje na dom.Szkoda że nic więcej nie mogę zrobić jak tylko go ogłaszać:( Quote
Kama83 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 mialam telefon, o jakiegos boksera, pomyslalam o nim, podsylam do pani (znajoma znajomej) ale na razie - wiadomo, nic pewnego. Quote
leonarda Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ojej....nawet nie chcę nic pisać, żeby nie zapeszać.... Quote
mar_tika Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Byłam u Huga w niedzielę .Dorzucili do jego boksu duzego owczarkowatego psa.Narazie wszystkie psy w boksie sie dogadują.Hugo jest badzo wiciszony ,być może zrezygnowany.W sumie w boksie jest ich czwórka.Trzy psy jak tylko ktokolwiek zbliża się do boksu to skakają jak szalone przy kratach,a Hugo stoi w głębi boksu i macha ogonem. Nie wiem kiedy był na spacerze ,czy go ktos widział z opiekunka jak wychodził?Chłopak trochę schudł .Na plus jest to że łyse placki na bokach zaczynaja zarastac więc to nie grzybek tylko jakies otarcia:) Quote
leonarda Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Mnie się wydaje, że Hugo był na spacerze w zeszłą sobotę (czyli nie tę ostatnią, tylko przed). Tak nie na 100%, ale prawie (już mi się te soboty mieszają...). A swoją drogą - co to jest ten raz na tydzień dla tych psów - a jak cokolwiek wypadnie, to jeszcze rzadziej... Quote
mar_tika Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziękuję za info:)Fajnie że wychodzi regularnie:)Faktem jest że ten jeden raz na tydzień to mało, ale pomyśl Leonarda jak nie było wolontariatu Hugo siedzi w schronisku juz 3 rok i dopiero dzieki wam znowu zaznał odrobiny wolności Quote
mar_tika Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ale cisza w wątku boxia:( Byłam w niedzielę w schronisku.Nakarmilam cały boks parówkami.Dośc spokojnie jest teraz w boksie Huga.On najbardziej cichy i stateczny jak zwykle dośc ostrożnie podchodzi do krat ale podchodzi.Da się pogłaskać po siwej brodzie .Cudowne z niego psisko aż dziw bierze że go nikt jeszcze nie zaadoptował.To chyba tak jak u ludzi jedni mają wiecej szczęścia inni mniej .Hugo niestety nalezy do pechowców:( Quote
Jenny19 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zobowiązałam się do regularnego ogłaszania Hugo;) mogę w ogłoszeniach dawać dalej na Was namiary? Marta, Emilia? Quote
mar_tika Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jenny19 napisał(a):Zobowiązałam się do regularnego ogłaszania Hugo;) mogę w ogłoszeniach dawać dalej na Was namiary? Marta, Emilia? Bardzo dziekuję.Jak najbardziej proszę podaj mój nr tel .Dobrze żeby też był nr telefonu opiekunki Huga w sumie to ona o nim może nam najwięcej powiedzieć Quote
Jenny19 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Tak, Emilka mi dała numer do opiekunki Hugo. Ogłoszę go w najbliższym czasie, bo wystawiłam teraz bazarek ogłoszeniowy i muszę się najpierw z zamówionymi ogłoszeniami uporać. Quote
Recommended Posts