Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boxio to szorstkowłosy boxer, o oryginalnej urodzie. Na pewno wyróżnia się z tłumu lecz dla czego nikt jak narazie go nie dojrzał? Siedzi w schronie już tyle czasu... Nie jest agresywny, toleruje inne zwierzęta, troszku zamknięty w sobie, smutny... wciąż marzy o wspaniałym domku, czy ktoś wkońcu spełni jego marzenie? Czy ktoś Boxia pokocha? Jutro będe w schronie to dowiem się więcej.

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tylko nei wiem kiedy będe wschronie, wiesz tekst to poł biedy, chodzi o to, ze nawet wiek jest trudno okrełsić przez kraty, fajnie jakby się Dt znalazł i pomogł ocenić psa, bo nie chcę mieć szybkiego zwrotu nagle, bo pies agresywny czy coś.

Posted

No mogę go dać na stronkę SOS bokserom, ale z niego taki bokser jak z mojej suki amstaf, ale możę ktoś się zakocha. :)
Tylko musze mieć jakieś info niestety....jakby chociaż wiek był, bo na oko to chłop w szpitalu umarł . :D

Posted

No i nie dogadałam się jak zwykle;/ ehh... Jaki pies? Boxer? Nie ma boxerów... Nie ma szczeniaków... Tu nie ma takich psów dowidzenia!
dziwne ta kobieta chyba próbowała mi wmówić że na tą chwile w schronisku nie ma wogule psów, piękne szkoda że nie realne

• 2 weeks later...
Posted

BOKSER SZORSTKOWŁOSY - pies, ok. 2 letni.
Przyprowadzony do schroniska jako znajda przez prywatną osobę.
Widać, że jest dobrze ułożony.
Na co dzień bardzo towarzyski, ciekawy ludzi i świata.
W stosunku do innych psów spokojny.
Ma przepiękne charakterystyczne ubarwienie szaro-popielato-brązowe, pręgowane i na dodatek szorstkowłose.
To bokser niespotykanej urody.
Jest ładnie zbudowany, ma ok. 50 cm w kłębie. Znajduje się w boksie 9, nr ewid. 440.

Źródło:
http://www.wiadomoscizaglebia.pl/ekowiadomosci_008_08_12.htm

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Siedzi dalej niestety jak będzie gotowy tekst to można go ogłaszać. Miałam go ostatnio na spacerze, fajny psiak, trochę nieokrzesany, gryzł i nakręcał się na smycz, ale ogólnie do ludzi cudo z charakteru.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Hugo był dzisiaj z nami na spacerze.
Początek był taki jak ostatnio- czyli skakanie, gryzienie i szarpanie smyczy, ciągniecie jak lokomotywa. Ale już w lesie Hugo zachowywał się ok, ciągnięcie można mu wybaczyć, w sumie dzisiejszy spacer był jego pierwszym od wielu lat:shake:
Lubi się bawić patykami. A w przodkach ma chyba też labradora bo każda kałuża błota została przez niego skrupulatnie zaliczona:evil_lol: