Jump to content
Dogomania

3.05.2010 - Kujawsko-Pomorska WPR Bydgoszcz

Recommended Posts

Posted

ohisama napisał(a):
Widzę że matagi dorobiła się swojego rzecznika prasowego!Niepotrzebnie!Chętnie usiądę sobie z matagi przy kawce Tchibo to sobie pogadamy o lotach szybowcem:lol::shiny:

Tak, jasne, to ma sens - zostałam rzecznikiem prasowym człowieka, którego nawet osobiście nie znam... ;-)

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jeszcze niedawno wszyscy się zachwycali pieskami Co Ty Na To w temacie galeria - gdzie nowy właściciel założył wątek. I mam nieodparte wrażenie, że Ci Sami. A co do wyników wystawy - przed wystawą - cóż, nie przesądzała bym ! Różnie bywa ....

:eviltong:

Posted

ohisama napisał(a):
Matagi robi takie mieszanki że czacha dymi :megagrin::megagrin:

Nie będę tutaj gówna z Toba przewracać,ide posprzątać rzeczywiste w moim ogrodzie.Mniej śmierdzi.

Posted

Mitsu...to juz sumienie tych osób, które są na tyle zmienne...jakos sobie nie przypominam żadnej psiny z tej cudownej hodowli, która by była warta jakiejkolwiek uwagi.......wiec masz jednak złe wrazenie :)

ok juz wiem o co chodzi :) zwracam honor...przypomne jednak że rodzicami nie są potworki z co ty na to...wiec raczej sam szczeniak takich tez potworków przypominać nie bedzie....miejmy nadzieje, ze w da sie w rodzicow...ktorzy niestety musza byc w takiej a nie innej hodowli....

Posted

Ekhem, ekhem... Ma ktoś jakieś wyniki? Chociaż z Dogo to chyba tylko lady_m od akitowców była... W takim razie - lady, masz jakieś wyniki (i zdjęcia of course)? :eviltong:

Posted

[quote name='revii']
[B][COLOR=#0000ff]PSY
kl. baby
[COLOR=Black]C'TAISHO Duma Samuraja FCI - ocena ?[/COLOR]

kl. młodzieży
[COLOR=Black]ETSUO GO from Hachimantai - [COLOR=DarkOrange]Zw. Mł, NJwR BOB[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B]
[COLOR=#0000ff]kl.otwarta[/COLOR]
AXEL Męska Uroda - ocena ?, bez CWC

[COLOR=#0000ff]SUKI[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]kl.młodzieży[/COLOR]
MIYOSHI Pa-Lis - ocena ?, bez Zw. Mł.

[COLOR=#0000ff]kl.otwarta[/COLOR]
MOMO Kazoku Kanshin - [COLOR=DarkOrange]ocena ?,[/COLOR] ale na pewno nie dosk.
OTSURE Roal - [COLOR=DarkOrange]dosk, CWC, NDSwR[/COLOR]
[/B][/QUOTE]

Nie mam zbyt dokładnych wyników ale jakieś poglądowe już są :evil_lol:
Mam zdjęcia ale internet padł - mam tylko mobilny i przesyłanie zdjęć na serwer jakiś będzie problematyczne :roll: Jak tylko złapie dobry net to wrzucę.

Posted

Ha ha, no kto by pomyślał, że taki będzie BOB. :evil_lol:
Etsuo coraz bardziej mi się podoba, piękną ma główkę, w ogóle cały jest boski. :loveu:
Liczę na dużo fotek. :p

Posted

[quote name='Kateczka']a Momo znów wystawiona......??!![/QUOTE]
Z tego co zauważyłam, to jej właściciele dużo zaczęli jeździć po wystawach jak już Momo urodziła szczeniaki, wcześniej była chyba tylko raz... :roll:

Posted

Fotki od hodowli Duma Samuraja:
C'TAISHO Duma Samuraja - oc. wo.,Best Baby, IV BIS BABY:
[IMG]http://i42.tinypic.com/zvprr.jpg[/IMG]

OTSURE Roal
[IMG]http://i43.tinypic.com/1enh40.jpg[/IMG]

ETSUO GO from Hachimantai & OTSURE Roal
[IMG]http://i41.tinypic.com/2m2x1yw.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='lady_m']Nie mam zbyt dokładnych wyników ale jakieś poglądowe już są :evil_lol:
Mam zdjęcia ale internet padł - mam tylko mobilny i przesyłanie zdjęć na serwer jakiś będzie problematyczne :roll: Jak tylko złapie dobry net to wrzucę.[/QUOTE]

Miyoshi Pa-Lis - ocena bardzo dobra.