Jump to content
Dogomania

3.05.2010 - Kujawsko-Pomorska WPR Bydgoszcz

Recommended Posts

Posted

sędzia: Katarzyna Boryczko
r[SIZE=2]ing: 10

PSY
kl. baby
C'TAISHO Duma Samuraja FCI

kl. młodzieży
ETSUO GO from Hachimantai

kl.otwarta
AXEL Męska Uroda

SUKI
kl.młodzieży
MIYOSHI Pa-Lis

kl.otwarta
MOMO Kazoku Kanshin
OTSURE Roal

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to BOB już znany ;) wyjedzie z Polski, ale się chłopak rrozpędził, a ostatnio nawet lokatę na BISie zdobył ;)

ależ ja bym chciała być na tej wystawie.. a nie zajmować się projektem :/ mam nadzieje, że ktoś z dogomaniaków się wybiera i obfoci pięknego Etsuo i resztę kitek

Posted

Agappe napisał(a):
no to BOB już znany ;) wyjedzie z Polski, ale się chłopak rrozpędził, a ostatnio nawet lokatę na BISie zdobył ;)

ależ ja bym chciała być na tej wystawie.. a nie zajmować się projektem :/ mam nadzieje, że ktoś z dogomaniaków się wybiera i obfoci pięknego Etsuo i resztę kitek

No i co ci to da?To waflowanie zagranicznym psom?Że niby co-będziesz mogła w nagrodę powiesić sobie jego zdjęcie z autografem właściciela, nad swoim łóżkiem?
Nie rozumiem takiego wazeliniarstwa.właściciel się pewnie cieszy że znalazł sobie "darmowego kibica".Pozdrawiam.

Posted

ohisama napisał(a):
No i co ci to da?To waflowanie zagranicznym psom?Że niby co-będziesz mogła w nagrodę powiesić sobie jego zdjęcie z autografem właściciela, nad swoim łóżkiem?
Nie rozumiem takiego wazeliniarstwa.właściciel się pewnie cieszy że znalazł sobie "darmowego kibica".Pozdrawiam.

Hmm... To chyba normalne, że jak się komuś pies podoba to mu kibicuje... :p A patrząc na stawkę, to pies jest faktycznie najładniejszy i zdecydowanie powinien wygrać. :-)

Posted

INU napisał(a):
Hmm... To chyba normalne, że jak się komuś pies podoba to mu kibicuje... :p A patrząc na stawkę, to pies jest faktycznie najładniejszy i zdecydowanie powinien wygrać. :-)

Hmm...to po co nam właściwie wystawy?Weśmy INU pokażmy jej spis psów zgłoszonych, a ona nam wskaże (i to za darmo!) który pies wygra i po sprawie.

Posted

Ohisama Ty chyba jakiś gorszy dzień masz...i to kolejny, weź kobieto coś na uspokojenie bo złość piękności szkodzi.
Po co są wystawy...hm...widząc niektóre psy...mało tego wyniki...nieraz sama się zastanawiam....:)

Posted

Kateczka napisał(a):
Ohisama Ty chyba jakiś gorszy dzień masz...i to kolejny, weź kobieto coś na uspokojenie bo złość piękności szkodzi.
Po co są wystawy...hm...widząc niektóre psy...mało tego wyniki...nieraz sama się zastanawiam....:)

Ty sie Kateczka nie dziw Ohisamie:evil_lol: -ja szlag trafia,że nie mogła pokazac swoich wynalazków w Nowym Dworze:evil_lol:
Wpadła w depresję powystawową i wypisuje co jej do chorej łepetyny przyjdzie:diabloti:.
A do warszawskiej troche czasu jeszcze....więc można się znowu spodziewać różności od Ohisamy....:p

Posted

Matagi napisał(a):
Ty sie Kateczka nie dziw Ohisamie:evil_lol: -ja szlag trafia,że nie mogła pokazac swoich wynalazków w Nowym Dworze:evil_lol:
Wpadła w depresję powystawową i wypisuje co jej do chorej łepetyny przyjdzie:diabloti:.
A do warszawskiej troche czasu jeszcze....więc można się znowu spodziewać różności od Ohisamy....:p

Chorej łepetyny...no proszę!A jak tam twoje seniedomytis parchatis? już ci lepiej? Czy dalej potrzebujesz okładów z chudej piersi?

Posted

Kateczka napisał(a):
niektórzy ludzie nie powinni mieć dostępu do internetu :) Ohisama a jak tam Twoje potworki...nadal je produkujesz :D

Trochę mnie nudzisz.Ale zobacz sama!

Posted

następnym razem postaram sie być mniej nudna obiecuję :D ale to nastąpi dopiero jak zaprzestaniesz swojej działalności, wystarczająco skrzywdzonych psów już widziałam.
A teraz tak jak w innych wątkach proszę żebyś zajęła sie ciekawszymi rzeczami, być plecenie bzdur:razz:

Posted

Agappe sędziowie są różni i pewniaki w zasadzie nie istnieją ;)

Ale nie widzę nic złego w zainteresowaniu zagranicznym pieskiem - sama jadę go sobie pooglądać :diabloti:

Posted

Rok temu,gdzie było pisane o wystawie w Bydgoszczy,zrobił sie off.Zadymiło się przez Ohisame i bullkity.

Tak wygląda mix akity i bullterriera czyli bullkit:

Ohisama-pozdrowienia od wnuczków:p.Już skończyły rok życia ,rok życia za kratami...

Posted

Ohisama...ja juz chyba wiem na czym polega Twój fenomen pojawień na dogo :D Ty masz co kwartał dostęp do neta na pare godzin...wlatujesz...robisz zadymę a jak Ci się dostęp kończy to z nudów produkujesz potworki :D
szkoda niestety że los tych piesków, które przez Ciebie cierpią teraz w schronie nie jest tak zabawny jak Twoja postać

Posted

Matagi napisał(a):
Rok temu,gdzie było pisane o wystawie w Bydgoszczy,zrobił sie off.Zadymiło się przez Ohisame i bullkity.

Tak wygląda mix akity i bullterriera czyli bullkit:

Ohisama-pozdrowienia od wnuczków:p.Już skończyły rok życia ,rok życia za kratami...

Widzę matagi że już wiesz skąd będziesz brać psy do dalszej hodowli:lol:mnie jednak na to nie namawiaj!serdeczne dzięki za takie propozycje:angryy:

Posted

Kurcze... Niezależnie od tego, jaką dyskusję z ohisamą w roli głównej czytam, zawsze odnoszę wrażenia, że ma ona OLBRZYMI problemy z interpretacją tekstu. Żeby to jeszcze jakiś, nie wiem, wiersz z ukrytym przesłaniem czy coś w tym stylu, ale jak można tak prosty w przesłaniu (prostsze to już chyba tylko na Fotoblogach można znaleźć - coś w stylu "słodki piesek :loveu:" :evil_lol:) post Matagi potępiający zachowanie "hodowcy" zinterpretować jako zachętę do opierania na psach z powyższych zdjęć dalszej hodowli... Ludzie, takie rzeczy to chyba tylko w Co Ty Na To. :p
Domyślam się, że była to po prostu beznadziejna próba dowalenia Matagi. Czyżby zabrakło argumentów w obliczu tych zdjęć, ohisamo?

I powracając na chwilę (bo pewnie temat ohisamy będzie kontynuowany...) do wystawy...
Lady_m, liczę, że nie jedziesz tylko oglądać, ale i fotografować? :razz:

Posted

Kateczka napisał(a):
ohasimo...Matagi juz chyba akitek nie hoduje...za Ty mogłabyś je przygarnąć...w sumie niewiele się różnią od tych co masz do rozrodu :D

Toś mi przywaliła jak łysy grzywą o parapet:D

Posted

INU napisał(a):
Kurcze... Niezależnie od tego, jaką dyskusję z ohisamą w roli głównej czytam, zawsze odnoszę wrażenia, że ma ona OLBRZYMI problemy z interpretacją tekstu. Żeby to jeszcze jakiś, nie wiem, wiersz z ukrytym przesłaniem czy coś w tym stylu, ale jak można tak prosty w przesłaniu (prostsze to już chyba tylko na Fotoblogach można znaleźć - coś w stylu "słodki piesek :loveu:" :evil_lol:) post Matagi potępiający zachowanie "hodowcy" zinterpretować jako zachętę do opierania na psach z powyższych zdjęć dalszej hodowli... Ludzie, takie rzeczy to chyba tylko w Co Ty Na To. :p
Domyślam się, że była to po prostu beznadziejna próba dowalenia Matagi. Czyżby zabrakło argumentów w obliczu tych zdjęć, ohisamo?

I powracając na chwilę (bo pewnie temat ohisamy będzie kontynuowany...) do wystawy...
Lady_m, liczę, że nie jedziesz tylko oglądać, ale i fotografować? :razz:

Widzę że matagi dorobiła się swojego rzecznika prasowego!Niepotrzebnie!Chętnie usiądę sobie z matagi przy kawce Tchibo to sobie pogadamy o lotach szybowcem:lol::shiny:

Posted

fajne jest to co bierzesz :) zazdroszcze :D a ja też dostanę kawki...z chęcią się przysiadę
Ohisama myślę, że ze swoją wiedzą na temat akit, chiłków, bulli....i cholera wie czego...powinnaś siedzieć tyłkiem w bardziej prestiżowym miejscu niż dogomania :D to kiedy Ci się kończy ten dostęp do netu...jakoś regularnie bywasz w tych samych momentach ??!!

Posted

Kateczka napisał(a):
fajne jest to co bierzesz :) zazdroszcze :D a ja też dostanę kawki...z chęcią się przysiadę
Ohisama myślę, że ze swoją wiedzą na temat akit, chiłków, bulli....i cholera wie czego...powinnaś siedzieć tyłkiem w bardziej prestiżowym miejscu niż dogomania :D to kiedy Ci się kończy ten dostęp do netu...jakoś regularnie bywasz w tych samych momentach ??!!

nie dostaniesz...jesteś za mała:evil_lol:

Posted

Czytam i sie zastanawiam kurcze co ta kobieta bierze...jednak nie ma co ukrywac musi byc to dobre... niezle jej po tym odpierdziela i traci kontakt z rzeczywistoscia !!!! Daj kontakt do dealera nikomu nie powiemy :cool3:...

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Czytam i sie zastanawiam kurcze co ta kobieta bierze...jednak nie ma co ukrywac musi byc to dobre... niezle jej po tym odpierdziela i traci kontakt z rzeczywistoscia !!!! Daj kontakt do dealera nikomu nie powiemy :cool3:...

Matagi robi takie mieszanki że czacha dymi :megagrin::megagrin: