Arktyka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witam,zalozylam ten watek poniewaz dogomaniakom:razz: uciekl ten watek , a jest pare osob ktorych dalszy los wyadoptowanych psiakow lezy na sercu. Jesli macie wiesci z nowych domkow ,to jest to dobre miejsce na zalozenie watku konkretnego piesia. Prosze wpisujcie boksie ,ktore znalazly nowy dom!!! Quote
Arktyka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Bokserka Kora- zostala przywiazana do plotu schroniska w Tczewie , na drugi dzien zostala wyciagnieta przez wolontariuszke do DT i 09.02.2010 trafila pod opieke fundacji. W DT boksia rezydentka nie mogla pogodzic sie z nowa kolezanka i Kora pojechala do DT w Toruniu. Dnia 25. 04 pojechala do nowego domu w Oswiecimiu.Trzymamy kciuki!! Quote
Kapsel Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Śliczności i dowód na jej szczęście mamy to bardzo ważne! :lol::lol::lol: Quote
Boni-Bobo Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Niestety,Kora znowu szuka domu.Znalazłam ją na stronie "do adopcji" Fundacji SOS Bokserom.Jest mi strasznie przykro ,bo to ja wyciągałam ją ze schroniska i była u mnie na DT zanim pojechała do DT u Arktyki.Miałam taką nadzieję , że odwrócił się jej zły los...Tak mi żal :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts