Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No,no podobnosię cuś w P-ń szykuje :)
Ale my z Paulą w dalszym ciągu zapraszamy serdecznie chętne osoby na nasz (biedny torek :)
Puki co mamy:
*3 stacjonatki (ale w najbliższym tygodniu będzie o 2 więcej)
*slalom na 8 tyczek :)
*rękaw
*skok w dal
*murek
*i teraz robimy huśtawkę :D
*oponkę (bez stelaża ale od czego są podwórkowe drążki :D :D :D)

Posted

Hej, dziewczyny, a może nie przerabiajmy każdego wątku na temat o problemach agility w Poznaniu. :cool3: Dosyć już tego biadolenia. :mad: Temat o agility w Poznaniu jest gdzie indziej. :razz:

Oj, ale jezdem zła. :mad: :cool3:

Posted

betty_labrador napisał(a):
a na co jestes zla?

A nazbierało się tego trochę na raz (to, że denerwuje mnie już bezsensowne wałkowanie ciągle tego samego tematu o dziurze agilitowej w Poznaniu, też), za dużo by było pisać. :look3: A ja to w ogóle taki pisatiel. :oops:

Posted

AniaP napisał(a):
A nazbierało się tego trochę na raz (to, że denerwuje mnie już bezsensowne wałkowanie ciągle tego samego tematu o dziurze agilitowej w Poznaniu, też), za dużo by było pisać. :look3: A ja to w ogóle taki pisatiel. :oops:

:cool3: zobaczysz jeszcze w Poznaniu kiedys bedzie centrum agility! :razz:

ps. zajrzyj na inne tematy dla uspokojenia :diabloti: [SIZE="1"](szkolenie)

• 3 months later...
Posted

bonika jak moje psy widzą tor to skaczą jak najwyżej umieją i są strasznie szczęśliwe.I żadnego psa nie jesteśmy w stanie zmusić do agility.To pies musi lubić!!!!!

Posted

Gerwia napisał(a):
No,no podobnosię cuś w P-ń szykuje :)
Ale my z Paulą w dalszym ciągu zapraszamy serdecznie chętne osoby na nasz (biedny torek :)
Puki co mamy:
*3 stacjonatki (ale w najbliższym tygodniu będzie o 2 więcej)
*slalom na 8 tyczek :)
*rękaw
*skok w dal
*murek
*i teraz robimy huśtawkę :D
*oponkę (bez stelaża ale od czego są podwórkowe drążki :D :D :D)

A z jakiego miejsca to zaproszenie:razz::razz:;)

Posted

a może mi ktoś dać jakiąś stronke co są prjekty przeszkód?bo jak narazie to ja musze przejść pare km rzeby dojść na placyk zabaw kołło takiej szkoły:/a mi się nie chce;)z góry dziękuje:)

Posted

każdy pies może trenować agility:)najpierw daj psu poznać sie z torem czy co ty tam masz
i na smyczy powoli uczyć rzeby przeskoczył jak się nauczy to bez smyczy i dawaj:)koniecznie jak zrobi to dobrze daj nagrote w postaci smakołyka ja daje Markies'y:)

Posted

bigos napisał(a):
A z jakiego miejsca to zaproszenie:razz::razz:;)

Bigosie, Bigosie to my :) Dębiec City :cool3:
Na razie Gerwii nie ma i nie mam klucza do przeszdód, ale po 19.08 to się zmieni :) Można się raz spotkać i pohopsać :cool1: Wykorzystujemy do tego boisko szkolne.....:p

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Bigosie, Bigosie to my :) Dębiec City :cool3:
Na razie Gerwii nie ma i nie mam klucza do przeszdód, ale po 19.08 to się zmieni :) Można się raz spotkać i pohopsać :cool1: Wykorzystujemy do tego boisko szkolne.....:p

Jestem jak najbardzie za:multi::multi::multi:
Dajcie znac ajk rozpoczniecie:p:p:p

Posted

przebrnelam przez ten temat uffff i zaraz biegne zapisac sunie na agility, bede ja "mordowac" i "tresowac" do upadlego :D...bo ten temat utwierdzil mnie ze trzeba z psem ciwczyc...

Posted

bigos napisał(a):
Jestem jak najbardzie za:multi::multi::multi:
Dajcie znac ajk rozpoczniecie:p:p:p

Gerwia wraca 19 więc jak wróci to z nią pogadam i sutalimy co i jak i kiedy, damy znać i sobie poskaczemy :)
Taura nie musisz kraść, możesz poskakać z nami :D

Taka mała aktualizacja- skoku w dal nie ma, bo się spsuł :-( Huśtawki która była w toku robienia także nie :( ale reszta jest i się do skakania nadaje :) Tylko się cudów dziewczyny nie spodziewajcie po tych przeszkodach:shake: