Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisałam Deryla na agility. Wprawdzie nie pod wpływem tego topiku, dawno już chciałam, a dziś, pomimo, iż jest Wielka Sobota, pojadę po południu na pierwsze zajęcia z Gdańska do Gdyni. Bo dziś te pierwsze zajęcia się odbędą.
Siedzę do tej pory, pichcę, sprzątam resztki po to, aby móc wygospodarować czas na tę lekcję. Bo wiem, że Deryl będzie miał uśmiechniętego pychola, co dla mnie będzie taką samą nagrodą jak dla niego "kulka karmy".

WESOŁYCH ŚWIĄT, Boniko.

Agilitowcom życzenia złożyłam już w innym topiku.

Posted

Ja tez bardzo bym chciala sprobowac, ale w Psiej Krainie , nie ma nawet cennika , a na "mejle" nie odpisali mi :/ Moze ktos wie cos wiecej, kiedy , o ktorej, ile kasy, gdzie.. Czy wogole PK ma juz swoj Tor? (w Gliwicach)

Posted

nathaniel napisał(a):
Moze ktos wie cos wiecej, kiedy , o ktorej, ile kasy, gdzie.. Czy wogole PK ma juz swoj Tor? (w Gliwicach)

Temat o gliwickim torze już jest założony! Wszytskie pytania kieruj tam! I przeczytaj cały wątek to się zorientujesz i czytaj wszystkie wypowiedzi, bo odpowiedz na Twoje pytania są tam ;).

Posted

Gerwia napisał(a):
My hopamy razem na boisku obok nas na własnoróbkach, czyli przeszkodach robionych samodzielnie w piwnicy :P

Kurcze czy wy w tym Poznaniu zamiast robić wszyscy osobno słabe własnoróbki nie możecie sie zgadać i zrobić razem porządnych własnoróbek ;)

Posted

Saba napisał(a):
Kurcze czy wy w tym Poznaniu zamiast robić wszyscy osobno słabe własnoróbki nie możecie sie zgadać i zrobić razem porządnych własnoróbek ;)

Saba no bo problem w tym, że Poznań duży i jednym pasuje trenować na jednym końcu miasta, innym na drugim, a jeszcze inni bliżej mają na treningi do Włocławka. ;) :evil_lol:

Posted

AniaP napisał(a):
Saba no bo problem w tym, że Poznań duży i jednym pasuje trenować na jednym końcu miasta, innym na drugim, a jeszcze inni bliżej mają na treningi do Włocławka. ;) :evil_lol:

Tak, tak, w majowy weekend trenujemy!!! Będzie nas więcej:)
YES YES!
30 kwietnia-3 maja!!!!!
Zapraszam:)
Dorota

Posted

Dorotko ja sie nie bede wpraszac ale przypadkiem bede niedaleko Włockaławka:P mam nadzieje ze jak wpadne na plac to mnie nie :mad: ;P Bo ja bardzo lUbie u Ciebie hopkac :multi: :loveu:

Posted

belgunia napisał(a):
Tak, tak, w majowy weekend trenujemy!!! Będzie nas więcej:)
YES YES!
30 kwietnia-3 maja!!!!!
Zapraszam:)
Dorota

Gdzie? w Poznaniu czy włocławku ? może jakieś szczegóły? :D

Posted

martynkao napisał(a):
Dorotko ja sie nie bede wpraszac ale przypadkiem bede niedaleko Włockaławka:P mam nadzieje ze jak wpadne na plac to mnie nie :mad: ;P Bo ja bardzo lUbie u Ciebie hopkac :multi: :loveu:

Przypadkiem, czy nie przypadkiem, zapraszam wszystkich! Zawsze jak nas wiecej to lepiej:)
Przygotuję coś ekstra na trening;)!
Juz się cieszę:)
:multi: :multi:

Posted

belgunia napisał(a):
Tak, tak, w majowy weekend trenujemy!!!
30 kwietnia-3 maja!!!!!

Dorotka, aż 4 dni?!!! :-o

Ojej, to ale byśmy sobie znowu poskakały :smile:, ale nie wiem... :sad: , mam nadzieję, że chociaż w jeden dzień, to na pewno uda nam się przyjechać. :hmmmm:

A jakie godziny treningu przewidujesz? :roll:

Gerwia napisał(a):
a we włocławku... szkoda :/

Włocławek naprawdę nie jest tak daleko od Poznania, może 4-dniowe wakacje/seminarium we Włocławku? ;) Naprawdę warto. :thumbs:

Gerwia napisał(a):
ale podobna coś się w P-Ń szukuje :smile:

Qrcze, ostatnio coś często ktoś rzuca takie hasło, ale nikt nie podaje żadnych bliższych info. :angryy: No napiszcie coś wreszcie co się takiego szykuje? :mad: Co to za wielkie tajemnice? :nono:

Posted

AniaP napisał(a):
Dorotka, aż 4 dni?!!! :-o

Ojej, to ale byśmy sobie znowu poskakały :smile:, ale nie wiem... :sad: , mam nadzieję, że chociaż w jeden dzień, to na pewno uda nam się przyjechać. :hmmmm:
A jakie godziny treningu przewidujesz? :roll:

Włocławek naprawdę nie jest tak daleko od Poznania, może 4-dniowe wakacje/seminarium we Włocławku? ;) Naprawdę warto. :thumbs:

Qrcze, ostatnio coś często ktoś rzuca takie hasło, ale nikt nie podaje żadnych bliższych info. :angryy: No napiszcie coś wreszcie co się takiego szykuje? :mad: Co to za wielkie tajemnice? :nono:

Termin dobry na seminarium!!
Wiec zapraszam wszystkich średnio zaawansowanych na 4 dniowy trening 29.04-3.05 - przed zawodami w Płocku. Będziemy po prostu trenowali!:) Wyłapiemy wszystkie swoje słabe punkty i je skorygujemy:)
Godziny treningu: od 11,12-do wieczorka. Zgloszenia - prosze słać do SABY

Posted

belgunia napisał(a):
4 dniowy trening 29.04-3.05

Oooooooooo :crazyeye: , jeszcze lepiej, 5 dni. :-(

belgunia napisał(a):
Wiec zapraszam wszystkich średnio zaawansowanych

:hmmmm:

belgunia napisał(a):
przed zawodami w Płocku

Ale nie tylko dla takich co się tam wybierają? :rolleyes: :evil_lol:

Posted

AniaP napisał(a):

U nas na forum zostało rzucone takie hasło:
"Bardzo po cichu mogę szepnąć, że być może coś agilitowego urodzi się z nastaniem wiosny w Poznaniu. Szczegóły nieznane, przyszłość jeszcze mglista, ale coś się szykuje na horyzoncie... "
ale nic więcej nie wiemy:angryy: :angryy: :placz: :placz: :mad: :-( :-(
Czekamy, ale nic sie nie dzieje oprócz tego, że tam z nad Warty z terenu POSIR-u znikł ten stary i baaaardzo zniszczony tor..... może go odnowia?

Posted

Wiecie co, to ja Wam rzucę lepsze hasło:)

TERAZ POZNAŃ!!!!

Przynajmniej krótkie i rzeczowe!
:)
Powodzenia!!

Za rok przyjeżdżamy do Poznania na Zawody (bo w tym roku to nas Mania nie lubi chyba:( :()
A jak powstało forum dogomania pl. to ja myslałam, najpierw ze to Jego forum:):evil_lol:

Posted

Eeee tam, to ja już zamykam dziub na kłódkę, bo normalnie wstyd z tym Poznaniem. :oops: I do Włocławka też nie przyjadę, bo... rozsypała mi się taka ładna układanka :angryy: :mad: :flaming: . I w ogóle mam doła i tyle. :-(

Posted

AniaP napisał(a):
Eeee tam, to ja już zamykam dziub na kłódkę, bo normalnie wstyd z tym Poznaniem. :oops: I do Włocławka też nie przyjadę, bo... rozsypała mi się taka ładna układanka :angryy: :mad: :flaming: . I w ogóle mam doła i tyle. :-(

Ojej czy to przeze mnie? Pomożemy Wam zrobić ten torek, co?

Nie bądź taka, przyjedź! :modla:

Porobimy trochę zwrotów :bigcool: i polatamy z pieskami
:painting: (zmanipulowanymi) :)

Ehh, Bonika, żałuj, że Ciebie nie będzie:) A może kiedyś zajrzysz? Co?

Dorota

Posted

belgunia napisał(a):
Ojej czy to przeze mnie?

Nie no skąd Dorotko, to przecież nie przez Ciebie. :shake: :calus:

belgunia napisał(a):
Nie bądź taka, przyjedź! :modla:

No ja kcem, bardzo kcem do Was przyjechać :-( , ale na dłużej niż na jeden dzień i już myślałam, że znalazłam fajne rozwiązanie i wszystkich uszczęśliwię, a tu układanka mi się rozwaliła i nie chce mi się już dalej myśleć i kombinować. :sad: A bo zamiast myśleć tylko o sobie, to ja się oczywiście muszę przejmować i martwić o wszystkich dookoła i tak to potem jest. :cool3:

belgunia napisał(a):
Porobimy trochę zwrotów :bigcool: i polatamy z pieskami
:painting: (zmanipulowanymi) :)

No właśnie młodą dzisiaj manipulowałam obediencem, bo w takim jednym topicu tacy zakręceni manipulatorzy podzielili się nowymi sposobami manipulowania, więc musiałam je na małej wypróbować. :eviltong: I to małe głupie czarne czworonożne latało za mną z wywieszonym ozorem i roześmianym pysiem i czarnymi błyszczącymi perełkami jakby nie wiem jakie szczęście ją spotkało. :stupid: A ja druga taka głupia cieszyłam się nie wiadomo z czego :megagrin: (dobrze, że daleko od bloków ćwiczyłyśmy :lol: , no i dobrze, że kierowcy nie zwracali na nas uwagi, bo inaczej to nie wiem czy jakiejś stłuczki by nie było na tej krzyżówce blisko której ćwiczyłyśmy :lol: ). To my chyba na ten majowy weekend do Gniezna ;) będziemy musiały pojechać na leczenie zamiast do Włocławka :lol: (dobrze, że jakaś karetka po nas już dzisiaj nie przyjechała jak ćwiczyłyśmy :biggrina: ).