Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katcherine
czas biegnie zbyt szybko, zbyt szybko żegnamy te nasze pociechy
a w raz z nimi kończy się jakiś etap naszego życia, jakby zabierały ze sobą cząstkę nas samych
Zostaje pamięć.
Trzymaj się!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Dziekuje Aga za pamiec.Trzymaj sie Cieplutko. Jeszcze tam w psim niebie i Keya biega i Gwozdzis z Palucha i Multek nasz jamniczek i psiaki znad Wisly co Tata dokarmial, i Suki- owczarka niemiecka ktora po miesiacu do Grysia dolaczyla, I Kubus od Tanisi, I Kora wyzelka, i wiele wiele innych Psiakow.
I duzo takich bezimiennych...

Ale patrze na synka jak sie wtula w swojego wyzelka i serce rosnie. Oby nastepne pokolenie bylo bardziej z sercem niz my jestesmy dla tych czterolapych.

Posted

Wspominam nie tylko swoje psiaki.. i nie tylko w ten jeden dzień w roku..

Ja teraz nie mam zwierząt.. (nie licząc patyczaków ;) ). I strasznie żałuję.. Chciałabym teraz wziąść Piotrusia i psiaka na spacer, uczyć Piotrusia opieki nad zwierzakiem, że trzeba z nim wyjść, dać mu jeść i pić.. ale też że można się z nim pobawić, pobiegać, pogłaskać..

Posted

Aga - maluszek 6 miesiecy i 3 tygodnie i 12 kg wazy...Juz sie szykuje do raczkowania. Psy uwielbia, zjada juz zupki z mieskiem, walczymy z alergia pokarmowa. Zwykla codziennosc. 2 zeby pojawily sie nie wiadomo kiedy Lol- myslalam ze ma zapalenie ucha a to zabkowanie bylo....

a jak u Was- jak Cora i Synek?

Posted

Ja nie wiem co bym zrobila gdyby Egusiowy nie byl ''zastany'' przez Ptyska. Chyba bym sie nie zdecydowala na psiaka w tej chwili. Wiesz jak to jest: polnoc, pies ma rozstroj zoladka a Ty sama ze spiacym dzieckiem i co zrobic- pies ma czekac czy dziecko zostawic.... Dobrze ze balkon jest Lol. I ze pies kumaty.

Co innego jak sie ma ogrodek. Wtedy napewno siwych wlosow nie przybedzie.

Posted

Ja wychodziłam jak mały zasypiał ;) Szybki spacerek kilkuminutowy i biegiem do domu ;) A dłuższe spacery jak mąż był w domu :) :)

Córa duuuża, ma już 6 miesięcy, synuś w lutym skończy 4 lata i póki co jakiś bunt przechodzi.. ;) A my z nim ;) Oj ciężko jest, ciężko...

Cócia też już zupki, kaszki wcina, natomiast z butli nic nie chce pić...

Posted

Jak była potrzeba to nawet nieśpiącego Potrusia zostawiałam w kojcu, łóżeczku i leciałam z psami.. Jakoś sobie radziłam, a Piotruś przez te kilka minut nawet nie zdążył się rozpłakać ;)

Posted

Ale super masz.Ja narazie pol lyzeczki kaszki z glutenem i wysypka natychmiast i zielono w pieluszce. Wiec ogolnie na kukurydziance, ryzu , warzywach i miesku.
Juz uczulenie na mleko krowie wystarcza tu jeszcze dalsze ciekawostki.

Posted

Niestety tutaj to nie przejdzie- wedle prawa nie moge zostawic dziecka ani na chwilke bez nadzoru...a sasiedzi wiesz jacy potrafia byc.
Juz wole mandat za balkon Lol- lepiej brzmi w papierach hehehehehehehe.

• 1 month later...
Posted

Dla wszystkich Cioteczek i ich psich pociech Szczesliwego Nowego Roku 2011, zeby byl spokojny, zdrowy i ze wszystkimi bliskimi zebysmy powitali 2012.

Aga Dziekuje za pamiec Cioteczko. Wszystkiego najlepszego dla Twojej rodzinki. Jak coreczka?

Ptysiek od 25 grudnia stoi na wlasnych nozkach teraz kombinuje jak chodzic....Zrywu jakiegos dostal ostatnio. Lol

Posted

Wzięło mnie jakoś na wspomnienia... przypominam sobie psiaki, które od nas odeszły, w tym Bonisie. Po jej wątku przyszłam na Dropcia. O Dropciu wiedziałam od dawna, choć nadal nie mogę uwierzyć, że odszedł tak szybko.

Kasia, gratuluję dzidzi! Zaskoczyłam się ogromnie :) Ale jak najbardziej pozytywnie. Jak Ci w roli mamci?

Posted

Aga dziekuje. Trzymam kciuki wiec za core zeby bezproblemowo rosla dalej. Ptysiatka wazy 12,6 kg a 9 miesiecy skonczyl wczoraj. Czekamy na wizyte u pediatry- dopiero w lutym.

Uczy sie teraz jak upadac bezkolizyjnie kaskader jeden.

Witaj Kasiu. Milo ze zajrzalas do naszego watku. Dzidzia jak widzisz rosnie jak na drozdzach i dokazuje ile sie da. Bycie mama jest fajne- tzn. wchodzi sie w role bardzo naturalnie.

Tesknie ogromnie za Dropusiem i Gryskiem, ale staram sie nie myslec jak bardzo mi ich brakuje.

Co u Twojej owczarki?