doddy Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Brena ma 16 lat i czuje się super. Biega, lata i udaje głuchą jak pieniek. :) Tu masz fotkę z Megi, która była u mnie na DT. Quote
Katcherine Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Piekne zdjecia. Cudownie patrzec na Brene w tak super formie. Quote
Katcherine Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Cos wam Cioteczki pokarze.... Ptysiek ma 16 miesiecy niedlugo, Ego ma 3,5 roku.... Ptysiek zaczyna przescigac Egutke - ale... kochaja sie niesamowicie. Quote
_Aga_ Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Ale cudnie Kasiu :) :) :) :) :) Pozdrawiamy :) Głaski dla Kropka ;) i całuski dla Ptyśka :) :) Quote
Katcherine Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim Dropusiowym Cioteczkom zyczymy Zdrowych, Spokojnych Swiat i Szalonego Sylwestra. Oby Nowy Rok przyniosl wiecej Radosci i Szczescia. Dropus z Grysiem mam nadzieje ze przyjely Hydzika i teraz razem siedza pod Choinka i nosami stracaja bombki, grzebia w prezentach i zagladaja do Naszych Tymczasowych podopiecznych Szejkusia i Topcia. Quote
_Aga_ Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Kasiu - Wesołych Świąt :) Pozdrawiamy :) Quote
Katcherine Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Brakuje was Dropusiu i Grysiu. Mam nadzieje ze tam za Tecza razem biegacie, i ze opiekujecie sie soba na wzajem jak to tutaj bylo. Bardzo tesknie za wami. Dziekuje Cioteczki ze pamietacie Dropsiatego. Quote
_Aga_ Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Jak mogłybyśmy zapomnieć.. ;) tanitka - dobrze pamiętam, że to Ty przyjechałaś po Dropka do Tarnowa? Quote
Katcherine Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Tanisia przywozila z Tarnowa, doddy opiekowala sie do naszego przyjazdu, pozniej moja Mama opiekowala sie w reszcie kwarantanny... Duzo osob teskni za Dropsiatkiem. Tanitka nadawala imie wiec chrzesniak Tanisi Quote
_Aga_ Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 To było prawie 7 lat temu... Jak ten czas leci... Quote
_Aga_ Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 I tutaj zaglądam........ ['] ['] ['] Quote
Julica Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [*] ja też pamiętam tą dużą ciapę, która odjechała z Tanitką do Warszawy. Quote
tanitka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 o jejku, na prawde pamiętacie? tyle lat.... Quote
_Aga_ Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Pamiętam jak z Julicą udawałyście siostry ;) Zero podobieństwa, ale co tam ;) Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 _Aga_ napisał(a):Pamiętam jak z Julicą udawałyście siostry ;) Zero podobieństwa, ale co tam ;) Jakie zero podobieństwa?? Przecież my jak dwie krople wody podobne jesteśmy przecież :P Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 To zdjęcie będzie zawsze moim najulubieńszym - Najsłodszy Cukiereczek! Quote
Recommended Posts