tanitka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 MORGAN cierpliwość to prawdziwa cnota!!!:eviltong: Quote
Morgan Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :diabloti: Ależ ja jestem całkowicie spokojna :angryy: i baaardzo cierpliwa :mad: Chociaż moja wytrzymałość powoli się kończy :lmaa:. Żeby nie pęknąć, to sobie zapalę :sg168:, trochę pomarudzę :watpliwy: , pozgrzytam zębami :pissed: , powkurzam się :onfire: , dla wypełnienia czasu oczekiwania przygotuję monitor :comp26: coby lepiej Dropa widzieć na tych zdjęciach, których CIĄGLE NIE MA :wallbash: . :eviltong: Quote
Katcherine Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :evil_lol: i my za to wszystko ciocie Morgan uwielbiamy:Rose: Quote
Katcherine Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :multi: Dropek zdal test na serologie- juz sie wpisali w paszporcik!!!! jeszcze tylko 6 miesiecy!!! a poza tym- bakteryjki chyba wyleczyli za to siem robaki pojawily:cool1: :roll: .Normalnie tak goscinnego psa dawno nie mielismy. Poza tym nadal nie kuma ze musi poczekac az lapki po spacerku wyschna- i nie wie czemu raz moze a raz nie do lozeczka:diabloti: .wiec stoi nad mama jak wyrzut sumienia- i ma wielki znak zapytania w oczach :evil_lol: . Grzeczniusi...choc czasem mamie z nim kierunki sie myla jak Dropsiatemu jakis zapaszek w nosek wepchnie..i pozniej sie pokloca a pozniej w zgodzie juz ida w danym kierunku:loveu: Dropek to cala bombonierka cukiereczkow:loveu: . Quote
tanitka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 to ja moge jakieś stare zdjecia DROPASA powstawiać!!:evil_lol: jak ja tą mordę lubię!!! :loveu: Quote
Morgan Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Tanitka - nie pytaj się, tylko wstawiaj, bo nie tylko Ty tą mordę uwielbiasz :cool3: :loveu: Quote
Katcherine Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wiecie- do tych zdjec zaczynam podchodzic filozoficznie...:roll: Tanitka odczytac ich nie moze, byly problemy z wysylka- wreszcie zgrywalam je na CD....i z kilkunastu zdjec zgralo mi na CD 1!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy to to ze dzis 13 sty...czy jak? :shake: :angryy: :placz: cos mnie trafi. Quote
Katcherine Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 oto to jedno jedyne jak narazie ps. jeszcze mi bana brakuje...bo nie umiem go zmniejszyc ide siem powiesic Quote
Sabina1 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Katcherine, on jest cudny ! cudny ! Nie wieszaj się, bo te śliczne oczka sie zapłaczą. Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Sabinko- ty jestes dobry duszek. Mam nadzieje ze sie cala seria teraz zalaczy:) Dopsiate przyjmuje gosci;) Dropek na dorze z goscmi- wpatrzony w ciocie. Dropek na spacerze- zwyczajowo nos w ziemi. Dropek przy ZOO- mam nadzieje ze wierzycie ze wlasnie oglada strusie i zeberki Drpekjak widac uwielbia te zwierzaki:evil_lol: Dropsio idzie na pobranie serologii Czekamy w kolejce Dropsio w kolejce. Quote
Morgan Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Tak długo się naczekałam, to już nie będę wybrzydzać w kwestii wielkości owych zdjęć - na szczęście lupa po dziadku leży w szufladzie :evil_lol: :evil_lol: Te w zoo - zaabsorbowany Drop - najbardziej mi się spodobały. Katcherine - spróbuj może rozmiar 500x500? :multi: Dziękuję za zdjątka :multi: :loveu: Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ja juz wlasnie jestem po zawale...bo po pierwszym zdjeciu bylam na 100 % przekonana ze beda...wielgachne:bigcry: :grab: efekt przerosl moje oczekiwania.... Quote
tanitka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no jakby trochę widać....?:roll: a tak serio to chyba nie tego linka kopiujesz - musisz hotline for forums (1) a nie thumbnail for forum- czy jakoś tak:lol: tu dropas gdzieś pod Kielcami:lol: Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ja nie w imageschocku:oops: siem wycfanilam i wrzucam na lowiecki....ale tam tak prosto ze nie pyta jaki rozmiar...wiec sie nie polapalam ze wciska thumbnailes... Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 to moze inaczej..link do galerii na lowieckim http://www.lowiecki.pl/zdjecia/opis.php?p=5774&d=psy :roll: Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Dropek lubi podróżować :multi: :multi: :multi: ale fotek :multi: :multi: :multi: Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aga tez na thumbnailsa wpadla hihihihi Quote
Morgan Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Żadnych nowych wieści o rodzynku :placz: Quote
Katcherine Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Rodzynek nadal rozpieszczany- jutro dzwonie do bandy potforow...az sie boje jak uslysze ze sie zbuntowal i po schodach chodzic nie bedzie:roll: . Bo ja tu domek kupuje....no i tak wyszlo ze najprawdopodobniej apartament- naprawde super- ale na 3 pietrze bez windy:placz: . Grysiek nie lubi schodow- dostaje zadyszki po 3 schodku i wymownie na mnie sie patrzy...''wzielaby pancia na rece''... plus osiolek Dropek- i chyba zamieszkam w piwnicy.:angryy: Nadmienie tylko ze Grysiek potfor po gorkach lata jak wyscigowiec. Co mu w tych schodach nie pasuje nie mam pojecia.... Quote
Morgan Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 A ja nieśmiało o jakieś wieści proszę. Co sychać u Dropka i reszty? Quote
Katcherine Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :lol: nudy jak to u babci. kochaja , myziaja, dropsiate wscielke calusne.na spacerkach grzeczne. ja za to ciezko pracuje zeby temu laciatemu domek kupic.:razz: Quote
Katcherine Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 w kwietniu beda przenosiny laciatego do anglii. grzeczne psisko przeciez zdalo testy:loveu: . Grysiek juz sie doczekac nie moze. rozrabia jak pijany zajac- widac ze mu kumpla brakuje. Quote
Katcherine Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :roll: :placz: tylko teraz nie ma kto mi zdjec zrobic Dropsia- a przeciez noska juz od lipca nie widze:placz: Quote
Morgan Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 No to może się pouśmiechamy do cioci Tanitki :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: coby się umówiła z Twoją mamą na jakiś spacerek i cyknęła kilka fotek? :cool3: Ciociu Tanitko PROSIMY BARDZO :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
brazowa1 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A co,jak Mama powie :nie oddam!!! Moje!!! ???:loveu: Quote
Recommended Posts