Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti: Ależ ja jestem całkowicie spokojna :angryy: i baaardzo cierpliwa :mad: Chociaż moja wytrzymałość powoli się kończy :lmaa:. Żeby nie pęknąć, to sobie zapalę :sg168:, trochę pomarudzę :watpliwy: , pozgrzytam zębami :pissed: , powkurzam się :onfire: , dla wypełnienia czasu oczekiwania przygotuję monitor :comp26: coby lepiej Dropa widzieć na tych zdjęciach, których CIĄGLE NIE MA :wallbash: . :eviltong:

Posted

:multi: Dropek zdal test na serologie- juz sie wpisali w paszporcik!!!!
jeszcze tylko 6 miesiecy!!!
a poza tym- bakteryjki chyba wyleczyli za to siem robaki pojawily:cool1: :roll: .Normalnie tak goscinnego psa dawno nie mielismy.
Poza tym nadal nie kuma ze musi poczekac az lapki po spacerku wyschna- i nie wie czemu raz moze a raz nie do lozeczka:diabloti: .wiec stoi nad mama jak wyrzut sumienia- i ma wielki znak zapytania w oczach :evil_lol: . Grzeczniusi...choc czasem mamie z nim kierunki sie myla jak Dropsiatemu jakis zapaszek w nosek wepchnie..i pozniej sie pokloca a pozniej w zgodzie juz ida w danym kierunku:loveu:

Dropek to cala bombonierka cukiereczkow:loveu: .

Posted

Wiecie- do tych zdjec zaczynam podchodzic filozoficznie...:roll:
Tanitka odczytac ich nie moze, byly problemy z wysylka- wreszcie zgrywalam je na CD....i z kilkunastu zdjec zgralo mi na CD 1!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to to ze dzis 13 sty...czy jak?
:shake: :angryy: :placz:
cos mnie trafi.

Posted

Sabinko- ty jestes dobry duszek. Mam nadzieje ze sie cala seria teraz zalaczy:)
Dopsiate przyjmuje gosci;)

Dropek na dorze z goscmi- wpatrzony w ciocie.

Dropek na spacerze- zwyczajowo nos w ziemi.

Dropek przy ZOO- mam nadzieje ze wierzycie ze wlasnie oglada strusie i zeberki

Drpekjak widac uwielbia te zwierzaki:evil_lol:

Dropsio idzie na pobranie serologii

Czekamy w kolejce

Dropsio w kolejce.

Posted

Tak długo się naczekałam, to już nie będę wybrzydzać w kwestii wielkości owych zdjęć - na szczęście lupa po dziadku leży w szufladzie :evil_lol: :evil_lol:
Te w zoo - zaabsorbowany Drop - najbardziej mi się spodobały.
Katcherine - spróbuj może rozmiar 500x500?

:multi: Dziękuję za zdjątka :multi: :loveu:

Posted

no jakby trochę widać....?:roll:

a tak serio to chyba nie tego linka kopiujesz - musisz hotline for forums (1) a nie thumbnail for forum- czy jakoś tak:lol:

tu dropas gdzieś pod Kielcami:lol:

Posted

Rodzynek nadal rozpieszczany- jutro dzwonie do bandy potforow...az sie boje jak uslysze ze sie zbuntowal i po schodach chodzic nie bedzie:roll: .

Bo ja tu domek kupuje....no i tak wyszlo ze najprawdopodobniej apartament- naprawde super- ale na 3 pietrze bez windy:placz: .
Grysiek nie lubi schodow- dostaje zadyszki po 3 schodku i wymownie na mnie sie patrzy...''wzielaby pancia na rece''... plus osiolek Dropek- i chyba zamieszkam w piwnicy.:angryy:

Nadmienie tylko ze Grysiek potfor po gorkach lata jak wyscigowiec. Co mu w tych schodach nie pasuje nie mam pojecia....

Posted

No to może się pouśmiechamy do cioci Tanitki :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: coby się umówiła z Twoją mamą na jakiś spacerek i cyknęła kilka fotek? :cool3:

Ciociu Tanitko PROSIMY BARDZO :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: