fizia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 JEST JUŻ W HOTELIKU!!!:loveu: [FONT=Comic Sans MS]Szarotka to sunia o niezywkłej urodzie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ma ciekawe umaszczenie i niesamowite oczy - jedno z nich jest niebieskie, a drugie niebiesko-brązowe.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo spodobała się Panu Mariuszowi, pracownikowi schroniska.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest kochanym, ślicznym psiakiem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To taka spokojna, miła pieszczocha.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest niewielka, ma ok. 40 cm w klębie i max 10 kg [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ma 1,5 - 2 lata.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem i pokocha całym sercem swojego Człowieka.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szarotka jest w Schronisku As [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w Jamrozowiźnie - gmina Kłomnice - koło Czestochowy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]www.schronisko.klomnice.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo serdecznie proszę o pomoc w szukaniu domku dla Szarotki, w ogłaszaniu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cudownie byłoby znaleźć Jej DT lub opłacić hotelik, ale niestety narazie mamy pod opieką inne psiaki z tego schroniska i nie wystarczy pieniążków...:shake:[/FONT] [FONT=Courier New][FONT=Comic Sans MS]namiary[/FONT][/FONT] [FONT=Courier New][FONT=Comic Sans MS]upendo@op.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Courier New][FONT=Comic Sans MS]schronisko@klomnice.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Courier New][FONT=Comic Sans MS]tel. 034 3215987[/FONT][/FONT] Quote
fizia Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Już w hoteliku u Kasi :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fizia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Zapraszam do Szarotki - to cudeńko nie może długo siedzieć za kratami... Quote
rita60 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ales ty ładna szorstka mordeczko.......fizia jaka ona jest duza ? Quote
fizia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 No właśnie nie wiem niestety, widziałam Ją tylko na tych zdjęciach. Ale dopytam Pana Mariusza Na zdjęciu na kolanach u kogoś wygląda na taka niezbyt wielką Quote
fizia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dostałam taką odpowiedz ona jest średniej wielkości w kłębie około 25-30 cm, waga myślę max 15 kg jest naprawdę fajna od razu przykuła moją uwagę Quote
fizia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=57879 Quote
rita60 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 -OLX -ofertka.pl -alegratka.pl -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -nasipupile -CafeAnimal -kupsprzedaj.pl -przylepa.pl Powodzenia niebieskooka:lol: Quote
Lionees Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 fizia napisał(a):Dostałam taką odpowiedz ona jest średniej wielkości w kłębie około 25-30 cm, waga myślę max 15 kg jest naprawdę fajna od razu przykuła moją uwagę To niemożliwe,żeby była taka mała,no i do tej małości waga sie nie zgadza.Myślę,że sunia jak jest średniej wielkości,to ma w kłębie koło 40-45cm,wtedy waga 15kilo byłaby ok;) Moja Niunia ratlereczka sięga mi do kostki i ma 21cm:) Quote
fizia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 No tak faktycznie, moja Śruba ma 30 cm i waży 5 kg To ja bym stawiała na te ok. 15 kg ale rzeczywiście z 40 cm Quote
fizia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Mam nadzieję, że mimo tego nienajlepszego okresu w adopcjach ostatnio, ta ślicznota już niedługo będzie miała swojego człowieka Quote
fizia Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Odnowiłam kupiepsa i zrobiłam gumtree ślicznotce Quote
fizia Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 I jeszcze raz odnowiłam, ale narazie cisza niestety Quote
Szarotka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No i co z ta Szarotka ?? Fiziu widze, ze jestes tu sama :(:( Quote
rita60 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Szarotka napisał(a):No i co z ta Szarotka ?? Fiziu widze, ze jestes tu sama :(:( Nie sama:shake:zagladam do niebieskookiej:razz: Quote
Recommended Posts