Atena Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ja mam pytanie, moze i jasne ale wole sie upewnić ;) Wystawiam Roxy w niedziele, ale chciałabym wziaść ja ze sobą również w sobote by kupić ringówke itd. czy aby mnie wpuścili potrzebuje ksiażeczke zdrowia tak? A i czy mam mieć oświadczenie od weta o zdrowiu psa na wystawe. Z góry dziękuje. Quote
Marek z Gromem Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Atena napisał(a):Ja mam pytanie, moze i jasne ale wole sie upewnić ;) Wystawiam Roxy w niedziele, ale chciałabym wziaść ja ze sobą również w sobote by kupić ringówke itd. czy aby mnie wpuścili potrzebuje ksiażeczke zdrowia tak? A i czy mam mieć oświadczenie od weta o zdrowiu psa na wystawe. Z góry dziękuje. Aby wejśc potrzebujesz książeczkę i zgłoszenie psa na wystawę.;) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Tak jest. Żadnych zaświadczeń nie potrzeba. Pzdr. Quote
Polna Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Polna napisał(a):Czy nikt nie jedzie przez Łodz w niedziele :placz: :placz: :placz: :shake: :shake: Quote
Atena Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Marek z Gromem napisał(a):Aby wejśc potrzebujesz książeczkę i zgłoszenie psa na wystawę.;) No tak, ale ja wystawiam ją w niedziele, ale chce wejść z nią rownież w sobote ;) wiec chyba niezabardzo potrzebne jest zgłoszenie-jeszcze zgubie:roll: Quote
shangri_la Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Atena napisał(a):No tak, ale ja wystawiam ją w niedziele, ale chce wejść z nią rownież w sobote ;) wiec chyba niezabardzo potrzebne jest zgłoszenie-jeszcze zgubie:roll: eee no jest potrzebne bo inaczej bedziesz musiala placic za bilet wstepu :eviltong:, ( a bez zgloszenia to neiwiem czy wpuszczaja psy, ale z moich obserwacji to wpuszczaja ) ja zawsze jak ide na wystawe a moja suka jest zgloszona w niedziele to w sobote na to zgloszenie wlasnie wchodzimy, bierzemy spokojnie katalog i ogladamy stoiska :p pozdrawiam Quote
Atena Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Czyli wpuszczą mnie na zgłoszenie bez biletu tak? Tylko mam nadzieje, ze potem oddadza :D Quote
$andwich Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ale oni Ci zgłoszenia nie zabiorą;). Quote
Elitesse Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 przedewszytkim nie zgloszenia a potwierdzenia ! :eviltong: zgloszenie to to co wysylam do oddzialu i juz wiecej nie widzimy na oczy hihi Quote
Natalia27 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 julieczka_poz napisał(a):Natalio ja bym była bardzo wdzięczna jeśli byś mogła w sobote napisać o ktorej (tak plus minus)Albo które w kolejności będą oceniane rottweilery w niedziele. :modla: Dzieki z góry. OK.Jak będę to napewno napiszę.:) Quote
Natalia27 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Atena napisał(a):Ja mam pytanie, moze i jasne ale wole sie upewnić ;) Wystawiam Roxy w niedziele, ale chciałabym wziaść ja ze sobą również w sobote by kupić ringówke itd. czy aby mnie wpuścili potrzebuje ksiażeczke zdrowia tak? A i czy mam mieć oświadczenie od weta o zdrowiu psa na wystawe. Z góry dziękuje. Wydaje mi się ,ze można tylko trzeba mieć potwiedzenie przyjęcia na wystawę i książeczkę.Ja rok temu i dwa lata temu wystawiałam swojego psa w niedzielę,a spokojnie wchodziłam z nim też w sobotę. Quote
Atena Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Elitesse napisał(a):przedewszytkim nie zgloszenia a potwierdzenia ! :eviltong: zgloszenie to to co wysylam do oddzialu i juz wiecej nie widzimy na oczy hihi Jak co to nie ja wprowadziłam zamieszanie ze zgłoszeniem:evil_lol: Tak jakos sie przyjeło:lol: Tylko teraz mam problem :( Gdy pojehcalismy do rodziny w sobote i psy zostały z dziadkami to Roxy uciekła z podwórka i rozwaliła sobie małego palca u tylnej łapy no i kuleje :-( Nie wiem jak bedzie to wygladac na ringu:roll: mam nadzieje, ze sie szybko zagoi czy mam ją wziąśc do weta? Bo to mi bardziej na powierzchowną rane która sie zrośnie wygląda. Quote
shangri_la Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Atena napisał(a): Tylko teraz mam problem :( Gdy pojehcalismy do rodziny w sobote i psy zostały z dziadkami to Roxy uciekła z podwórka i rozwaliła sobie małego palca u tylnej łapy no i kuleje :-( Nie wiem jak bedzie to wygladac na ringu:roll: mam nadzieje, ze sie szybko zagoi czy mam ją wziąśc do weta? Bo to mi bardziej na powierzchowną rane która sie zrośnie wygląda. lepiej bedzie jesli pojdziesz do weta i wezmiesz zaswiadczenie z pieczatka ze pies taki a taki moze kulec na lape ta a ta z powodu rozciecia, czy jakso tam wet to dobrze ujmie. i przed wejsciem na ring to oswiadczenie dasz asystentowi. lapa mozliwe ze sie zagoi ale oswiadczenie lepiej zawsze miec, ja raz milaam taka sytuacje i wlasnie takie oswiadczenie dalam na ring, ale udalos ie bo Bira na ringu nie kulala, ale przynajmniej wiadomo ze to nie jakas wada postawy czy cos tylko rana... pozdrawiam Quote
HAWAN Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czy ktoś z Was próbował dodzwonić się do oddziału wrocławskiego? Czy Oni wogóle raczą odbierać telefony?:mad: :angryy: Chciałabym dowiedzieć się o godzinę sędziowania -przecież przejazd przez to piękne acz rozkopane miasto może zająć godziny a po co wyjeżdzać z domu o 3 rano i stać potem jak słup przy stadionie? Ja wiem że oddział wrocławski jest niereformowalny ale biorąc pod uwagę jak wygląda ich miasto mogliby podać plan sędziwania na stronie:angryy: :shake: Albo chociaż odbierać telefony:mad: :mad: :mad: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Oczywiście, że mogliby podac choćby godzinę sędziowania danej rasy. ale poco? Niech się ludziska męczą i denerwują... Pzdr. Quote
olaglowka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Oczywiście, że mogliby podac choćby godzinę sędziowania danej rasy. ale poco? Niech się ludziska męczą i denerwują... Pzdr. No wlasnie?? Co Wy chcecie pomeczycie sie chociaz :evil_lol: ale ja nie wiem o ktorej mam wyjechac?? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja chcę być we Wrocku ok. 8.30-9.00. Bo muszę jeszcze do sekretariatu zawitać. I dlatego z W-wy pewnie wyjedziemy ok. 3.00 nad ranem... Pzdr. Quote
Savannah Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja chcę być we Wrocku ok. 8.30-9.00. Bo muszę jeszcze do sekretariatu zawitać. I dlatego z W-wy pewnie wyjedziemy ok. 3.00 nad ranem... Pzdr. dobrze wiedziec Asiaczku, ja bede na was czekać więc w tych godzinach, napewno od 8! Buszka ma byc przed 9:loveu: Quote
shangri_la Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 dziwne, ja wczraj dodzwonilam sie za drugim razem.. jakies szczescie chyba pozdrawiam Quote
Korenia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A tak wogóle to o której wystawa się zaczyna ? Jak ktoś może mi napisać jeszcze jakie grupy są w sobote, a jakie w niedziele byłabym dzwięczna :) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Korenia napisał(a):A tak wogóle to o której wystawa się zaczyna ? Jak ktoś może mi napisać jeszcze jakie grupy są w sobote, a jakie w niedziele byłabym dzwięczna :) Sobota - 1,3,4,7,10 Niedziela - 2,5,6,8,9. A wystawa pewnie zaczyna się od 10.00. Pzdr. Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Korenia napisał(a):A tak wogóle to o której wystawa się zaczyna ? Jak ktoś może mi napisać jeszcze jakie grupy są w sobote, a jakie w niedziele byłabym dzwięczna :) Wystarczyło wytężyć swoje szare komórki, ruszyć paluchami po klawiaturze i wejść na stronę związku. Quote
HAWAN Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Mnie też się udało wczoraj dodzwonić za ...-ntym razem, ale udało:cool3: Pani była miła, nie mogę powiedzieć i zdradziła odpowiedź na moje pytanie - może komuś się przyda co usłyszeliśmy - na ringu u Pana Kaźmierskiego idą najpierw - Lhasaki, pekińczyki, bichon frise, cottony no i potem my, a potem niestety już niewiem:oops: Pani od razu wiedziała o co chcę zapytać, widać wszyscy po to samo dzwonią, więc czy nie łatwiej by było podać plan sędziowania na stronie? Przecież nikt nie wymaga stawek itp, - związek wrocławski nie podaje takich informacji, taką ma zasadę - dobrze szanuję to ale plan sędziowania? i to w dobie internetu? na wystawie międzynarodowej? No ale nic, teraz czekamy do niedzieli:lol: i życzymy wszystkim startującym POWODZENIA:lol: Quote
Kenduś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 HAWAN a pamiętasz może, o której wchodzą chihuahua'y? :bigcry: Nie wiem, o której wyjechać :shake: Quote
HAWAN Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Rozumiem że też jesteście u Pana Kaźmierskiego? jeżeli tak, i jeżeli założymy że informacja od Pani ze związku była rzetelna ( nie chcę podważać nikomu kompetencji, ale w pośpiechu różnie bywa) to jesteście napewno po "nas" czyli musisz założyć godzinę po 11-stej napewno. Jeżeli lhasaków będzie sporo to nawet ok. 11.30. Quote
Recommended Posts