Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hihihi...
A ile piesków zgłosiłaś na wystawę? Bo ja 4, w tym jeden zagraniczny.
pzdr.

Lanculka, Wacia i Zadre czyli delikatna zmiana w porownaniu do zeszlego roku

Posted

Elitesse napisał(a):
Lanculka, Wacia i Zadre czyli delikatna zmiana w porownaniu do zeszlego roku

chyba wczoraj zbyt zmeczona bylam :evil_lol: wystawiam dokladnie te same psy co w zeszly roku:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie tak! Bo ja mam wredny i paskudny charakter, a ciastem to ludzi uzależniam od siebie, no i podtruwam. Ale to wyjdzie dopiero za kilka lat... Zaczną się womity, złe samopoczucie, że już nie wspomnę o tęsknocie za ciastem, pogaduszkami, piękną pogodą, radością z rezultatów...
Takie jest zycie...:evil_lol:
Pzdr.

ja tak nie uważam :razz: ciasto to tylko miły (i notabene pyszny) dodatek od czasu do czasu. Lubi sie osobe a nie ciasto :)

Posted

Lambi napisał(a):
Czy może ktoś wie na jakiej ulicy odbędzie się wystawa i jak od dworca PKP tam dojechać:placz:

ja nie z Wrocławia a z Poznania a sie trochę orientuje.. jak wychodzisz z dworca głównego to idziesz na lewo na przystanki tramwajowe i tam wsiadasz w każdy tramwaj który jedzie na Stadion Olimpijski (tam jest na przystanku oczywiscie napisane gdzie ktory jedzie) ja nie pamietam chyba jechalam dwa lata temu 18 czy cos w tym stylu :)

Posted

Ja tez wczoraj dostałam potwierdzenie :)
W pierwszej kolejnosci pewnie wysyłają do tych dalej mieszkajacych (zeby doszło) a na koncu do wrocławiaków bo do Was szybciej pewnie dochodzi :)

Posted

Asiaczku :) jesli alfabetycznie to od tyłu bo ja mam pozniejszą literkę niz Elitesse :)
rasami raczej nie bo mamy z Elitesse tą sama rase :)

a zresztą nieważne :lol::lol::lol:

Posted

do nas tez juz potwierdzenie dotarło:)szkoda tylko ze ze zgoszonych 3 tylko 1 pojedzie,cieczki,linienie,eh...

czy ktos wybiera sie pciagiem z warszawy do wrocławia w niedziele???bo szukam towarzyswa.

Posted

PARSONKRK ja zgłosiłam psa 22 sierpnia ;)
Mamy numer 1157
Bedę w obydwa dni, już w piątek jadę do znajomych (nastepny).
Kieruję jak zwykle skromne pytanie, czy któs mógłby po ocenie pożyczyć psa na konkurs młodego prezentera w niedzielę?