Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czy ja pisałam, że też dostałam potwierdzenie? Dzisiaj! pzdr. Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 a ja mieszkam 25 km od wro i nie dostalam :diabloti: :diabloti: Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 no widocznie ciebie bardziej lubia bo mnie po zmianie oddzialu chyba niezabardzo :evil_lol: zastanawiam sie czy wogole moje psy sa przyjete Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Hihihi... A ile piesków zgłosiłaś na wystawę? Bo ja 4, w tym jeden zagraniczny. pzdr. Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Hihihi... A ile piesków zgłosiłaś na wystawę? Bo ja 4, w tym jeden zagraniczny. pzdr. Lanculka, Wacia i Zadre czyli delikatna zmiana w porownaniu do zeszlego roku Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 I pewnie dlatego szybciej dostałam potwiedzenie... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Elitesse napisał(a):Lanculka, Wacia i Zadre czyli delikatna zmiana w porownaniu do zeszlego roku chyba wczoraj zbyt zmeczona bylam :evil_lol: wystawiam dokladnie te same psy co w zeszly roku:lol: Quote
Savannah Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Asiaczek napisał(a):Pewnie tak! Bo ja mam wredny i paskudny charakter, a ciastem to ludzi uzależniam od siebie, no i podtruwam. Ale to wyjdzie dopiero za kilka lat... Zaczną się womity, złe samopoczucie, że już nie wspomnę o tęsknocie za ciastem, pogaduszkami, piękną pogodą, radością z rezultatów... Takie jest zycie...:evil_lol: Pzdr. ja tak nie uważam :razz: ciasto to tylko miły (i notabene pyszny) dodatek od czasu do czasu. Lubi sie osobe a nie ciasto :) Quote
Savannah Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Lambi napisał(a):Czy może ktoś wie na jakiej ulicy odbędzie się wystawa i jak od dworca PKP tam dojechać:placz: ja nie z Wrocławia a z Poznania a sie trochę orientuje.. jak wychodzisz z dworca głównego to idziesz na lewo na przystanki tramwajowe i tam wsiadasz w każdy tramwaj który jedzie na Stadion Olimpijski (tam jest na przystanku oczywiscie napisane gdzie ktory jedzie) ja nie pamietam chyba jechalam dwa lata temu 18 czy cos w tym stylu :) Quote
Irviers Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ja tez wczoraj dostałam potwierdzenie :) W pierwszej kolejnosci pewnie wysyłają do tych dalej mieszkajacych (zeby doszło) a na koncu do wrocławiaków bo do Was szybciej pewnie dochodzi :) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Martuś - a mnie się wydaje, że "idą" raczej alfabetycznie albo grupami... Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Częstochowa melduje, że do nas potwierdzenie wczoraj dotarło :lol: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Kasiu & C. - może wreszcie uda nam się choć troszkę pogadać. Tylko sprawdzę, czy jesteśmy na jednym ringu. Pzdr. Quote
Irviers Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Asiaczku :) jesli alfabetycznie to od tyłu bo ja mam pozniejszą literkę niz Elitesse :) rasami raczej nie bo mamy z Elitesse tą sama rase :) a zresztą nieważne :lol::lol::lol: Quote
ofca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 do nas tez juz potwierdzenie dotarło:)szkoda tylko ze ze zgoszonych 3 tylko 1 pojedzie,cieczki,linienie,eh... czy ktos wybiera sie pciagiem z warszawy do wrocławia w niedziele???bo szukam towarzyswa. Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Kasia & Łukasz - jesteśmy u jednego sędziego! Hurra!!! Martuś - to ja już też nic nie rozumiem, ale - masz rację - to nie jest ważne!:lol: Pzdr. Quote
flashka-g Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ja bede dwa dni:) w sobote narazie nic nie wystawiam, a w niedziele hasiorki:) Quote
aleb Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ja będę tylko w niedzielę. Własnie dzisiaj przyszło do mnie potwierdzenie :) Quote
.ania Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 My dziś dostaliśmy potwierdzenie :multi: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 flashka-g napisał(a):Ja bede dwa dni:) w sobote narazie nic nie wystawiam, a w niedziele hasiorki:) No to się widzimy w niedzielę.:lol: Pzdr. Quote
Polna Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ja mam nadzieje, ze mnie nie przyjeli :/ bo nie mam transportu zadnego... :( Quote
PARSONRK Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A ja zgłoszenie dostałam, mimo, że pies był zgłoszony 2 tyg po terminie :crazyeye: Teraz tylko na staweczki czekamy :) Quote
Asta Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 PARSONKRK ja zgłosiłam psa 22 sierpnia ;) Mamy numer 1157 Bedę w obydwa dni, już w piątek jadę do znajomych (nastepny). Kieruję jak zwykle skromne pytanie, czy któs mógłby po ocenie pożyczyć psa na konkurs młodego prezentera w niedzielę? Quote
Recommended Posts