Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My tez sie wybieramy. Na pewno z Tareskiem i pewnie z naszym nowym nabytkiem którego jeszcze nie mamy, bo ma dopiero 2,5 tygodnia i tak planuję na Wrocław jego debiut, bo 22 wrześnie skończy 6 miechów :)

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alanowak napisał(a):
przeciez od 15 miesiaca moga juz w posredniej startowac...

Jasne. Tym bardziej, że ja osobiście młodzieżowy championat mam zamiar ukończyć wcześniej. Ale fajnie byłoby wygrać młodzież na wystawie specjalistycznej :roll: :D

• 2 months later...
Posted

$andwich napisał(a):
We Wrocławiu także powinnam być;). I chyba będę musiała zjawić się i w sobotę, i niedzielę.

A dlaczego bedziesz MUSIAŁA sie zjawic i w sobote i w niedziele ja mysle ze bede w 2 dni jeden z sealyham terrierami(terierem bo nieweim czy wezme szczeniaka ale raczej tak) a w niedziele pewnie z jakims pudlem,pudlami :)

Posted

Również sie wybieram ;)
Niedziela--> Szwajcarskie psy pasterskie -->Berneński pies pasterski-->suki-->klasa szczeniąt
;)

Jak widać dopiero zaczynamy wystawy, jedna juz za nami, przed wrockiem też jedna, wiec chciałam sie dowiedziec cos na temat Marioli Semik.

• 2 weeks later...
Posted

zapewne sie zjawie z moimi dwoma przystojniakami.
czy ktos sie orientuje czy bedzie cos dodatkowego (agility, obedience, PT)? :cool3:

Posted

ja będę napewno z goldenką- Algida z Gangu Goldena. :-) w klasie otwartej.

w sobote być może też się zjawię ze znajomymi, ale jako widz. ;-)

Posted

Malksz ano nie zartuje :D:D
Musze gdzies mega boya zglosic, bo nam gdynia i sopot przepadaja, a my chcemy w koncu reproduktora zrobic :lol:
super bedzie jak sie zobaczymy :loveu:

Posted

cześć, jestem nowa na tym forum,
poszukuje kogoś kto przebiegnie sie po ringu z moją spanielką (cocker spaniel angielski, sunia biało czarna) na wystawie w Legnicy 6 sierpnai br
no i we Wrocławiu.
ja mam małego dzidziusia i nie mam z kim dziecka zostawić, a sunia już zgłoszona na wystawy:lol:

Posted

spanielica ja z chęcią mogę wystawić w Legnicy- akurat nie mam niczego do wystawiania, a będę jako widz. :-) jeśli byłabyś zainteresowana to napisz pw, z miłą chęcią wystawię Twoją spanielkę. :-) a mogę wiedzieć skąd jesteś? bo może udałoby mi się podjechać i poćwiczyć z sunią przed wystawą, jeśli nie jest to kawał drogi (ja jestem ze Świdnicy :-))

nad Wrocławiem też mogę pomyśleć, tylko że wystawiam akurat tam swoją sunię, zazwyczaj kiedy jestem na wystawach nie odchodze od ringu i pilnuje "kolejki". :lol: ale jeśli miałabym wolne to czemu nie? :-)