Nitor-Nivalis Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dziekujemy Asiaczku :) i Tobie również GRATULUJEMY :) :) :) :) :) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ARISEK napisał(a):GRATULUJEMY nie tylko udanej wystawy ale i wspaniałego arykułu o twich pupilkach w miesięczniku Pies Dziękuje i Wam. A art. jest w miesięczniku "Przyjaciel Pies" a nie "Pies". Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Agasia napisał(a):Asiu kiedy będą zdjęcia :D ? ARISKU - czy masz najnowszy nr PSA? Aga - dopiero dzisiaj będę je przeglądała. Tak więc albo dzisiaj w nocy albo jutro "coś" powinno się pojawić.... Pzdr. Quote
Agasia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Aga - dopiero dzisiaj będę je przeglądała. Tak więc albo dzisiaj w nocy albo jutro "coś" powinno się pojawić.... Pzdr. Ok czekam . Quote
Savannah Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Aga - dopiero dzisiaj będę je przeglądała. Tak więc albo dzisiaj w nocy albo jutro "coś" powinno się pojawić.... Pzdr. super czekamy więc:loveu: Quote
Savannah Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a): JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc, Młodzieży, NJwR, na BIS Juniorów V gr. weszła do pierwszej trójki), skończony Młodzieżowy Championat Polski Ogromne dzięki dla Agasi i Savannah za pomoc przy zaprezentowaniu psiaków na ringu i na BIS-ach!!! Pzdr. Buziaczki dla psiaczków:loveu: (PS: Asiaczku chyba będa Kielca z ślicznotką:loveu: wiesz o kogo chodzi:cool3:) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pewnie, że wiem!!! Masz dużą siłę przekonywania... Może i mnie uda się dojechać, choćby na kilka godzin? Zobaczymy... pzdr. Quote
modliszka84 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek, gratuluje sukcesów na wystawie i dziekuje za zabranie malca... Jak wiesz sytuacja sie troche pokomplikowała, ale juz zmierza do dobrego zakończenia :lol: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Modliszka84 - jestem już po rozmowie z Bea1 i znam sytuację. Ale wiem też, że jest lepiej niz dobrze.:lol: Oby tak zawsze. A, i na przyszły tydzień zamówiłam fotki malucha, a co! Pzdr. Quote
kadziumia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gratuluję wszystkim wystawcom i ich pupilom tych większych i tych mniejszych sukcesów. BRAWO !!!!! Mój nieokrzesany i zbuntowany na ringu jak zwykle THORVIG, tym razem jednak w handlerskich rękach Kasi Skrzypczyk - PEARL - zdobył CWC i res.CACIB. DZIĘKUJĘ Kasiu :):):) A takie "nasze" zdjęcie znalazła w necie moja koleżanka: Quote
bety Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Mam wielka prosbe do osob ktore maja katalog z wystawy. Czy moglby mi ktos podac stawke imienna Akity Amerykanskiej? Z gory dziekuje. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 bety napisał(a):Mam wielka prosbe do osob ktore maja katalog z wystawy. Czy moglby mi ktos podac stawke imienna Akity Amerykanskiej? Z gory dziekuje. PSY kl. sz ANUBIS Nocne Życzenie kl. mł. RICO Hodowla z Ponieckiej Przystani kl.p CZARNY GROM Strażnik Beskidu SIMPLY THE BEST Buckshot STELER OF HEART'S Buckshot kl. o Finigan SAGUARO NEO SUKI kl. kl. sz INNA WIZJA Etruria Polonia kl. mł. ALMA Furia kl. p Finigan SAGUARO ATAYA SNOWSTORM Buckshot kl. o CR AUTUMN IN ASPEN Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Wstawię trochę zdjęć z wystawy; głównie sa to "jakieś" finały... Cdn. Pzdr. Quote
ARISEK Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Dziękuje i Wam. A art. jest w miesięczniku "Przyjaciel Pies" a nie "Pies". Pzdr. wiem że to Przyjaciel Pies ale w domu potocznie mówimy że przyszedł nowy nr Psa;) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ARISEK napisał(a):wiem że to Przyjaciel Pies ale w domu potocznie mówimy że przyszedł nowy nr Psa;) OK. Wsio jasno.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Cd. Moja Żelka z Agasią! I znowu Agasia z Żelką! Hihihi,, tutaj też jest Agasia z Żelką. I tu też. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 I ostatnia partia zdjęć "cudzych" psiaków, bo te, co zostały, to są już "moje": I jeszcze trochę Żelki + agasi. Pzdr. Quote
zpr Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 kadziumia napisał(a):Gratuluję wszystkim wystawcom i ich pupilom tych większych i tych mniejszych sukcesów. BRAWO !!!!! Mój nieokrzesany i zbuntowany na ringu jak zwykle THORVIG, tym razem jednak w handlerskich rękach Kasi Skrzypczyk - PEARL - zdobył CWC i res.CACIB. DZIĘKUJĘ Kasiu :):):) A takie "nasze" zdjęcie znalazła w necie moja koleżanka: Świetne to zdjęcie! :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 kadziumia napisał(a):Gratuluję wszystkim wystawcom i ich pupilom tych większych i tych mniejszych sukcesów. BRAWO !!!!! Mój nieokrzesany i zbuntowany na ringu jak zwykle THORVIG, tym razem jednak w handlerskich rękach Kasi Skrzypczyk - PEARL - zdobył CWC i res.CACIB. DZIĘKUJĘ Kasiu :):):) A takie "nasze" zdjęcie znalazła w necie moja koleżanka: Czy to ziewanie czy "pyskowanie"? pzdr. Quote
kadziumia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczku, w przypadku THORVIGa to na bank pyskowanie ;):) pozdrawiam Quote
TANANA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Wstawię trochę zdjęć z wystawy; głównie sa to "jakieś" finały... Cdn. Pzdr. Asiu moge prosic o to foto w originale na maila? będe baaardzo wdzieczna :D Quote
zpr Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 TANANA napisał(a):Asiu moge prosic o to foto w originale na maila? będe baaardzo wdzieczna :D Masz jakąś fotę z BISa weteranów z Wrocławia? Quote
Recommended Posts