Irviers Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 tutaj jest troszke fotek z soboty (ale prawie tylko samo agility plus nasze dogomaniackie sznaucerki ;) ) www.wroclaw2006.jpg.pl Za kilka dni powstawiam z niedzieli :) Quote
hachidori Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Natalia27 napisał(a):Akita Amerykański: Psy: kl.szczeniąt-1 kl.młodzieży-1 kl.pośrednia-3 kl.otwarta-1 Suki: kl.szczeniąt-1 kl.młodzieży-1 kl.pośrednia-2 kl.otwarta-1 WIELKIE DZIEKI!!!!!! :Rose: Quote
Alekto Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Niestety byłam tylko w niedzielę. Większość czasu spędziłam przy rhodesianach. Czy ktoś jeszcze był pod takim wrażeniem jak ja, jakie wywarł CACIBowy czeski pies?:loveu: Ech, pięknota! I swietnie użłożony. Zamieszanie na ringu było czasami niezłe...współczuję tym, którzy dopiero przecierają szlaki na ringach.:watpliwy: . Quote
Nata Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='zpr']Gosia podaj maila podeślę Ci fotki ;) Czy ja tez moge prosic;) miracanis@gmail.com Z gory wielkie dzieki:) Quote
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Nata']Czy ja tez moge prosic;) miracanis@gmail.com Z gory wielkie dzieki:) oK ALE BĘDĄ TO HASZCZAKI :roll: :eviltong: Quote
Gosia & c.o. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Monika już w SH pisałam ;) Ale bardzo bede wdzięczna - mogosia@wp.pl No i oczywiście WIELKIE BRAWA dla Sońki :multi::multi::multi: Quote
flashka-g Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 a moge wiedziec pozostale miejsca na Bisie?? Wie ktos?? Quote
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Monika już w SH pisałam ;) Ale bardzo bede wdzięczna - mogosia@wp.pl No i oczywiście WIELKIE BRAWA dla Sońki :multi::multi::multi: Dzięki Gosiu za gratki :loveu: ja też gratuluję, super tam wczoraj powalczyłaś!!! Oczywiście fotki Ci powysyłam tylko ciut pozmniejszam. :lol: Quote
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 flashka-g napisał(a):a moge wiedziec pozostale miejsca na Bisie?? Wie ktos?? No właśnie jak też nic więcej nie wiem! :shake: Quote
Martyna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='MartaReksKiwi']tutaj jest troszke fotek z soboty (ale prawie tylko samo agility plus nasze dogomaniackie sznaucerki ;) ) www.wroclaw2006.jpg.pl Za kilka dni powstawiam z niedzieli :) Fotki super, a teraz grzecznie czekamy na niedziele - moze sie jakis flacik przyplatal :-) :loveu: Quote
Toller Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Natalia27 napisał(a):Tollery są jutro jak wszystkie retrievery,a jest ich trochę ,bo 8. Podam tylko imiona ,bo padam od tych wszystkich poszukiwań:eviltong:.Nie żebym narzekała.;) Psy: kl.pośrednia: SHADY SHERLOCK kl.otwarta: COURAGEOUSCRITION FALCO FOP TOLLER Suki: kl.młodzieży: BIBI VELIS kl.pośrednia: DESSY kl.otwarta: DEMI GHANA Bardzo dzięukję!! Wiem już wszystko- nie trzeba podawać szczegółowych przydomków :loveu: Quote
Nata Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 zpr napisał(a):oK ALE BĘDĄ TO HASZCZAKI :roll: :eviltong: Wiem, dlatego prosze:cool3: ;) Quote
Błyskotka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Wielkie Gratulacje dla Wszystkich :lol: . Quote
jolka11 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja oprócz hasiorków mam też takie fotki Quote
anovi Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Wielkie GRATULACJE dla Wszystkich ! :lol: Quote
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nata napisał(a):Wiem, dlatego prosze:cool3: ;) ok!!!! :loveu: Quote
massima Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gratulacje dla wszystkich dla tych wygranych i przegranych P.S. CZY MA KTOŚ ZDJĘCIA DOBERMANÓW ?? Poproszę na maila Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 a moze ktos z was ma bernardyny :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Florka_xyz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :lol: GRATULACJE dla Wszystkich :lol: Quote
Martach1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dzieki za wykaz Sików i Shar Pei:loveu: Quote
Irviers Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Martyna napisał(a):Fotki super, a teraz grzecznie czekamy na niedziele - moze sie jakis flacik przyplatal :-) :loveu: Oj Martynko... obawiam sie ze nie mam zadnego flacika... mam prawie same sznaucery... tylko czasami jak jakis pies przechodził kolo ringu to mu robilysmy ;) Quote
LAURA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja jestem bardzo zadowolona z wystawy! Wystawiałam w sobote dwa whippety: Mł.Ch.Pl MOONSHINE RHAPSODY Ypsylon - lok I,dosk,CWC, res.CACIB :) w posredniej,i weterana: MARATON Maksymalny Efekt - (piesek nie byl pokazywany 6 lat) lokta I,dosk, i.... III BEST WETARAN WYSTAWY!:lol: starsznie sie cieszymy :) Gratulacje dla wszystkich! Pozdr. BARDZO PRSZE O FOTKI Z BIS WETERANOW! (sobota) Quote
Dorota_Fiszer Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Atena napisał(a):No dobra, to kto ze swoim Goldenem miał II BIS Puppy:razz: przynać się:lol: To byla Durante Vita Adsum Magdy Chmielewskiej i Gosi Majdczak :-) Quote
maga18 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 To i ja się pochwalę :lol: Moj pies chiński grzywacz Veni Otello Sub-Divo - dosk I/3, CWC, CACIB, NPwR, BOB i byl w finalowej piątce na BOG :loveu: Veni skończyl Championa Polski!!!! Suńka Fraszka z Gangu Łysych - dosk I/3, CWC, CACIB, NSwR :multi: Na parach hodowlanych moje psiurki zajely I miejsce - wiec są NAJLEPSZA PARĄ HODOWLANA WROCŁAW 2006 Quote
Recommended Posts