TANANA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Atena napisał(a):A jak nam poszło?:razz: Wybitnie Obiecująca, Lokata I, Najlepsze szczenie w rasie Gratulacje za udany debiut Atena napisał(a): Zostlismy na BIS Szczeniat (...) wygrał piekny Malmut:loveu: a na szczeniaka mi nie wyglądał :eviltong: to byłam ja :D MANOOK do tatusia podobny ;) a Unkas to kawał malamucika pochwalimy sie też Nortonem :) mamy II BIS weteran Quote
Elitesse Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 tanana a jakie byly pozostale psy na bis weteran ? my nie mielismy sily zostac :shake: Quote
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Elitesse napisał(a):tanana a jakie byly pozostale psy na bis weteran ? my nie mielismy sily zostac :shake: BIS weteran III SIBERIAN HUSKY A BIS WETARAN I sznaucer miniatura chyba Quote
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 TANANA napisał(a):Gratulacje za udany debiut to byłam ja :D MANOOK do tatusia podobny ;) a Unkas to kawał malamucika pochwalimy sie też Nortonem :) mamy II BIS weteran EDYTA GRATULACJE:multi: Quote
Elitesse Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Savannah napisał(a):BIS weteran III SIBERIAN HUSKY A BIS WETARAN I sznaucer miniatura chyba dziekuje ! wogole to sie pochwale ze Lancelot V1 Najlepszy weteran a Wacio V1 CWC, r.CACIB = CACIB za interem :multi: :multi: Quote
TANANA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 BIS weteran I- JASSICA Hajan chyba -sznaucer mini p/s II- Forti Fortuna NORTH DANCER-alaskan malamut III- NIAGARA Fortunatus- syberin husky Quote
TANANA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Savannah napisał(a):EDYTA GRATULACJE:multi: dziękujemy :) Quote
karolka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Poproszę o stawkę Shar Peików, i od osoby wystawiającej sunię w otwartej o wyniki w całej rasie, BARDZO ŁADNIE PROSZĘ :) Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 TANANA napisał(a):Gratulacje za udany debiut to byłam ja :D MANOOK do tatusia podobny ;) a Unkas to kawał malamucika pochwalimy sie też Nortonem :) mamy II BIS weteran Dziękuję;) Kawał psiska:razz: Aż sie zdziwiłam, że na szczeniaki idzie :lol: Gratuluje:loveu: Quote
Natalia_W Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Witajcie Wlasnie wróciłam z Wrocławia Na wstępie chciałąbym podziekować wszystkim spotkanym znajomym za wspaniala zabawe i za zyczenia Moj kochany Guciol -Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól (Glamour Vision Piwowar) sprawił mi wspaniały prezent urodzinowy i na swojej drugiej "powaznej" wystawce zdobyl WO1, wspaniały opis i uznanie sędziego oraz został Najlepszym Szczenięciem w Rasie (BOB Puppy) i na koniec zrobił mi urodzinkowa niespodziankę i został III Najpiękniejszym Szczenięciem Wystawy (III BIS Puppy) !!! Tak wiec do domku wrocilismy w wspanialych humorach z ślicznym pucharkiem w ręce:) POzdrawiam Natalia Quote
Różyczka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Martach1']Gratuluje wszystkim sukcesów!! czy można prosić o stawke Shar Pei i Australian Silky Terrierów?? Shar pei Psy kl.m:Chester o: Dolphin Snow Quasar Falco od Dymarków Taboo Volarius ch: Kafro Modrokvet Suki m:Bagera Sky Garden p: Figa od Dymarków Una Cza-Dan-Mar o: Amber sky garden Chocoalate bounty Tender-Ling Silesia Fila Volarius Juka Kizos Moon Tea Tender-Ling Silesia Tonya Tear Sari Vartdiv Valkiria Zhozefina Fine Gift w: Buszi Zmarszczka Quote
Różyczka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Martach1']Gratuluje wszystkim sukcesów!! czy można prosić o stawke Shar Pei i Australian Silky Terrierów?? Australian silky terier Psy kl.p: Indigo Aplauz o:Donchuan Silky Cerny faun Ozzy Chluba Oli w: Attis Bohemia Alke Suki kl.sz:Happy Kamieniecka Terierlandia m:Gina Kamieniecka Terierlandia Iberia Aplauz o:Celine Kamieniecka Terierlandia Pollyanna Volarius Ptysia Aplauz Quote
Różyczka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Santy napisał(a):Poproszę o stawkę pudli miniaturowych czarnych,białych i brązowych.:modla: ;) . Psy kl.o:Sir Enrico v.d. Yburg brązowy Suki kl.m:Miss Naomi od Lalanki czarna Miss Negry od Lalanki czarna kl.p:Just Carrie Bohemia Timothy czarna Miss Miriam od Lalanki czarna Sara szemrowicki Dworek biała kl.o:Isabelle Iris Bohemia Timothy czarna Miss Mercedes od Lalanki czarna Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Natalia_W']Witajcie Wlasnie wróciłam z Wrocławia Na wstępie chciałąbym podziekować wszystkim spotkanym znajomym za wspaniala zabawe i za zyczenia Moj kochany Guciol -Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól (Glamour Vision Piwowar) sprawił mi wspaniały prezent urodzinowy i na swojej drugiej "powaznej" wystawce zdobyl WO1, wspaniały opis i uznanie sędziego oraz został Najlepszym Szczenięciem w Rasie (BOB Puppy) i na koniec zrobił mi urodzinkowa niespodziankę i został III Najpiękniejszym Szczenięciem Wystawy (III BIS Puppy) !!! Tak wiec do domku wrocilismy w wspanialych humorach z ślicznym pucharkiem w ręce:) POzdrawiam Natalia I koleini rywale w BIS Puppy:loveu: Gratuluje:loveu: No dobra, to kto ze swoim Goldenem miał II BIS Puppy:razz: przynać się:lol: Quote
Martyna Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A my ledwo weszlismy do posredniej i od razu CWC + resCACIB :-) plan wykonany - dorosly championat rozpoczety :D Quote
Dark Lord Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Wybaczcie laikowi pytanie i poratujcie,kto wygrał wystawę?pies jakiej rasy ?:modla: Quote
Korenia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A ja spotkałam Atene na wystawie :P Właśnie kto miał bis ;> ? Quote
Gazuś Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A zna ktoś może wyniki goldenów? :) Nawet takie "ogólne"? :) Quote
Irviers Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nasza Kiwi 1/4, doskonała i Zwyciestwo Młodzieży :):multi: Quote
Lazarus Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dark Lord napisał(a):Wybaczcie laikowi pytanie i poratujcie,kto wygrał wystawę?pies jakiej rasy ? Zdaje sie Husky, a ja ponawiam prośbę o zdjęcia z sobotnich finałów ;) :modla: Quote
iza Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Chciałabym bardzo podziękować MONI-FIONIE, za super opis dojazdu na wystawę z autostrady (od Opola), dojechaliśmy bez problemu, szybciutko i bez błądzenia , jeszcze raz dzięki:buzi: Dla nas też bardzo udana wystawa: 4 wystawiane PONy i 4 złote medale + 2 Zw. Młodzieży + 1 CACIB:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ARISEK Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='iza']Chciałabym bardzo podziękować MONI-FIONIE, za super opis dojazdu na wystawę z autostrady (od Opola), dojechaliśmy bez problemu, szybciutko i bez błądzenia , jeszcze raz dzięki:buzi: my też dzięki wskazówka dotarliśmy bez problemów wielkie dzięki!!!!:lol: zajeliśmy 2 miejsce z oceną doskonałą i od wczoraj Aris może być reproduktorem:multi: :multi: :multi: mam nadzieję że nasze drobiazgi dla piesków w potrzebie dotarły do wspólnego worka..........zostawiłyśmy je przy ślicznych chow chow gratulujemy wszystkim sukcesów:multi: " class="ipsImage" alt=""> Quote
karolka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gratulacje dla wszystkich, dziekuje za skład SP, pozdrawiam :) Quote
Gosia & c.o. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Best in Show dla przepięknego 10cio miesięcznego siberiana - Winterfrost's Pegaso :laola: [SIZE=2]GRATULACJE dla Ewy i Mumia :) Quote
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Best in Show dla przepięknego 10cio miesięcznego siberiana - Winterfrost's Pegaso :laola: [SIZE=2]GRATULACJE dla Ewy i Mumia :) Gosia podaj maila podeślę Ci fotki ;) Quote
Recommended Posts