SuperGosia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Atena napisał(a):Ostatnie na ringu, Cavalier Kiing Charles spaniel godz. 10 King Charles spaniel Brabantczyk godz. 12 Bryfonik Belgijski Brukselski i schi tzu w sumie 82 psy na ringu Dziekuje pieknie :loveu: Quote
Musiałek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dziś drugi dzień zmagań na ringach :) a ja się chwalę z wczoraj Blue - CWC, CACIB, NpwR, BOB Ares - I VICE Mistrz Polski w Agility w klasie medium :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Musiałek']Dziś drugi dzień zmagań na ringach :) a ja się chwalę z wczoraj Blue - CWC, CACIB, NpwR, BOB Ares - I VICE Mistrz Polski w Agility w klasie medium :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Suuuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Blusik zaraz Interkiem będzie :loveu: A Aresik najlepszym Agilitowcem :loveu: Gratuluje Iwonko :calus::calus::calus: Quote
warg2003warg Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol: gratuluje Iwonko , dzięki za miłe spotkanie. Quote
Musiałek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dziękujęmy Bardzo :loveu: wczoraj był naprawdę udany dzień i słońce super dopisało :lol: Quote
Lazarus Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gratulacje wszystkim wystawiajacym sie wczoraj i powodzenia dla tych co zmaglaja sie dzis!!! A ja PROSZE!!!! dobre dusze o zdjecia z finalow sobotnich!!! BIS SZCZENIAT i wybow BOG 10 grupy.... Dla nas Wrocław jest nadwyraz udany od ladnych kilku lat:)) 2003 - grupa dla Tytusa ( MAURITIUS Lazarus) 2004 - BIS dla Rolsa ( PAN ROLLS ROYCE Lazarus ) 2005 - vice BIS dla Rolsa w tym roku vice Grupa dla Tytusa i BIS SZCZENIĄT dla naszej Angielki Niutki ( Nevedith MFA MISS LAZARUSKA ) ale i inne Lazarusy dostarczyly nam wczoraj kupe radosci MALTA Lazarus ( CACIB ) I LOVE WHISKI Lazarus res CACIB... No jak tu nie lubic Wrocławia :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Skoro macie juz katalogi, moglabym bardzo ładnie prosic o stawke bernardynow krotko- i dlugowlosych? :modla: Quote
Lazarus Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 zrobilam zdjecie stron z katalogu tu jest 1 strona dlugowlose http://republika.pl/tylkoty/1str.jpg a tu 2 reszta dlugowlosych i krotkowlose http://republika.pl/tylkoty/2str.jpg mam nadzieje ze wystarczajaco czytelne Quote
Santy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Poproszę o stawkę pudli miniaturowych czarnych,białych i brązowych.:modla: ;) . Quote
Martach1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gratuluje wszystkim sukcesów!! czy można prosić o stawke Shar Pei i Australian Silky Terrierów?? Quote
panienkabubu Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Lazarus']zrobilam zdjecie stron z katalogu tu jest 1 strona dlugowlose http://republika.pl/tylkoty/1str.jpg a tu 2 reszta dlugowlosych i krotkowlose http://republika.pl/tylkoty/2str.jpg mam nadzieje ze wystarczajaco czytelne :modla: dziekowac :modla: Quote
Natalia27 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gratulujemy wszystkim wyników.My byliśmy dzisiaj oceniani.W stawcę 13 Labradorów w klasie otwartej Niko zdobył 2 lokatę doskonały :p:p:p.Jestem bardzo zadowolona ,bo upał był straszny. Quote
A&R&I Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Mam wielką prośbę - czy ktoś kto posiada katalog mógłby napisać stawkę Dogo Canario jeżeli oczywiście wogóle jakieś były. Z góry dziękuję Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A jak nam poszło?:razz: Wybitnie Obiecująca, Lokata I, Najlepsze szczenie w rasie Zostlismy na BIS Szczeniat, ale sędzie do "porównania" wybrał najbardziej okazałe psy ;) I sie nie dziwie, Roxy jest jeszcze nieproporcjonalna i ma małą głowe do tułowia:lol: A wygrał piekny Malmut:loveu: a na szczeniaka mi nie wyglądał :eviltong: Quote
Nugatowa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Poproszę o setery angielskie :modla: Quote
Aten@ Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 kilka fotek :) aby zobaczyć powiększenie, należy kliknąć w fotkę Quote
jo-jo Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Aten@'] Czy to przypadkiem OZZY Matrix z labladolkiem ? Quote
hes. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jojo- nie to jest suczka znajomej Furia, ale nie wiem jak się nazywa po "rodowodowemu". ;-) A labradorek to też piesek znajomych. :razz: my 2 miejsce na 21 suk (tzn. bodajże jednej brakowało, ale nie jestem pewna :-)) a ma ktoś goldeny??? Quote
jo-jo Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 hes. napisał(a):Jojo- nie to jest suczka znajomej Furia, ale nie wiem jak się nazywa po "rodowodowemu". ;-) A labradorek to też piesek znajomych. :razz: my 2 miejsce na 21 suk (tzn. bodajże jednej brakowało, ale nie jestem pewna :-)) a ma ktoś goldeny??? To jest IRYDA ILONA de Miranko ;-)) Nie wiesz jak jej poszło?? Gratuluje !!:multi: Quote
hes. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jojo, nie wiem, nie widziałam się z p.Magdą po zejściu z ringu... :-( Quote
shangri_la Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Nugatowa']Poproszę o setery angielskie :modla: seterki: PSY M- IMIR ILION Elater P- ARAGORN Venandi Peritus GRANIT z Góry Madera O- Blue Baltic's Surfu CORONADO U- LLEYTON of Meadow's Brook SUKI M- INDIA IMPRESJA Elater INEZ KENOBI Elater ISZTAR IMLADRIS Elater P- WANESA Tesab-Aksed O- MAJA LIWIA Elater U-Connemara's AINGEAL Silvermoor's ASKEA CH- AVIA Traperska Psiarnia GILLIAN of Meadow's Brook Fanchon NAIRN SO HASLETT CARMEL W- DINA Frańciszkański Folwarki Quote
A&R&I Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Nie ma dobrej duszyczki która wstawi mi staweczkę Dogo Canario z katalogu :shake: :modla:proszęęęę Quote
Gos d`Atura Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A&R&I napisał(a):Nie ma dobrej duszyczki która wstawi mi staweczkę Dogo Canario z katalogu :shake: :modla:proszęęęę PSY : otwarta : BENO Dogkan CARUSO Aldabra IDAHO de Presa Awangarda SUKI : młodzież : DARLA Barbarian pośrednia : DRAGA barbarian otwarta : BALBA Dogkan PREDA Barbarian Quote
Recommended Posts