jo-jo Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Basik napisał(a):A o której wchodzą dogi i kto je sędziuje? Klaudia masz jakąś fotkę tego psiuta V'ANIBAL de la Roseaire du Col de Bussang pleaseprześlij na prv - jeśli masz:) Basiu na stronce u Jadzi jest pełno fotek wkońcu to jej pies ;-) Bardzo fajny z resztą ;-) Natalia jak dopiszesz mi jeszcze te przydomki(psie błękitne) i żółtki to będę Ci dozgonnie wdzięczna!:multi: nie wiem jak ja Ci się za te stawki odwdzięcze :oops: Quote
Basik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Napiszcie prosze kto i o której sędziuje dogi niemieckie - please! Quote
jo-jo Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Basik napisał(a):Napiszcie prosze kto i o której sędziuje dogi niemieckie - please! Pan Mrugasiewicz sędziuje :loveu: :loveu: Quote
Basik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Klaudia juz "zjarzyłam":) co to za psiut - byłaś juz z nim na ringu? Quote
jo-jo Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Basik napisał(a):Klaudia juz "zjarzyłam":) co to za psiut - byłaś juz z nim na ringu? Z Vanibalem mi się nie zdarzyło, ale widziałam go np. na klubówce, tam stał akurat z Aragonem z Rosiczkowych Bagien, i wygrał z nim po czym tytuł Zw.Klubu dostał. Mi on sie bardzo podoba ;-) Myślę że ma szansę wygrać tą klasę, jest chyba najstarszy z chłopaków, No ale zobaczyymy,;) Quote
erin Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Serdeczne odziękowania. Dzięki Wam będzie rano znacznie mniej nerwowo. pozdrawiam Quote
akard Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Korenia napisał(a):Bez problemu dojedziesz. Pamiętaj, że za psa trza kasować bilet za 1 zł - ulgowy. Jak się kupuje u kierowcy płaci się 40 gr więcej. Z dworcowej pojediesz 149 lub 139 i wysiądziesz na Mickiewicza, wsiądziesz z tego samego przystanku w tramwaj 78 i 3 przystanki przejdziesz i po prawej masz stadion! Jak zapytasz się człeka jak dojść na przystanek 149 lub 139 na Dworcową w strone Hali Ludowej to ci bez problemu wskarzą ;) A że tak powiem o której przyjezdzasz do wrocka? Jak o normalnej porze to moze bym sie skusiła wyjsc po ciebie.. :P Dzieki ale bede o 4. 40 Pewnie bedziesz spac slodko Quote
Elitesse Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 prosze o podanie o ktorej jutro na ring wychodza sznacery miniaturowe czarno - srebrne i sznaucery srednie pieprz i sol :modla: :modla: zepsulo nam sie auto i musimy z 3 psami jechac pociagiem :shake: :shake: nawet nie wiem czym z dworca na stadion dojechac Quote
AniaN Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A mogłabym poprosić o dogi de Bordeaux (i sędziego) ? Quote
Monia-Fionia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 srednie pieprz i sól są na pewno po 11.45, po 15 innych szanucerach. miniatury czarno-srebrne zaczynają się o 12.15. Ja z dworca proponowałabym taksówkę. Wyjdzie wygodniej i cenowo podobnie do doajzdu na stadion autobusami i tramwajami, ok. 20 zł. Taxu droga zabiera około 15 minut. Autobusami około 40 min-1 h i jeszcze trzebA kombinować. Quote
Basik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jo-jo napisał(a):Z Vanibalem mi się nie zdarzyło, ale widziałam go np. na klubówce, tam stał akurat z Aragonem z Rosiczkowych Bagien, i wygrał z nim po czym tytuł Zw.Klubu dostał. Mi on sie bardzo podoba ;-) Myślę że ma szansę wygrać tą klasę, jest chyba najstarszy z chłopaków, No ale zobaczyymy,;) Tia... zwłaszcza, gdy sędziuje pan Mrugasiewicz, a wystawi go Jadzia:) Ja jednak mam inny gust:) Quote
Natalia27 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jo-jo OLAF z Fabiani PREZES Patland ANGELINA Blue ecstasy BELINDA Perfect Dog Quote
Basik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Napiszcie o której "wchodza" dogi - muszę podać dalej :) Natalia wystawiasz jutro? "Ile w sumie jest zgłoszonych labków? Quote
Natalia27 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Basik napisał(a):Napiszcie o której "wchodza" dogi - muszę podać dalej :) 10:00 Dog niemiecki arlekin i czarny Dog niemiecki błękitny ok.12:45 Dog niemiecki pręgowany i żółty Ring 2 Quote
jo-jo Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Natalia27']jo-jo OLAF z Fabiani PREZES Patland ANGELINA Blue ecstasy BELINDA Perfect Dog SUPER Wielkie Dzięki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
.ania Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 a ja się przypominam o te pudle duże :roll: Quote
Basik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dzieki! duza buźka, a pokazujecie sie jutro? Quote
Natalia27 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Basik napisał(a):Napiszcie o której "wchodza" dogi - muszę podać dalej :) Natalia wystawiasz jutro? "Ile w sumie jest zgłoszonych labków? Tak jutro wystawiam Labradora.W sumie labradorów jest 128. Quote
Toller Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A jakie były- o ile wogóle były- Nova Scotia Duck Tolling Retrievery?;) Quote
Natalia27 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dog niemiecki pręgowany i żółty Psy: kl.młodzieży: ACHILLES DRACO GHOST kl.pośrednia: ARMANDO kl.championów XEDOS Suki: kl.szczeniąt: EULALIA kl.młodzieży: KARMELIA KIARA NEA SEESI kl.pośrednia: AURORA AURA kl.otwarta: już wcześniej podałam kl.championów: BONNY M CANADA I to już wszystkie:p;) Quote
jo-jo Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dog niemiecki pręgowany i żółty Psy: kl.młodzieży: ACHILLES Giga La Gothica DRACO ??? GHOST del Picollo Jigo kl.pośrednia: ARMANDO Persimo kl.championów XEDOS Jag-Sza Suki: kl.szczeniąt: EULALIA z Marcyporęby kl.młodzieży: KARMELIA KIARA Univers NEA Ankh-Morpork SEESI Axedius kl.pośrednia: AURORA AURA Persimo kl.championów: BONNY M Saria CANADA Saria Natalia WIELGAŚNE DZIĘKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Różyczka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Korenia napisał(a):Bez problemu dojedziesz. Pamiętaj, że za psa trza kasować bilet za 1 zł - ulgowy. Jak się kupuje u kierowcy płaci się 40 gr więcej. Z dworcowej pojediesz 149 lub 139 i wysiądziesz na Mickiewicza, wsiądziesz z tego samego przystanku w tramwaj 78 i 3 przystanki przejdziesz i po prawej masz stadion! Jak zapytasz się człeka jak dojść na przystanek 149 lub 139 na Dworcową w strone Hali Ludowej to ci bez problemu wskarzą ;) A że tak powiem o której przyjezdzasz do wrocka? Jak o normalnej porze to moze bym sie skusiła wyjsc po ciebie.. :P Jestem strasznie wdzięczna za pomoc Pociąg przyjeżdża o 8:35 ale opóźnia się (tak mi mówiono) więc ma być o 9:00 rano Jedzie z Katowic do Słupska nazywa się "Gwarek". Mam sznaucerkę miniaturową pieprz i sól. Tylko nie wiem czy to normalna godzina?. Bardzo za wszystko dziękuję. Quote
Recommended Posts