Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsza Gazeta Wyborcza we wkładce wrocławskiej poświęciła całą stronę wystawie i wydrukowała m.in. kolejnośc wystawianych ras na poszczególnych ringach . Jeżeli jeszcze komuś się to przyda to mogę napisac , ale niestety dopiero po psim spacerku (mniej więcej za pól godziny).

Posted

Gos d`Atura napisał(a):
Dzisiejsza Gazeta Wyborcza we wkładce wrocławskiej poświęciła całą stronę wystawie i wydrukowała m.in. kolejnośc wystawianych ras na poszczególnych ringach . Jeżeli jeszcze komuś się to przyda to mogę napisac , ale niestety dopiero po psim spacerku (mniej więcej za pól godziny).

To poprosze plan ringu na siberian husky i gończe polskie o której wchodza i czy daleko od siebie sa ringi :p

Posted

Wiecie co? To jest po prostu śmieszne!
Żeby członkowie Związku Kynologicznego i wystawiający dowiadywali się o układzie ringów i godzinach sędziowania z gazety!!!

Czyli dla nas jest to tajemnica, a dla czytających gazetę - juz ie?!

Chyba przestane jeździć do Wrocławia. Takie postępowanie Oddziału mnie po prostu obraża!

Za wystawę zapłaciłam cięzkie pieniądze (230 zł + 40 euro) i co z tego, skoro ważniejsi dla Oddziału są zwiedzający ( którzy też przecież zapłacą za możliwośc oglądnięcia m.in. moich psów,prawda?).

Muszę to przemysleć.

Pzdr.

Posted

zpr napisał(a):
To poprosze plan ringu na siberian husky i gończe polskie o której wchodza i czy daleko od siebie sa ringi :p

ring 24 - samojedy , siberian husky , ring 27 - gończy polski jako pierwsza rasa , niestety do żadnej nie podają rozpiski godzinowej ani ilościowej , oba ringi są na planie naprzeciw siebie

Posted

Mam pytanie :oops:

Czy ktoś posiada dużego psa, który jest przyjazny, da się wystawić i pożyczyłby mi go na Młodego Prezentera? Ja jak zwykle na samym końcu biegam i szukam... :oops:

Posted

Gos d`Atura napisał(a):

Ja poproszę o rasę basenji (V gr.).
Pzdr.

Posted

Monia-Fionia napisał(a):
... Po skręcie jedziemy cały czas prosto. Jeśli na prawdę pojedziemy cały czas prosto, nie bacząc na kierunek drogi głównej, to dojedziemy...

Hmm... Sugerujesz jazdę "pod prąd" ? :p

Posted

Gos d`Atura napisał(a):

witam, ja bardzo poprosze o sznaucery olbrzymy czarne, i sznaucery miniaturowe czarne w niedziele, pozdrawiam

Posted

Gos d`Atura napisał(a):
ring 24 - samojedy , siberian husky , ring 27 - gończy polski jako pierwsza rasa , niestety do żadnej nie podają rozpiski godzinowej ani ilościowej , oba ringi są na planie naprzeciw siebie

Dzięki serdeczne!!!

Posted

[quote name='AiMiN']Linki do planu sędziowania:

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3634844.html

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3634844.html?as=2&ias=2&startsz=x

I ciekawy artykuł:

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3634842.html

Sprawdzałam w pracy przed godz. 19 , wtedy jeszcze nie było. Fajnie , że dali też w wydaniu internetowym . Za to ze stronki wrocławskiego oddziału zniknęły wszystkie informacje o wystawie .

Posted

[quote name='Asiaczek']AiMiN - dziękuję!
Już sobie sprawdzilam i - niestety - musimy być ok. 9.00, bo przed nami tylko akity japońskie...
Pzdr.
taaak nie da się ukryć!! A ja bede na was czekać:cool3: do zobaczenia:multi:

Posted

Cytat:
Napisał(a) Monia-Fionia
... Po skręcie jedziemy cały czas prosto. Jeśli na prawdę pojedziemy cały czas prosto, nie bacząc na kierunek drogi głównej, to dojedziemy...

Hmm... Sugerujesz jazdę "pod prąd" ? :p

Nie sugeruje jazdy pod prąd. Mieszkam od tego miejsca 500 m. codziennie tam chodze i jeżdżę i wiem, co mówię. Chodzi o to, że jesli będziesz się sugerować drogą główną i objazdem, przez który to droga główna prowadzi, to nie dojedziesz do stadionu. W pewnym momencie trzeba będzie pojechać prosto, wzdłuz parku, a nie dorgą główną.

Posted

[quote name='julieczka_poz']Natalio ja bym była bardzo wdzięczna jeśli byś mogła w sobote napisać o ktorej (tak plus minus)Albo które w kolejności będą oceniane rottweilery w niedziele. :modla: Dzieki z góry.

Z planu Gazety Wyborczej ,wynika ,że :
Ring 7 - grupa II: buldog angielski, rottweiler.
Dokładnie napiszę jutro,bo jadę:p.

Posted

Atena napisał(a):
Chciałam sie jeszcze zapytać, ze jak mam ta karteczke na katalog to zglaszam się po niego tam gdzie inni kupują bilety i katalogi?

W kasach tam gdzie można kupić bilety,są katalogi ,ale tylko dla zwiedzających tzn.tam nie można wymienić na talon(przynajmniej tak było w poprzednich latach).Wymienić talon na katalog można chyba w sekretariacie.

Posted

Chyba kojarze gdzie.
Ok. Dzieki:)
Czyli tak, jade przed 10 na wystawę ze zgłoszeniem i ksiażeczka zdrowia, wchodze pokazując je mimo, ze wystawiam dnia następnego, ide do sekretariatu , prosze o katalog i daje talon. Dam rade.
Ja jade z psem na wystawe pierwszy raz wiec prosze sie nie dziwić :eviltong:

Posted

Atena napisał(a):
Chyba kojarze gdzie.
Ok. Dzieki:)
Czyli tak, jade przed 10 na wystawę ze zgłoszeniem i ksiażeczka zdrowia, wchodze pokazując je mimo, ze wystawiam dnia następnego, ide do sekretariatu , prosze o katalog i daje talon. Dam rade.
Ja jade z psem na wystawe pierwszy raz wiec prosze sie nie dziwić :eviltong:

Jak dobrze, że zapytałaś, bo ja też pierwszy raz wystawiam i jestem zielona w tej materii. :lol: