Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
AIK no to sie spotkamy:)) Ja bede z hasiorkami i dwoma kolezankami;)

fajnie :lol: a ja z córką i łysolkiem to do zobaczenia

Posted

Witajcie, jesli dobrze przeczytałam to wystawa we Wrocławiu odbywa się teraz 23-24 września tak?

Mam ogromna prośbę - czy ktoś z Was wybierających się na tę wystawę jedzie z Łodzi albo chociaż przez Łódź?
I czy ktoś znalazłby miejsce w samochodzie dla malutkiego szczeniaczka?

Szczeniaczek ten przebywa w Pabianicach i znalazł wspaniały domek we Wrocławiu. Problemem jest tylko transport... Może mógłby ktos z Was pomóc... Nie zajmie dużo miejsca, a we Wrcoławiu odbierze go zainteresowana osoba.

Zdjęcie szczeniaka i wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28373&page=2&highlight=szczeniorki

Bardzo prosze o pomoc. :modla:

Prosze o wiadomosc na PW albo tel: 603 046 770 albo modliszka84@poczta.fm

Posted

LAURA napisał(a):
Agasiu - podobno bedą..20zł...

Ja i dzwonie i maile pisze i nic..wiadomo tylko kiedy wystawa i o ktorej... ;/

To w sumie dobrze, A cena... nic mnie nie zdziwi po czestochowskich 50 zl ...

$andwich jak juz mowilam, nic raczej nie wystawiam, a więc moge pomoc, jesli jest potrzeba

Posted

AiMiN napisał(a):
O super! Dzięki dobre kobiety za odzew :)
Asiaczku, my będziemy raczej na pewno przy tym samym ringu, czyli grupa V się kłania :cool3: ...
Ja postaram się zabrać większy mocny worek plastikowy i mam nadzieję, że coś do niego uzbieramy. W miarę potrzeby, postaram się zorganizować transport tego wora we wskazane miejsce w okolicy wystawy.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby podarować coś zbędnego dla naszych braci mniejszych w schronisku, to zapraszam pod ring V grupy, do chowmaniaków albo proszę o kontakt.

będziemy mieć kilka rzeczy do przkazania :lol: więc proszę pamiętać i o nas od rana będziemy przy ringu grupy V choć i tak szpice wchodzą zawsze na końcu............:cool3: