Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

$andwich napisał(a):
Moja znajoma dzwoniła do Wrocławia i jej powiedzieli, że nie będzie stawki w Internecie. Ale nie wiem czy wcale jej nie będzie, czy tylko jakościowej, czy Bóg wie, co jeszcze;).

Ale opublikowanie planu sędziowania przewidują?

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy kogoś sędziowała Janina Staniszewska - Borkowska? mamy tremę, bo jej nie znamy........jaka jest? ma sędziować szpice wilcze - czy się na nich zna?

Posted

[quote name='ARISEK']czy kogoś sędziowała Janina Staniszewska - Borkowska? mamy tremę, bo jej nie znamy........jaka jest? ma sędziować szpice wilcze - czy się na nich zna?
Nas nie sedziowała, ale ma (hoduje) pomeraniany, więc powinna się znać

Posted

Czy na tej wystawie będzie jakaś osoba - wolontariusz z jakiegoś schroniska w potrzebie, aby móc przekazać skromną zbiórkę od chowmaniaków? Proszę o kontakt na PW.

A może są wśród Was chętni, by podczas wystawy zebrać dodatkowo i przekazać dla potrzebujących zwierząt jakieś niepotrzebne :
- smycze, kagance, obroze, szczotki
- karme, ryz, kasze, makaron
- srodki przeciwpchelne, szampony
- miski (najlepiej metalowe)
- witaminy
- srodki czystosci (np. domestos) ?

Posted

A dotrze ktoś do mnie? Jeżeli tak, to wtedy wezmę trochę potrzebnych rzeczy dla psiaków. Ale muszę miec pewność, że nie wezmę rzeczy na darmo...
Korenia - dalej możemy umawiać się na PW, OK?
Pzdr.

Posted

O super! Dzięki dobre kobiety za odzew :)
Asiaczku, my będziemy raczej na pewno przy tym samym ringu, czyli grupa V się kłania :cool3: ...
Ja postaram się zabrać większy mocny worek plastikowy i mam nadzieję, że coś do niego uzbieramy. W miarę potrzeby, postaram się zorganizować transport tego wora we wskazane miejsce w okolicy wystawy.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby podarować coś zbędnego dla naszych braci mniejszych w schronisku, to zapraszam pod ring V grupy, do chowmaniaków albo proszę o kontakt.