Karma Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Reggae Knight Fantazja szpic-Moll bierze udział w przedstawieniu Katia Kabanowa.Jest to opera w trzech aktach. Muzyka i Libretto Leos Janacek . Dyrygent Tomas Hanus Rezyser David Alden Scenograf Charles Edwards Przedstawienie zrealizowano w koprodukcji z English National Opera Londyn Reggae występuje na scenie z solistką Antą Łukaszewicz. Quote
Karma Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Tu na zdjęciach jest Reggae z solistką Panią Anetą Łukaszewicz. Quote
Karma Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[quote name='Karma'] Quote
Karma Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Pani solistka Aneta Łukaszewicz ma wspaniałe podejście do mojego Regggae i dzięki temu świetnie z nią współpracuje. Quote
Neutralka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Reggae bardzo ładnie prezentuje się na scenie i godnie maszeruje z solistką po scenie. Byłam na próbie generalnej parę dni temu i bardzo ucieszył mnie widok pierwszego w Polsce pomeraniana-aktora występującego w operze Katia Kabanowa.Brawo dla Reggae i jego hodowczyni/właścicielki !! Quote
Karma Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Bardzo Ci dziękuję Neutralko i mam nadzieję ,że w ten sposób Reggae przyczyni się do popularyzacji rasy . Quote
J.G Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Gratulacje dla "AKTORA POMKA". Fotki rewelacyjne. Quote
Karma Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='J.G']Gratulacje dla "AKTORA POMKA". Fotki rewelacyjne.[/QUOTE]Następne wystęy w Operze we wrześniu. Quote
J.G Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Karma napisał(a):Następne wystęy w Operze we wrześniu. Rewelacja,gratuluję wybiorę się we wrześniu do stolicy. Quote
Recommended Posts