Marta Chmielewska Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 No nie, nie, bosz, znowu oni, oszaleję, nie jadę... :evil_lol: przeczucie mnie zawiodło :placz: Quote
Marta Chmielewska Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 No, nie no to już w ogóle nie jadę :diabloti: Znowu te same psy, ci sami ludzie, co to ma być :evil_lol: Zlot czarownic?? Quote
bongobongo Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Marta! A może Ty po prostu chciałaś być sama w roli głównej?:evil_lol: Przyznawaj się szybko.......:mad: Quote
Marta Chmielewska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 No Kasie to chętnie zobaczę :loveu: w ruchu :evil_lol::cool3: Wiesz, brakuje mi do kompletu zwyciezcy bulliady :evil_lol: :eviltong: Quote
bongobongo Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No Kasie to chętnie zobaczę :loveu: w ruchu :evil_lol::cool3: Wiesz, brakuje mi do kompletu zwyciezcy bulliady :evil_lol: :eviltong: Przy najbliższej okazji mam zamiar rozprawić się z Hunem za ten....ruch:mad: Ale niestety nie nastąpi to na Bulliadzie :placz: , bo mam egzaminy i muszę wkuwać :confused: ! Ale może to i dobrze, bo ruchem będzie musiał wykazać się Jacek:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Marta Chmielewska Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No to Kasiu już my się tam dobrze zaopiekujemy Jackiem :evil_lol::cool3: , żebyś się mogła spokojnie uczyć :diabloti:;) Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No to Kasiu już my się tam dobrze zaopiekujemy Jackiem :evil_lol::cool3: , żebyś się mogła spokojnie uczyć :diabloti:;) No ja myślę! :evil_lol: Oddaję go w Twoje i Ewy ręce!:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Jakiej Ewy? Nie znam zadnej Ewy... :evil_lol: (no i po kawie, już nie dostanę:mad:) Quote
bongobongo Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja myślę, że Ty Marta nie tylko kawę ryzykujesz, hi, hi, hi :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :megagrin: Znowu mi będą Huny deptać po psie, żeby okulał...:evil_lol: Quote
Alojzyna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Będę za wszystkich trzymać kciuki. :thumbs: Mam nadzieję, że po powrocie przedstawicie szczegółową fotorelację.:mad: Quote
hun Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Marta Chmielewska napisał(a)::megagrin: Znowu mi będą Huny deptać po psie, żeby okulał...:evil_lol: ten hun to jakiś sadysta chyba,ja słyszałem że nie tylko psy depcze:eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No mnie nie podepcze bo to wszystko Hunowate takie konusowate jest :evil_lol: :eviltong: A że sadysta to się zgodzę, psy głodzą, jeść nie dają... :eviltong: Quote
bongobongo Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Marta! Czy Ty aby na pewno chcesz żywa z Zaniemyśla wyjechać?????:evil_lol: Quote
bongobongo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A tak na serio, życzę wszystkim pogody, bo dzisiaj u nas leeeeje, burza, pioruny etc. Co prawda Jacek dotarł już pod Poznań i tam podobno słońce, lekki wietrzyk, pogoda jak marzenie dla wystawców, ale do jutra to jeszcze..........może się zmienić :razz: .Oby nie!!!! Quote
Marta Chmielewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Na zachodzie ładna pogoda, mocno wieje, ale nie pada i jest słońce co jakiś czas :p Tylko mi jutro ładnie wyglądać, bo będe foty robiła, tendencyjne :eviltong: Przydałaby mi się Alicjarydzewska, żeby zrobić mi zdjęcia ;) Gdyby nie jej pomoc (i jeszcze kilku osób) nie zrobiłabym fotorelacji Katowic. :loveu: Swoją drogą, przy dwóch psach pomagało mi aż ... 5 osób :crazyeye: Quote
bongobongo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Marta! Proponuję zatrudnić Jacka :evil_lol: hi, hi, hi, z tego, co wiem bedzie miał jutro dużo wolnego czasu......:eviltong: Quote
bongobongo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Mamy pierwsze wieści staffikowe! ;) Dokładniejsze wstawimy po powrocie do domu lub może Marta nas wyręczy.......:eviltong: Bardzo serdecznie pozdrawiamy Dogomaniaków, którzy stawili się na Bulladzie !!! BRAWA DLA BULDOŻERÓW!!! :klacz: :klacz: :klacz: Mł. Multichampion, Mł.Zw.KL.Vilno`06, Zw.UA`06, CH.UA, BIH GOLD CHARGER BULDOŻER- CAC, NPwR, BOB, II BEST IN SHOW :multi: !!!! GOLD HURRICANE BULDOŻER- CAC, NSwR :multi: ! MAGNETIC BOY BULDOŻER- Zw. Mł. :multi: ! Szczególne gratulki dla Rudasków :happy1: i całuski w czarne nochalki :buzi: !!!! Podziękowania dla Sary za perfekcyjne wystawienie Chargera! :loveu: :loveu: :loveu: Temperamenty to Wy macie takie same....... Quote
Alojzyna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 RUDE JEST PIĘKNE!!! Gratulacje dla wszystkich DOGOMANIACKICH FAFIKÓW, które reprezentowały rasę na Bulliadzie:multi: :multi: :multi: Quote
bongobongo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Szkoda tylko, że było ich tak mało........ Ale w tym terminie były wystawy w Słupsku, Radomiu, Zabrzu, a i do Zaniemyśla nie wszystkim po drodze.....:shake: A właśnie, co słychać u innych Dogomaniaków, Blaira, Carbonara......jak Wam poszło???:crazyeye: Quote
porterin Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [SIZE=3]A właśnie, co słychać u innych Dogomaniaków, Blaira, Carbonara......jak Wam poszło???:crazyeye: Carbo w Slupsku - Zwycięstwo Mlodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy Gratulacje:multi: :multi: :multi: Quote
bongobongo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Carbonara! [SIZE=4]Wielkie gratulacje dla Was! :multi: Quote
Recommended Posts