Marta Chmielewska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 TARAAAM Gold Charger Buldożer *** *** *** *** Quote
Alojzyna Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 BRAWO dla Marty :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Marta Chmielewska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Dziękuję, dziękuję :cool3::lol: Strasznie mnie oko bolało od robienia zdjęć :mad:;-) Quote
Marusia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 To ja trochę o amstaffach, bo coś pominięte zostały. Psy Młodzież Pośrednia Otwarta Championów Suki Młodzież Pośrednia Otwarta Championki porównanie o NSwR BOB Czas na wyniki rankingu wystawowego za rok 2005. PSY 1. ALAMO Sentinel pkt. 1282 2. Gang Staff IRGEN GOLDEN BOY pkt. 871 3. LIDER z Wyspy Bolko pkt. 306 4. CZUBAJ CHAN Gold Bonzo FCI pkt. 298 5. DAVOS Gold Bonzo FCI pkt. 264 ( Nie wiem jak konkurenci ale w przypadku Davosa to był jego pierwszy rok w którym był zgloszony do rankingu. Swoje punkty "zarobił" na 9 wystawach ) Suczki 1. ASTA Gold Bonzo ilośc punktów 1030 2. CARESS Gold Bonzo FCI pkt. 572 3. RAKURRARA AFUNDAQBA Staff-ka pkt. 558 4. Gang Staff FCI GIULIETTA pkt. 375 5. COLLIN Gold Bonzo FCI pkt. 304 6. ALEXIS Markarowi pkt. 210 NAJLEPSZY WETERAN 7. Alta Carya FIRE WIRE pkt. 152 Quote
bongobongo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A Charger to chyba został na deser :evil_lol: hi,hi,hi ! Ale na takie pyszności mogę czekać :evil_lol: ! Fotki bardzo mi się podobają, ale ciekawi mnie co powie Hun....:crazyeye: :mad:???? Quote
hun Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Na tej wystawie kręciła się taka blądyna w białym wdzianku udawając jakąś fotoreporterkę a tak naprawdę to chciała zwinąć mojego pięknego "REKSIA"więc musiałem zamknąć biedaka w klatce a te oko to nie bolało od robienia zdjęć tylko od zezowania na mojego białego pupilka Quote
bongobongo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :diabloti: wera99 napisał(a):Pani Marto , ten jakiś szczeniak to nikt inny jak HUMAN DOGS (FCI) Leonardo da Vinci - nr katalogowy 57 :razz: Pozdrawiam serdecznie Katarzyna Mój katalog też kończy się na numerze 56 ! Marta! Jakieś wybrakowane egzemplarze się nam trafiły.....:mad: Quote
strumyk Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 To teraz my kilka slodkosci --- --- Linda --- --- --- Tp te dwie tak przeszkadzaly, ale chcialy wrocic do korzeni ... --- --- --- Quote
strumyk Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 I dalej ... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- I w koncu dali pobiegac z siostra :) --- Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 JUŻ DAWNO NIE BYŁO TYYYYYYLE FOTEK Z JEDNEJ WYSTAWY!!!!!! PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH FOTOREPORTERÓW!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Dziękuję za pochwały :p A kto powiedział, że to koniec fotorelacji? :cool3: Mam jeszcze z gatunku różności wystawowe :lol: *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 *** *** *** a tu dowód na agresję stafików, biedne dziecię chciało się tylko przywitać :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='hun']Na tej wystawie kręciła się taka blądyna w białym wdzianku udawając jakąś fotoreporterkę a tak naprawdę to chciała zwinąć mojego pięknego "REKSIA"więc musiałem zamknąć biedaka w klatce a te oko to nie bolało od robienia zdjęć tylko od zezowania na mojego białego pupilka Jeden pucharek a tyyyle radości :evil_lol: :eviltong: *** Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ja się wcale nie dziwię tej "blondynie w białym swetrze"!:evil_lol: Ten Twój Reksio, to śliczności.....:loveu: :loveu: ! Taki łobuziak z podbitym oczkiem! Quote
Alojzyna Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Marta, od dzisiaj nawet jak nie wystawiasz swojej Penny to masz obowiazek jeździć na kazdą wystawę jako nadworny fotoreporter bullowatych. Ależ talent się w tobie ukrywał:crazyeye: :lol: Czy teraz ktoś mógły podać jakie psiaki były prezentowane w poszczególnych klasach? Np. spisać z katalogu. Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Spisać z katalogu, proszę bardzo: PSY: kl. mł MAGNETIC BOY BULDOŻER kl.poś. MISTER MAN MERY MARIATOS kl,champ. GOLD CHARGER BULDOŻER kl.wet. SCY SCRAPER ABDA SUKI: kl.baby: LUKRECJA BORGIA HUMAN DOGS kl. mł. MAGIC LADY BULDOŻER CANAVERAL STAFF MALINA WWW PROPKA PORT ERIN kl.pos. JANET TRINITI BULDOŻER TASHA TREHERY PORT ERIN kl. otw. GOLD HURRICANE BULDOŻER PENNY LANE PORT ERIN kl. champ. HEBA NOVA PULLERA XSARA DYNASTIA BULLI kl,wet. LUNA LUST BULDOŻER Jeszcze był piesek z nr 57, ale mój katalog kończy się na 56 numerku tzn. dodatek. Quote
Marta Chmielewska Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Alojzyna']Marta, od dzisiaj nawet jak nie wystawiasz swojej Penny to masz obowiazek jeździć na kazdą wystawę jako nadworny fotoreporter bullowatych. Ależ talent się w tobie ukrywał:crazyeye: :lol: Jeszcze kilka fotorelacji w tym roku będzie, to mogę obiecać, do września. Potem długa przerwa ale będą za to inne super fotaski z nowymi bohaterami :cool3: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Gratulacje dla wszystkich Bullasków , Staffiorków i Astów :laola::laola: [SIZE=2]Marta wspaniała fotorelacja :p Quote
hun Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Powiem ale po cichu żeby Marta nie usłyszała bo jeszcze w piórka obrośnie,te zdjęcia Marty są naprawdę super,cicho cicho bo idzie:siara::siara::siara: Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 hun napisał(a):Powiem ale po cichu żeby Marta nie usłyszała bo jeszcze w piórka obrośnie,te zdjęcia Marty są naprawdę super,cicho cicho bo idzie:siara::siara::siara: Dobra, to ja obiecuję, że nikomu nie powiem, Marta chyba nie słyszała..;) Quote
Recommended Posts