Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BasiaD napisał(a):
Ja też dziękuję za zaproszenie..Szkoda żeby ta Milusia trafiła do schronu, bo tam się zmarnuje..Ja niestety pieska wziąć nie mogę,ale bedę jej kibicowac i postaram się jakoś pomóc..Teraz najważniejsze żeby znalazła przynajmniej DT..Podnosze..

Nie moze trafic do schronu,trzeba pomyslec o dt.jezeli dluzej nie moze byc w tym miejscu gdzie jest.Wszystkie te pieski wyrzucone sa takie lagodne,dobre,kochane.Domek napewno znajdzie sie dla takiej slicznej suni/musi miec imie-propozycje?/tylko troszke trzeba poczekac.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim nowo przybyłym cioteczkom dziękuje za obecnosć :)
Więc tak sunia nazywa się MAŁA, oswaja się powoli, jest nadal nieśmiała, uczy się jeść suchą karmę, i domaga się pieszczot.
Jest nadzieja dla Małej ze kroi się dla niej domek, ale nie bede zapeszać, takze z radoscią się wstrzymajmy. Mała obecnie ma cieczkę uffff zabraliśmy ją na czas :) :)

Posted

WITAM, DZIEKI ZA ZAPROSZENIE, MUSIMY ZROBIC WSZYSTKO BY MALA NIE TRAFILA DO SCHRONU... ASIULEK DZWONILYSCIE DO dt I PYTALYSCIE O WOLNE MIEJSCA DLA SUNKI??????? NAPEWNO U KOGOS BY SIE ZNALAZLO... MOZNABY SPROBOWAC U ZUZI M NP...

Posted

W sprawie domku dla suni jeszcze nic nie wiadomo, ale Mała jest bezpieczna i ma się dobrze :) Odwiedziłam ją wczoraj :) Jest zupełnie innym pieskiem, już nie wystraszona, poprostu cudowna :) Grzeczna,dogaduje się z innymi suniami, a ma koleżanki 2 :) No i oczywiście wpatrzona w p. Natalię jak w obrazek :) :) :)
Mam nowe foty komu wysłać, bo ja wstawić nie umiem?

Posted

asiulek-85 napisał(a):
W sprawie domku dla suni jeszcze nic nie wiadomo, ale Mała jest bezpieczna i ma się dobrze :) Odwiedziłam ją wczoraj :) Jest zupełnie innym pieskiem, już nie wystraszona, poprostu cudowna :) Grzeczna,dogaduje się z innymi suniami, a ma koleżanki 2 :) No i oczywiście wpatrzona w p. Natalię jak w obrazek :) :) :)
Mam nowe foty komu wysłać, bo ja wstawić nie umiem?

Wyślij do mnie : leksia16@gazeta.pl