Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Pierwszy raz widziałam ją jakiś tydzień temu, mała kulka między drzewami. Jadąc tamtędy pare dni póżniej znowu stała, sama, wychudzona, wąchając powietrzę ( moze na kogoś czekała)...:placz::placz::placz::placz::placz:
Niewytrzymałam pojechałam dać jej jedzenie, uciekła...jednak głód był silniejszy... zjadła spojrzała zdziwiona i pobiegła w krzaki.
Karmię ją od 2 dni sunia jest przekochana, już nieucieka, chce wsiąść do samochodu... serce mi się kraje, ale niemoge jej zabrać. Bardzo bym chciała zeby ta sunia znalazła dom, dziś nawet wdrapywała mi się na kolana i patrzy z tą nadzieją w oczkach... :-(
Sunia jest cudowna, minimalnie większa od jamnika. Za pare dni bedzie musiała trafić do schronu. Proszę pomóżcie, aby tak się nie stało

Zdjęcia suni
Ona jest przepiękna !

Mała ma zrobione allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1017254135

Jest ogłoszona na
1. ojej.pl
2. pineska.pl
3. animalia.pl
4. gumtree.pl
5. autogielda.pl
6. petword.pl
7. kupiepsa.pl
8. alegratka.pl
9. aukcjezwierzat.pl
10. adopcjapsa.pl
11. petsy.pl
12.top-ogloszenia.net
13.ogloszenia.radio-parada.pl
14.hiperogloszenia.pl
15.e-zwierzak.pl
16.przygarnijzwierzaka.pl
17. szerlok.pl
18. pabianice.olx.pl
19. rozglos.net
20. adpedia.pl
21. morusek.pl
22. najpewniej.pl
23. cafeanimal.pl
24. spacerek.pl
25. mammisia.pl
26. kupsprzedaj.pl
27. oglosze.pl
28. nasipupile.pl
29. psy.pl/adopcje

Mam info od Pani Natali Mała dogaduje się z psami jak i z kotami, jest grzeczna. ładnie je i pije, jednak cały czas pcha się do łóżka :) Normalnie psi anioł

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiulek-85']Witam
Pierwszy raz widziałam ją jakiś tydzień temu, mała kulka między drzewami. Jadąc tamtędy pare dni póżniej znowu stała, sama, wychudzona, wąchając powietrzę ( moze na kogoś czekała)...:placz::placz::placz::placz::placz:
Niewytrzymałam pojechałam dać jej jedzenie, uciekła...jednak głód był silniejszy... zjadła spojrzała zdziwiona i pobiegła w krzaki.
Karmię ją od 2 dni sunia jest przekochana, już nieucieka, chce wsiąść do samochodu... serce mi się kraje, ale niemoge jej zabrać. Bardzo bym chciała zeby ta sunia znalazła dom, dziś nawet wdrapywała mi się na kolana i patrzy z tą nadzieją w oczkach... :-(

Niestety nie umiem wstawić zdjęć... pomoze ktoś????
Jestem Asiu..
Prześlij mi na maila fotki : leksia16@gazeta.pl

Posted

asiulek-85 napisał(a):
Na chwilę obecną sunia przebywa u pewnej pani, ma parę dni póżniej czeka ją schron.

Dobrze ,że ma chociaż na parę dni DT.
Błagam-nie oddawajcie jej do schronu !!! :(
Prześlij mi jej fotki ,to wstawię je na dogo i ją poogłaszam.

Posted

amensalizm napisał(a):
Nie mozna sie zrzucić na karmę na DT?

Można by było :)
Tylko czy ta pani zgodzi się ją dłużej mieć na DT...
Amensalizm-Ty umiesz robić allegro,może byś tej suni zrobiła,bo z niego jest zawsze odzew.
Zaraz wstawie foty :)

Posted

Zgadza się. :) :) Pani szuka tego pieska od 4 miesięcy. To właśnie właścicielka poszukiwanej suni zajmuje się chwilowo znajdą z lasu. Dzwoniłam do niej ponieważ myślałam ze to Cyga jednak nie...

Posted

asiulek-85 napisał(a):
Zgadza się. :) :) Pani szuka tego pieska od 4 miesięcy. To właśnie właścicielka poszukiwanej suni zajmuje się chwilowo znajdą z lasu. Dzwoniłam do niej ponieważ myślałam ze to Cyga jednak nie...

Szkoda :(
Ja też myślałam ,że to jej sunia...