Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Już Ci mówię ,w zalezności jaki to bazarek od 10.15zł do 25zł.Ale ja jak obiecałam to coś napiszę...i Paula ogłosi suczki... Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Bo ja bym chciała zapłacić im za te ogłoszenia! Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 sylwiaso napisał(a):Bardzo często o nich myślę:-(!!! Sylwia,ja też kochane super łagodne suczki...no i Nuka ich towarzyszka... Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I ta biedna Nuka!wszystkie bym zabrała do siebie!!!dzwonił do mnie P.Szychowski! Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 sylwiaso napisał(a):I ta biedna Nuka!wszystkie bym zabrała do siebie!!!dzwonił do mnie P.Szychowski! Ale pewnie nie masz miejsca...wiem,ze dzwonił,podałam Twój numer telefonu. Quote
Paula03 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Ja je ogłoszę, oczywiście za darmo, tylko będzie tekst! ;) Quote
Paula03 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Mam 3 co prawda nie najlepsze zdjęcia, ale na nich widać, że siostry dają się głaskać Romce bez krat: Quote
sylwiaso Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Paulunia Gratulacje za piękne zdjęcia:multi:!!!oczy tych psinek mówią o ich smutnym życiu:-(:-(:-( Quote
Paula03 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 sylwiaso napisał(a):Paulunia Gratulacje za piękne zdjęcia:multi:!!!oczy tych psinek mówią o ich smutnym życiu:-(:-(:-( Dziękuję :oops: Tak, one mają bardzo smutne oczy. Ale zauważyłam, że już się tak bardzo nie boją jak kiedyś! Quote
sylwiaso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Serce mi pęka ta suńka tak mnie ujęła za serce!!!!nie mogę!:-(:-(:-( Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [FONT=Arial]Tośka i Antośka to 2 suczki, które w schronisku są już ponad 3 lata. Młodziutkimi suczkami zaopiekowała się kiedyś starsza kobieta, która przez długi czas zapewniała im dom, kiedy zachorowała i nie miała siły zajmować się suczkami, jej syn oddał je do schroniska. Dla młodych psiaków, ufnych i radosnych schronisko było trudnym doświadczeniem. Łagodne z natury, przerażone nowym miejscem stały się nieufne i unikały kontaktów z ludźmi.. Tośka i Antośka mają teraz około 5 lat. Najlepsze lata swojego psiego życia spędziły w boksie nie wychodząc z budy. Ale teraz kiedy w schronisku są wolontariusze psiaki powoli otwierają się i pozwalają poznawać się. Chcemy znaleźć domek dla suczek, domek, który dostrzeże łagodność i subtelny charakter 2 smutnych suczek, dla których wierzymy już od teraz, że los będzie tylko lepszy.Pomóżmy zmienić ich życie potrzebują tego by znów zaufać ludziom. Siostry są po sterylizacji. Kontakt:Romka tel.... mail Czy to może być tekst do ogłoszeń?Proszę o opinię! [/FONT] Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Do tego oczywiście ostatnie zdjęcie Pauli te najładniejsze... Quote
sylwiaso Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wg.mnie bardzo ładnie Romciu a może by je ogłosić w naszej gazecie łowickiej np.schronisko odda do adopcji dwie piękne sunie po sterylizacji ludzie czytają ogłoszenia a może w oko komuś wpadnie!niby wiedzą że są adopcje w schronisku ale takie ogłoszenie może ma sens! Quote
mamanabank Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Romka, oczywiście, że może być! Jest OK! Quote
sylwiaso Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To ja dam ogłoszenie tylko dziś nie dam rady podjechać bo jestem bez samochodu ale w przyszły czwartek wyjdą ogłoszenia dla psinek!!! Quote
Paula03 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 O i super! A czy dziewczyny mają iść do jednego domu czy do dwóch różnych mogą? Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Paula03']O i super! A czy dziewczyny mają iść do jednego domu czy do dwóch różnych mogą?[/QUOTEUważam,że dziewczyny powinny iśc razem sa zbyt delikatne i subtelne...poza tym zawsze były razem...całe życie. Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 sylwiaso napisał(a):To ja dam ogłoszenie tylko dziś nie dam rady podjechać bo jestem bez samochodu ale w przyszły czwartek wyjdą ogłoszenia dla psinek!!! Sylwia,czy to będzie ogłoszenie w N.Łowiczaninie?Ja wolałabym dać ogłoszenia ,jak zawsze na portalach adopcyjnych...nie wiem jak inne dziewczyny. Quote
Recommended Posts