Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
I ta biedna Nuka!wszystkie bym zabrała do siebie!!!dzwonił do mnie P.Szychowski!

Ale pewnie nie masz miejsca...wiem,ze dzwonił,podałam Twój numer telefonu.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Paulunia Gratulacje za piękne zdjęcia:multi:!!!oczy tych psinek mówią o ich smutnym życiu:-(:-(:-(

Dziękuję :oops:
Tak, one mają bardzo smutne oczy.
Ale zauważyłam, że już się tak bardzo nie boją jak kiedyś!

Posted

[FONT=Arial]Tośka i Antośka to 2 suczki, które w schronisku są już ponad 3 lata. Młodziutkimi suczkami zaopiekowała się kiedyś starsza kobieta, która przez długi czas zapewniała im dom, kiedy zachorowała i nie miała siły zajmować się suczkami, jej syn oddał je do schroniska. Dla młodych psiaków, ufnych i radosnych schronisko było trudnym doświadczeniem. Łagodne z natury, przerażone nowym miejscem stały się nieufne i unikały kontaktów z ludźmi.. Tośka i Antośka mają teraz około 5 lat. Najlepsze lata swojego psiego życia spędziły w boksie nie wychodząc z budy. Ale teraz kiedy w schronisku są wolontariusze psiaki powoli otwierają się i pozwalają poznawać się. Chcemy znaleźć domek dla suczek, domek, który dostrzeże łagodność i subtelny charakter 2 smutnych suczek, dla których wierzymy już od teraz, że los będzie tylko lepszy.Pomóżmy zmienić ich życie potrzebują tego by znów zaufać ludziom. Siostry są po sterylizacji.
Kontakt:Romka tel.... mail
Czy to może być tekst do ogłoszeń?Proszę o opinię!
[/FONT]

Posted

Wg.mnie bardzo ładnie Romciu a może by je ogłosić w naszej gazecie łowickiej np.schronisko odda do adopcji dwie piękne sunie po sterylizacji ludzie czytają ogłoszenia a może w oko komuś wpadnie!niby wiedzą że są adopcje w schronisku ale takie ogłoszenie może ma sens!

Posted

[quote name='Paula03']O i super!
A czy dziewczyny mają iść do jednego domu czy do dwóch różnych mogą?[/QUOTEUważam,że dziewczyny powinny iśc razem sa zbyt delikatne i subtelne...poza tym zawsze były razem...całe życie.

Posted

sylwiaso napisał(a):
To ja dam ogłoszenie tylko dziś nie dam rady podjechać bo jestem bez samochodu ale w przyszły czwartek wyjdą ogłoszenia dla psinek!!!

Sylwia,czy to będzie ogłoszenie w N.Łowiczaninie?Ja wolałabym dać ogłoszenia ,jak zawsze na portalach adopcyjnych...nie wiem jak inne dziewczyny.