Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Figafiga napisał(a):
zmiana super!!!widać, że nie tylko jedna osoba może je przekonać do siebie!!
"lasek brzozowy"mysli o Was nie mam miejsca ale jak wszystko się ułoży pomożemy Wam!!!!trzymajcie się dziewczyny!!!:loveu:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tośka i Antośka są coraz śmielsze, nawet Nuka daje się pogłaskać! Trzeba dziewczyny obowiązkowo otwierać, żeby jeszcze bardziej się otworzyły!
Cudne są te siostrzyczki!!!potrzebują wolności.......:Dog_run:

Posted

Tak ,to prawda w sobotę jak rozdawałam kawałki mięska z puszek,to Nuka podeszła do nie i wzięła z ręki...a Tośka i Antośka to juz dawno biorą z ręki bez problemu...

Posted

Tak,jak choć jeden z 8 naszych psiaków w domach tymczasowych znajdzie dom...a póki co może ogłoszenia zrobić im trzeba bo do hoteliku to nas nie stać...

Posted

Jak im zrobić zdjęcia bez krat?Moze zrobic im z tego co mamy,tylko tekst do ogłoszeń trzeba napisac odpowiedni,bo mogłyby być adoptowane razem...są bardzo zżyte..Zrobiłabyś wtedy ogłoszenia Paula?

Posted

Romka napisał(a):
Jak im zrobić zdjęcia bez krat?Moze zrobic im z tego co mamy,tylko tekst do ogłoszeń trzeba napisac odpowiedni,bo mogłyby być adoptowane razem...są bardzo zżyte..Zrobiłabyś wtedy ogłoszenia Paula?

Jak będzie tekst to mogę im zrobić ogłoszenia! :)