Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ciemniejsza wyszła do mnie i dała się znów pogładzić. Quote
kajkoowa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Romka']Otworzyłam w sobotę boks ale nie wyszły...[/QUOTE] Trzeba to będzie powtórzyć! Quote
mamanabank Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wczoraj uciekły do budy, ciekawie wychylały łebki ale nie chciały z nami gadać :-) Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Takie dzikuski!!!ale sie może oswoją po nitce do kłębka Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dziewczyny, puściutko tu u was! Uzi już się przekonał, że poza boksem jest fajnie, teraz czas na dziewczyny! Quote
Paula03 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 A tutaj dowody, że siostry nie boją się tak jak kiedyś! jedynie Nuka nie jet taka chętna na kontakt z człowiekiem! Quote
Figafiga Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 zmiana super!!!widać, że nie tylko jedna osoba może je przekonać do siebie!! Quote
sylwiaso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Figafiga napisał(a):zmiana super!!!widać, że nie tylko jedna osoba może je przekonać do siebie!!"lasek brzozowy"mysli o Was nie mam miejsca ale jak wszystko się ułoży pomożemy Wam!!!!trzymajcie się dziewczyny!!!:loveu: Quote
kajkoowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Tośka i Antośka są coraz śmielsze, nawet Nuka daje się pogłaskać! Trzeba dziewczyny obowiązkowo otwierać, żeby jeszcze bardziej się otworzyły! Quote
sylwiaso Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kaja10014 napisał(a):Tośka i Antośka są coraz śmielsze, nawet Nuka daje się pogłaskać! Trzeba dziewczyny obowiązkowo otwierać, żeby jeszcze bardziej się otworzyły!Cudne są te siostrzyczki!!!potrzebują wolności.......:Dog_run: Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tak ,to prawda w sobotę jak rozdawałam kawałki mięska z puszek,to Nuka podeszła do nie i wzięła z ręki...a Tośka i Antośka to juz dawno biorą z ręki bez problemu... Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cioteczki czy jest jakaś malutka iskierka nadziei dla nich!!! Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tak,jak choć jeden z 8 naszych psiaków w domach tymczasowych znajdzie dom...a póki co może ogłoszenia zrobić im trzeba bo do hoteliku to nas nie stać... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Właśnie, wiecie, że Tosia i Antosia nie mają ogłoszeń? Są śliczne więc może szybko poszły by do domku, ale nie ma zdjęć za ładnych, same zza krat... Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jak im zrobić zdjęcia bez krat?Moze zrobic im z tego co mamy,tylko tekst do ogłoszeń trzeba napisac odpowiedni,bo mogłyby być adoptowane razem...są bardzo zżyte..Zrobiłabyś wtedy ogłoszenia Paula? Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Jak im zrobić zdjęcia bez krat?Moze zrobic im z tego co mamy,tylko tekst do ogłoszeń trzeba napisac odpowiedni,bo mogłyby być adoptowane razem...są bardzo zżyte..Zrobiłabyś wtedy ogłoszenia Paula? Jak będzie tekst to mogę im zrobić ogłoszenia! :) Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kto mi napisze ile kosztują ogłoszenia dla nich? Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 I nikt cioci sylwii nie napisał ile kosztują ogłoszenia dla dziewczynek:mad:!!!i jeszcze uciekły na czwartą do góry Ślicznoty!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts