Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edzia.71 napisał(a):
Dziewczęta na pierwsza. Widzimy się za dwa tygodnie. Będę strasznie tęskniła:-(:wallbash:

A one pewnie za Tobą...ale godnie Cię zastąpimy...

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nukę koniecznie trzeba zabrać na spacer...dziewczyny siedzą teraz z Riko...jego też trzeba będzie zabrać na spacer to może Nuka przestanie się bać...

Posted

edzia.71 napisał(a):
Witajcie moje dziewczęta prosto z Gdańska. W sobotę pójdziemy na dłuuuuuugi spacer.

Wychodziły tylko na wybiegi...czekają na Ciebie ,oj czekają!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Edziu dobrze,że już jesteś!!!!Dziewczynki do góry!!!!

Nie mogłam czekac do soboty. Wpadłam dzisiaj do dziewczyn - były w szoku!.W sobotę obiecany spacer.

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Może najwyższy czas żeby w te spacery wprowadzić osoby trzecie...
Na tą chwilę dziewczynki wychodzą tylko z Tobą co zmniejsza ich szanse na adopcję... Co ty na to?

Nie mam nic przeciwko temu. Kto chętny na sobotę ?

Posted

Też nad tym myślałem, ale z własnego doświadczenia: wychodzimy razem a i tak się do mnie nie przekonały... Pani Donata będzie takim świeżym doświadczeniem dla nich...ma dobrą rękę, psiaki jej ufają. Na spacery będzie brała smyka...trzeba je oswoić z ludźmi których nie znają.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Nie mogłam czekac do soboty. Wpadłam dzisiaj do dziewczyn - były w szoku!.W sobotę obiecany spacer.

No wyobrażam to sobie...i żałuję,ze nie widziałam zdziwionych,szczęśliwych pycholi...

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Może najwyższy czas żeby w te spacery wprowadzić osoby trzecie...
Na tą chwilę dziewczynki wychodzą tylko z Tobą co zmniejsza ich szanse na adopcję... Co ty na to?

Tosia jak na razie akceptuje moja Ole. Potrafią razem się nieźle wściekać :diabloti:

Posted

Dzisiaj Antosia nauczyła się chodzić po wodzie. Wysoko podnosiła łapki wchodząc daleko ale ostrożnie a Toska wskakując mówiła - zobacz tak się skacze po wodzie:turn-l:

Posted

Dzisiaj Tośka rzuciła się na Nuke i wyglądało to groźnie.Bardzo ja sponiewierała. Uważam, że Nuka powinna siedzieć z Czarodziejami (gabarytowo też...) Niestety nie pozwoliła do siebie podejść. Dog Angel może wrzuci zdjęcia. Podejrzewam, że Nuka nie jest dopuszczana do jedzenia. Dziś gdy została sama w boksie dorwała się do miski jakby nigdy nie jadła.

Posted

mamanabank napisał(a):
Zdjęcia piękne! Myślicie, że jest sens ogłaszać Nukę?
Edziu,może uda Ci się nią trochę zająć najpierw, jak myślisz?

Jutro poproszę naszego wolontariusza o pomoc. Może stary sposób sie sprawdzi. Wyniesiemy Nuke i ...zobaczymy. Bardzo cgciałabym żeby wyszła poza teren schroniska. Trzymajcie jutro kciuki.:lol: