Romka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 edzia.71 napisał(a):Dziewczęta na pierwsza. Widzimy się za dwa tygodnie. Będę strasznie tęskniła:-(:wallbash: A one pewnie za Tobą...ale godnie Cię zastąpimy... Quote
sylwiaso Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Zdjecia superowskie!wszystkie laski piękne;)życzymy edziu miłego wypoczynku!!! Quote
Romka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Nukę koniecznie trzeba zabrać na spacer...dziewczyny siedzą teraz z Riko...jego też trzeba będzie zabrać na spacer to może Nuka przestanie się bać... Quote
edzia.71 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witajcie moje dziewczęta prosto z Gdańska. W sobotę pójdziemy na dłuuuuuugi spacer. Quote
Romka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 edzia.71 napisał(a):Witajcie moje dziewczęta prosto z Gdańska. W sobotę pójdziemy na dłuuuuuugi spacer. Wychodziły tylko na wybiegi...czekają na Ciebie ,oj czekają! Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Edziu dobrze,że już jesteś!!!!Dziewczynki do góry!!!! Quote
edzia.71 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 sylwiaso napisał(a):Edziu dobrze,że już jesteś!!!!Dziewczynki do góry!!!! Nie mogłam czekac do soboty. Wpadłam dzisiaj do dziewczyn - były w szoku!.W sobotę obiecany spacer. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Może najwyższy czas żeby w te spacery wprowadzić osoby trzecie... Na tą chwilę dziewczynki wychodzą tylko z Tobą co zmniejsza ich szanse na adopcję... Co ty na to? Quote
edzia.71 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Może najwyższy czas żeby w te spacery wprowadzić osoby trzecie... Na tą chwilę dziewczynki wychodzą tylko z Tobą co zmniejsza ich szanse na adopcję... Co ty na to? Nie mam nic przeciwko temu. Kto chętny na sobotę ? Quote
edzia.71 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Może Pani Donata... Może zacznijmy od osób , które już znaja jakis czas ? Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Też nad tym myślałem, ale z własnego doświadczenia: wychodzimy razem a i tak się do mnie nie przekonały... Pani Donata będzie takim świeżym doświadczeniem dla nich...ma dobrą rękę, psiaki jej ufają. Na spacery będzie brała smyka...trzeba je oswoić z ludźmi których nie znają. Quote
Romka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 edzia.71 napisał(a):Nie mogłam czekac do soboty. Wpadłam dzisiaj do dziewczyn - były w szoku!.W sobotę obiecany spacer. No wyobrażam to sobie...i żałuję,ze nie widziałam zdziwionych,szczęśliwych pycholi... Quote
edzia.71 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Może najwyższy czas żeby w te spacery wprowadzić osoby trzecie... Na tą chwilę dziewczynki wychodzą tylko z Tobą co zmniejsza ich szanse na adopcję... Co ty na to? Tosia jak na razie akceptuje moja Ole. Potrafią razem się nieźle wściekać :diabloti: Quote
edzia.71 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Dzisiaj Antosia nauczyła się chodzić po wodzie. Wysoko podnosiła łapki wchodząc daleko ale ostrożnie a Toska wskakując mówiła - zobacz tak się skacze po wodzie:turn-l: Quote
sylwiaso Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Edziu Dzieki Tobie dziewczyny mają te szczęśliwe chwile! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Edziu napisz jak Ci idzie współpraca z p. Donatą, jak dziewczynki reagują, jak się zachowują względem p. Donaty? Quote
edzia.71 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dzisiaj Tośka rzuciła się na Nuke i wyglądało to groźnie.Bardzo ja sponiewierała. Uważam, że Nuka powinna siedzieć z Czarodziejami (gabarytowo też...) Niestety nie pozwoliła do siebie podejść. Dog Angel może wrzuci zdjęcia. Podejrzewam, że Nuka nie jest dopuszczana do jedzenia. Dziś gdy została sama w boksie dorwała się do miski jakby nigdy nie jadła. Quote
mamanabank Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Zdjęcia piękne! Myślicie, że jest sens ogłaszać Nukę? Edziu,może uda Ci się nią trochę zająć najpierw, jak myślisz? Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wg mnie z ogłoszeniami powinniśmy się jeszcze wstrzymać. Na nuke jest jeszcze za wcześnie. Ale ma pani rację. Edziu nuka to teraz powinien być piorytet. Została jako ostatnia z Twojego stada :D Quote
edzia.71 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 mamanabank napisał(a):Zdjęcia piękne! Myślicie, że jest sens ogłaszać Nukę? Edziu,może uda Ci się nią trochę zająć najpierw, jak myślisz? Jutro poproszę naszego wolontariusza o pomoc. Może stary sposób sie sprawdzi. Wyniesiemy Nuke i ...zobaczymy. Bardzo cgciałabym żeby wyszła poza teren schroniska. Trzymajcie jutro kciuki.:lol: Quote
Recommended Posts