Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula03']Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć na żywo dziewczynki na spacerze ;)[/QUOTE]
Mam nadzieje,że Toska opowiedziała dziewczynom wszystko i obędzie się bez stresu

Posted

[quote name='edzia.71']To już pojutrze - huuuura!:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:[/QUOTE]

Ja już się nie mogę doczekać, tak dawno mnie nie było...
Strasznie się cieszę, że zaraz będzie sobota!

Posted

[quote name='edzia.71']To już pojutrze - huuuura!:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:[/QUOTE]
Dziewczynki, wybaczcie. Byliśmy dzisiaj w Łodzi na zawodach agility. Jutro Was wymiziam za wszystkie czasy

Posted

Troszkę Antosia się opierała ale udało się. Pierwszy spacer mamy za sobą :multi::crazyeye: . Była bardzo dzielna. Tośka natomiast szalała ze Smykiem :Dog_run::Dog_run: . Wychodzi na spacery jakby robiła to od zawsze.:eviltong:

Posted

[quote name='Romka']No Edziu,teraz czas na Nukę...to będzie dopiero radość...[/QUOTE]
Nuka właziła dziś na Tosie i obwąchiwała ją (pachniała pływaniem):evil_lol:

Posted

[quote name='edzia.71']Nuka właziła dziś na Tosie i obwąchiwała ją (pachniała pływaniem):evil_lol:[/QUOTE]
Już sobie na pewno wszystko powiedziały...widziałam jak potem radośnie Nuka wyglądała na dziedziniec...

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']To będzie dopiero wyzwanie...[/QUOTE]
Mam dziwne przeczucie, że z Nuka pójdzie szybko i gładko. Poproszę Ucznia Czarodzieja co by wyniósł mi stworzenie na zewnątrz a wtedy ...:painting::painting:

Posted

[quote name='Paula03']Trzeba by zacząć się zaprzyjaźniać z m.Kajki, ona siedzi z Brendą i Mikim.[/QUOTE]
To będzie ostatnia suczka,która siedzi cały czas w budzie...

Posted

[quote name='Paula03']Trzeba by zacząć się zaprzyjaźniać z m.Kajki, ona siedzi z Brendą i Mikim.[/QUOTE]
Czarodziej już robił w tym kierunku podchody. Da się chyba radę. Tylko potrzeba czasu.