edzia.71 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dzisiaj Tosia po raz pierwszy w końcu usiadła i trochę sie wyciszyła. Mogłyśmy sobie spokojnie porozmawiać:evil_lol: Quote
edzia.71 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Romka']Nie myślałaś o koleżance dla Sopla?:cool3:[/QUOTE] Myslałam już o tym parę miesięcy temu. Niestety :shake: , pozostają mi tylko weekendy- ewentualnie ja u Tosiek jako dom tymczasowy:placz: Quote
Romka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='edzia.71']Myslałam już o tym parę miesięcy temu. Niestety :shake: , pozostają mi tylko weekendy- ewentualnie ja u Tosiek jako dom tymczasowy:placz:[/QUOTE] Wiem,wiem...lepiej w weekendy bo na domu tymczasowym u Tosiek to raczej kiepsko...:shake: Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A ja pochwalę Nukę, która dała mi się dziś wygłaskać po łepku! Quote
Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Kaja10014 napisał(a):A ja pochwalę Nukę, która dała mi się dziś wygłaskać po łepku! A to dopiero sukces...no to musiałaś się cieszyć Kaju? Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):A to dopiero sukces...no to musiałaś się cieszyć Kaju? I to jak! Jeszcze troszkę i cały boks wyjdzie na spacer! Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Kaja10014 napisał(a):A ja pochwalę Nukę, która dała mi się dziś wygłaskać po łepku! No ładnie Nuka, czego ja się dowiaduję :mad:. Jesteś rozgrzeszona. Nuka, gdy tylko chce do mnie podlecieć, Tosia zasłania cała mnie swoim ciałem i nikt nie ma dostępu do mnie tylko ona.:evil_lol: Quote
edzia.71 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dziewczyny były dzisiaj w lekkim szoku jak mnie zobaczyły.:crazyeye: Quote
Romka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 edzia.71 napisał(a):Dziewczyny były dzisiaj w lekkim szoku jak mnie zobaczyły.:crazyeye: No chyba,Edzia przecież przychodzi do dziewczyn w sobotę i niedzielę a tu jest wtorek...:lol: Quote
edzia.71 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Romka napisał(a):No chyba,Edzia przecież przychodzi do dziewczyn w sobotę i niedzielę a tu jest wtorek...:lol: Znowu szok!. Tośka pięknie wyczesana specjalistycznymi akcesoriami :eviltong: Quote
mamanabank Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Edziu, pamiętaj, że te akcesoria są zawsze do Waszej dyspozycji, szczoty Belli się nie obrażą, moje psy potrzebują ich tylko czasami ;-) One są objazdowe, często jeżdżą też do Sylwii z Sylwią :-), a niektóre trymery i grzebienie z tych co mam są skarpetowe. Quote
edzia.71 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 mamanabank napisał(a):Edziu, pamiętaj, że te akcesoria są zawsze do Waszej dyspozycji, szczoty Belli się nie obrażą, moje psy potrzebują ich tylko czasami ;-) One są objazdowe, często jeżdżą też do Sylwii z Sylwią :-), a niektóre trymery i grzebienie z tych co mam są skarpetowe. Będziemy pamiętać. Dziękujemy:lol: Quote
sylwiaso Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Buziole dla dziewczynek od "lasku brzozowego"!!! Quote
Romka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Piękna suczka,dziewczyny może zacząć ogłaszać ją samą?Co o tym sądzicie? Quote
kajkoowa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Romka napisał(a):Piękna suczka,dziewczyny może zacząć ogłaszać ją samą?Co o tym sądzicie? Myślałyśmy już o tym, i jest to raczej dobry pomysł. Quote
edzia.71 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jest przepiękna i wcale nie zwraca uwagi na swoja siostrę, no chyba , że tylko przy mnie.Słodka zazdrośnica.:evil_lol: Quote
Romka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 To jest Tosia?Tak?I prośba do Mamanabank o taki sam piękny tekst jak dla Smyka... Quote
Recommended Posts