Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edzia ,chciała je dziś wziąć na spacer...założyła dziewczynkom obrożę,smycz a one zaparły się z całych sił i za nic nie chciały się ruszyć...może jakby je wynieść z boksu?Sukcesem jest to,ze maja juz obrożę na szyi...

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obroże dają sobie złożyć bez problemu. A przynajmniej ta jaśniejsza sunia. Pan ze schroniska chciał pomóc mojej mamie ząłożyć obroże i chyba je spłoszył, myślę, że gdyby moja mama spróbowała sama to nie byłoby większych problemów.

Posted

Nie widziałam kiedy to zrobiłyście,pewnie musiałam zajmować się Astonkiem i jego nowym domkiem...dziewczynka nie boi się,pozwala się głaskać...zawsze myslałam,ze odważniejsza jest ciemniejsza...a tu proszę niespodzianka,zobaczycie jeszcze trochę a wyjda Edzia robi wszystko jak widzę ,zeby wyszły...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Edziu Wielkie Podziękowania za to co zrobiłaś dla tych Cudnych psiaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To była sama przyjemność. Zaniedbałam troszke reszte psów ale jakie efekty ?!!
One są do kochania i miziania. Marzy mi się spacer po łące z nimi. To mi sie śni :sleep2:(jestem nienormalna?):stupid: Będe nad tym pracować.

Posted

edzia.71 napisał(a):
To była sama przyjemność. Zaniedbałam troszke reszte psów ale jakie efekty ?!!
One są do kochania i miziania. Marzy mi się spacer po łące z nimi. To mi sie śni :sleep2:(jestem nienormalna?):stupid: Będe nad tym pracować.

Uda się już to widzę...a potem radość psiaków będzie najlepsza nagrodą dla wszystkich...

Posted

Romka napisał(a):
Uda się już to widzę...a potem radość psiaków będzie najlepsza nagrodą dla wszystkich...

A tak sobie znowu weszłam bo nie mogę sie na nie napatrzec. Sa przeurocze i takie wdzięczne. Ich oczy mówia wszystko.
No kiedy w końcu będzie ta sobota?:placz:Ja juz chcę do dziewczynek!!!

Posted

Ja też jeszcze raz wchodzę i patrzę!rozkleiłam się rano,bo jak się widzi nasze dziewczynki jak już,już wychodzą z tych ciemnego, okropnego boksu to aż się serce raduje!Jeszcze raz edziu wielkie Dzięki!!!:calus::buzi:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Czy macie dziewczyny na mysli Nukę, która jest z Tośkami?

Nie, jest w schronisku suczka ,która nigdy nie wychodzi,kudłata cała,jest na stronie schroniska ,oficjalnej stronie...nigdy jej na pewno nie widzialaś,ja widziałam ją może 2 razy...

Posted

Romka napisał(a):
Nie, jest w schronisku suczka ,która nigdy nie wychodzi,kudłata cała,jest na stronie schroniska ,oficjalnej stronie...nigdy jej na pewno nie widzialaś,ja widziałam ją może 2 razy...

Jak ma na imie, to jej poszukam?

Posted

Romka napisał(a):

a ja ją widziałam jeden raz i to wtedy, gdy uparłam się, że ją zobaczę, podniosłam dach od budy i widziałam ją tylko tyle, ile trwa przemknięcie z jednej budy do drugiej :-(

Posted

mamanabank napisał(a):
Czas, czas, czas... nic więcej nie trzeba, tylko siedzieć w tym boksie...

No to zacznę przesiadywać z kiełbaską lub czymś innym pysznym...

Posted

mamanabank napisał(a):
ona jest w boksie z tymi suczkami "z zespołem downa", prawda?

Tośki piękne, do góry! :loveu:

Tak mi się wydaje,sprawdzę w sobotę...