Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Edzia ,chciała je dziś wziąć na spacer...założyła dziewczynkom obrożę,smycz a one zaparły się z całych sił i za nic nie chciały się ruszyć...może jakby je wynieść z boksu?Sukcesem jest to,ze maja juz obrożę na szyi... Quote
kajkoowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Obroże dają sobie złożyć bez problemu. A przynajmniej ta jaśniejsza sunia. Pan ze schroniska chciał pomóc mojej mamie ząłożyć obroże i chyba je spłoszył, myślę, że gdyby moja mama spróbowała sama to nie byłoby większych problemów. Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie widziałam kiedy to zrobiłyście,pewnie musiałam zajmować się Astonkiem i jego nowym domkiem...dziewczynka nie boi się,pozwala się głaskać...zawsze myslałam,ze odważniejsza jest ciemniejsza...a tu proszę niespodzianka,zobaczycie jeszcze trochę a wyjda Edzia robi wszystko jak widzę ,zeby wyszły... Quote
sylwiaso Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Edziu Wielkie Podziękowania za to co zrobiłaś dla tych Cudnych psiaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
edzia.71 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 sylwiaso napisał(a):Edziu Wielkie Podziękowania za to co zrobiłaś dla tych Cudnych psiaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To była sama przyjemność. Zaniedbałam troszke reszte psów ale jakie efekty ?!! One są do kochania i miziania. Marzy mi się spacer po łące z nimi. To mi sie śni :sleep2:(jestem nienormalna?):stupid: Będe nad tym pracować. Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 edzia.71 napisał(a):To była sama przyjemność. Zaniedbałam troszke reszte psów ale jakie efekty ?!! One są do kochania i miziania. Marzy mi się spacer po łące z nimi. To mi sie śni :sleep2:(jestem nienormalna?):stupid: Będe nad tym pracować. Uda się już to widzę...a potem radość psiaków będzie najlepsza nagrodą dla wszystkich... Quote
edzia.71 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Romka napisał(a):Uda się już to widzę...a potem radość psiaków będzie najlepsza nagrodą dla wszystkich... A tak sobie znowu weszłam bo nie mogę sie na nie napatrzec. Sa przeurocze i takie wdzięczne. Ich oczy mówia wszystko. No kiedy w końcu będzie ta sobota?:placz:Ja juz chcę do dziewczynek!!! Quote
sylwiaso Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja też jeszcze raz wchodzę i patrzę!rozkleiłam się rano,bo jak się widzi nasze dziewczynki jak już,już wychodzą z tych ciemnego, okropnego boksu to aż się serce raduje!Jeszcze raz edziu wielkie Dzięki!!!:calus::buzi: Quote
mamanabank Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dokleiłam te cudne zdjęcia do allegro... mnie się jeszcze marzy, żeby ta kudłata suczka, której nie spotykamy, bo nawet z budy nie wychodzi, zaufała kiedyś... wiecie o której mówię? Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Wiecie,nigdy nie wychodzi,nawet nie wiem jak ją wyciągnąć... Quote
Paula03 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Romka napisał(a):Wiecie,nigdy nie wychodzi,nawet nie wiem jak ją wyciągnąć... Może Edzia pomoże ;) Quote
edzia.71 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Paula03 napisał(a):Może Edzia pomoże ;) Czy macie dziewczyny na mysli Nukę, która jest z Tośkami? Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 edzia.71 napisał(a):Czy macie dziewczyny na mysli Nukę, która jest z Tośkami? Nie, jest w schronisku suczka ,która nigdy nie wychodzi,kudłata cała,jest na stronie schroniska ,oficjalnej stronie...nigdy jej na pewno nie widzialaś,ja widziałam ją może 2 razy... Quote
edzia.71 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Romka napisał(a):Nie, jest w schronisku suczka ,która nigdy nie wychodzi,kudłata cała,jest na stronie schroniska ,oficjalnej stronie...nigdy jej na pewno nie widzialaś,ja widziałam ją może 2 razy... Jak ma na imie, to jej poszukam? Quote
Paula03 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='edzia.71']Jak ma na imie, to jej poszukam? Ona nie ma imienia, jeszcze. http://lowicz.eu/serwis/index.php?id=1338&lim=2 Na samej górze, po lewej stronie to ona. Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Paula03']Ona nie ma imienia, jeszcze. http://lowicz.eu/serwis/index.php?id=1338&lim=2 Na samej górze, po lewej stronie to ona. Tak,to jest właśnie ta suczka...chyba ma coś z sierścią,one siedzą w boksie nr 5... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Romka napisał(a):Nie, jest w schronisku suczka ,która nigdy nie wychodzi,kudłata cała,jest na stronie schroniska ,oficjalnej stronie...nigdy jej na pewno nie widzialaś,ja widziałam ją może 2 razy... a ja ją widziałam jeden raz i to wtedy, gdy uparłam się, że ją zobaczę, podniosłam dach od budy i widziałam ją tylko tyle, ile trwa przemknięcie z jednej budy do drugiej :-( Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jak wyciągnąć tę suczkę? Mówcie dziewczyny... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czas, czas, czas... nic więcej nie trzeba, tylko siedzieć w tym boksie... Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 mamanabank napisał(a):Czas, czas, czas... nic więcej nie trzeba, tylko siedzieć w tym boksie... No to zacznę przesiadywać z kiełbaską lub czymś innym pysznym... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ona jest w boksie z tymi suczkami "z zespołem downa", prawda? Tośki piękne, do góry! :loveu: Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 mamanabank napisał(a):ona jest w boksie z tymi suczkami "z zespołem downa", prawda? Tośki piękne, do góry! :loveu: Tak mi się wydaje,sprawdzę w sobotę... Quote
Recommended Posts