Romka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 W sobotę choc było cicho w schronisku także nie wyszły na spacer. Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Siostrzyczki MAJĄ OGŁOSZENIA!Paula wrzuc na pierwsza strone informację! Quote
Romka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Trzeba nazwac jakoś suczke z boksu Tośki i Antoski.Dziewczyny wymyślcie jakieś imię! Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jutro zobaczymy co tam słychac u Toski i Antoski i Nuki oczywiście. Quote
Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Romka napisał(a):Jutro zobaczymy co tam słychac u Toski i Antoski i Nuki oczywiście. Nie wyszły jak zwykle ale dostały przysmaki od Grażynki. Quote
Figafiga Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 chociaz przysmaki dostały...a to już dużo...no i odwiedzinki i głaski zapewne od Grażynki Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dziewczyny co sądzicie o pomyśle przeniesienia Toski,Antoski i Nuki do innego boksu,np tego gdzie był Antos i Zadra ?Oczywiście jak ,którys z psiaków znajdzie dom.Może to spowodowałoby wiekszą socjalizację sióstr?Napiszcie co o tym sądzicie. Quote
Paula03 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Moim zdaniem to świetny pomysł! Nie będą się chować w cieniu, sądzę, że będą raczej siedzieć przy kratach! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Przezyłam wczoraj niesamowite wzruszenie jak weszłam do boksu Toski i Antoski.Siostry podeszły do mnie i bez lęku zaczęły mnie obwąchiwac.Cała twarz,ręce,włosy,pozwoliły sie głaskac.Robiły to bardzo delikatnie i było to bardzo miłe.Otworzyłam boks i zachęciłam je do wyjścia ale one nie chciały wyjść.Jeszcze trochę i pewnie i one zdecyduja sie na spacer po schronisku! Quote
Paula03 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Super wieści! Siostry są coraz odważniejsze! Quote
sylwiaso Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 siostry wyglądacie jak modelki smukłe zgrabne!!!!!!!! Quote
mamanabank Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Gdyby nie siedziały w ciemnym boksie zapewne siłą rzeczy musiałyby się bardziej oswoić ze światem, Romka to jest bardzo dobey pomysł! Quote
Figafiga Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 W boksach na początku schrony może by się ośmieliły Quote
Romka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ale jak to zrobić!Jakieś psiaki musiałyby wrócić do boksów z małymi wybiegami z tyłu.Reks i Laseczka?Bajkowy boks?Nie mam sumienia.Erni i Irys dwa staruszki.Musi zrobić sie troche luzniej w boksach.Czekam na propozycje to przedstawię p.Markowi. Quote
Paula03 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Romka napisał(a):Ale jak to zrobić!Jakieś psiaki musiałyby wrócić do boksów z małymi wybiegami z tyłu.Reks i Laseczka?Bajkowy boks?Nie mam sumienia.Erni i Irys dwa staruszki.Musi zrobić sie troche luzniej w boksach.Czekam na propozycje to przedstawię p.Markowi. W boksach z wybiegami siedzą zazwyczaj duże psy, wyjątkiem jest bajkowy boks! Może jeśli Rupert poszedł by do domku. Sama nie wiem! Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Grażynat,przeczytaj ostatnie strony i powiedz co sądzisz o pomyśle przeniesienia suczek na otwarty wybieg? Quote
Recommended Posts