Paula03 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Normalnie nie mogłam uwierzyć! Oby to był bardzo dobry domek! Romka napisał(a):Paula,zmień odpowiednio tytuł wątku,ale tak,żeby nie trafił do działu "znalazły dom"... Zmieniłam, mam nadzieję, że może być :) Quote
Donata Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Szkoda tylko że nie wział je Pan obydwie. One tak z soba były zżyte. Stanowiły taki damski fajny duet. Quote
edzia.71 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tosiu, ja całą noc nie spałam . Myślałam o Was obu. Ciesze się, że jesteś tak blisko mnie.:multi: Wieczorem tu zajrzę i wszystko napiszę.:razz: Quote
sylwiaso Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jak bardzo się cieszę Tosia ma domek jaka to przyjemność czytać!!!!Powodzenia kochana psino!! Quote
Romka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Edzia,może pan chciałby wziąć także drugą siostrę?Oczywiście jeśli to dobry domek...może zachęcić pana,że pomożemy...sama nie wiem,szukam najlepszego rozwiązania...jeśli to tak blisko Ciebie to przecież czasami można wziąć Tośki na spacer.Pamiętaj,żeby przypomnieć panu o adresówce to tylko 12 zł na allegro jeszcze mniej...jeśli ma problemy z zamówieniem,powiedz,że pomożemy i zamówimy adresówkę.ZACHĘĆ GO! Quote
edzia.71 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [FONT=Arial Black]Tosia ma wreszcie swój własny dom ![/FONT] Ma swoje podwórko, którym nie musi dzielić się z innymi zwierzętami. Duża buda, osłonięta grubym kocem przed wiatrem i zimnem. Do wyboru jest też miejsce w pomieszczeniu z tyłu domu, które właśnie Tosi bardziej przypadło do gustu. Jest otoczona miłością. Ma dzieciaki, które miziają ją a ona nie ma nic przeciwko temu :crazyeye:. Dzisiaj powitała swojego pana "włażąc" na niego tak jak zawsze robiła to ze mną. Pani Tosi (jak to dziwnie brzmi) postawiła trzy garnki. W jednej woda w drugiej karma i trzecia do wyboru z jedzonkiem domowym. Pięknie wyglądała Tosia przy swojej nowej rodzince. Pani nie miała nic przeciwko temu, żebym czasami porwała swoją księżniczkę na dłuuuugi spacer z Soplem po lesie. Powodzenia maleńka. Już jestem spokojna . Wiem, że będziesz (już jesteś ) tam szczęśliwa. Prawdziwy Happy end. :popcorn: :smilecol: Jeśli natomiast chodzi o Antosie to będę poświęcać jej więcej czasu. Do zobaczenia Antosiu ! Quote
Romka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pięknie napisane!Antosia też znajdzie swoje miejsce na ziemi i swojego człowieka... Quote
Romka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zobaczcie jak ważna jest socjalizacja...gdyby Tosia była nadal dzikuskiem,to jestem pewna,że nie znalazłaby domu,siedziałaby jak zawsze w budzie,a teraz proszę ma swój własny dom...JAKIEŚ ZDJĘCIA MACIE? Quote
sylwiaso Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Edziu Dziękujemy za relacje z nowego domku,aż miło czytać!!! Quote
edzia.71 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Antosia dobrze znosi brak Tosi. Wczoraj pospacerowałyśmy sobie. Była bardzo szczęśliwa. Podskakiwała wesoło. Marzy mi się żeby już była w swoim domku. Quote
Romka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dziś podeszła do mnie do krat i była swobodna,nie bała się,Riko natomiast koniecznie chciał na spacer... Quote
sylwiaso Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Antosiu to teraz czekamy na domek dla Ciebie! Quote
Olivin Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tosiu, nie tęsknisz za siostrą? Antosia też chce mieć domek i spacerki... Quote
sylwiaso Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Antosiu mądra i kochana psino czekamy na Twój Kochany domek! Quote
sylwiaso Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Antosiu tak ja mówi ciocia edzia uciekaj na pierwszą! Quote
edzia.71 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Witaj najpiękniejsza! Do następnego spacerku...:bye::iloveyou: Quote
sylwiaso Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jaka to Kochana psinka!ciocia też mocno całuje Tosiunie Quote
Donata Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A Antosia nie ma ogloszen tez trzeba ja ogłasząc gdzie sie da. Quote
sylwiaso Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Tak ogłaszajcie,bo to też wspaniały psiak!! Quote
Recommended Posts