Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Normalnie nie mogłam uwierzyć! Oby to był bardzo dobry domek!

Romka napisał(a):
Paula,zmień odpowiednio tytuł wątku,ale tak,żeby nie trafił do działu "znalazły dom"...

Zmieniłam, mam nadzieję, że może być :)

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edzia,może pan chciałby wziąć także drugą siostrę?Oczywiście jeśli to dobry domek...może zachęcić pana,że pomożemy...sama nie wiem,szukam najlepszego rozwiązania...jeśli to tak blisko Ciebie to przecież czasami można wziąć Tośki na spacer.Pamiętaj,żeby przypomnieć panu o adresówce to tylko 12 zł na allegro jeszcze mniej...jeśli ma problemy z zamówieniem,powiedz,że pomożemy i zamówimy adresówkę.ZACHĘĆ GO!

Posted

[FONT=Arial Black]Tosia ma wreszcie swój własny dom ![/FONT]

Ma swoje podwórko, którym nie musi dzielić się z innymi zwierzętami. Duża buda, osłonięta grubym kocem przed wiatrem i zimnem. Do wyboru jest też miejsce w pomieszczeniu z tyłu domu, które właśnie Tosi bardziej przypadło do gustu. Jest otoczona miłością. Ma dzieciaki, które miziają ją a ona nie ma nic przeciwko temu :crazyeye:. Dzisiaj powitała swojego pana "włażąc" na niego tak jak zawsze robiła to ze mną.
Pani Tosi (jak to dziwnie brzmi) postawiła trzy garnki. W jednej woda w drugiej karma i trzecia do wyboru z jedzonkiem domowym.
Pięknie wyglądała Tosia przy swojej nowej rodzince. Pani nie miała nic przeciwko temu, żebym czasami porwała swoją księżniczkę na dłuuuugi spacer z Soplem po lesie.
Powodzenia maleńka.
Już jestem spokojna . Wiem, że będziesz (już jesteś ) tam szczęśliwa.
Prawdziwy Happy end. :popcorn:

:smilecol:

Jeśli natomiast chodzi o Antosie to będę poświęcać jej więcej czasu.
Do zobaczenia Antosiu !

Posted

Zobaczcie jak ważna jest socjalizacja...gdyby Tosia była nadal dzikuskiem,to jestem pewna,że nie znalazłaby domu,siedziałaby jak zawsze w budzie,a teraz proszę ma swój własny dom...JAKIEŚ ZDJĘCIA MACIE?