Lidkad Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 a może w weekend ktoś mnie tu znajdzie!!! ja ciągle czekam.... Quote
Iza i Avanti Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 "koniec lata, zaraz jesień, a my się przypominamy.. Roku w pigułce: -pieknie chodzi na smyczy -super grzecznie jeżdzi autem, bardzo lubi takie wycieczku -posłuszny, grzeczny, siada, czeka na swoją kolej, nigdy nie pcha się pierwszy do drzwi, daje łapkę -uwielbia spać na fotelu, choć grzecznie wraca na swoję miejsce poproszony o to -nie niszczy jak sam zostaje -lubi poszczekać na podwórku, czuje się jak pan i władca posesji, na prośbę przestaje dawać głos -ABSOLUTNIE nie nadaje się do domu z jakimkolwiek PSEM/SUKĄ (Energa-4 próby w dużym odstępie czasowym- 4 x była zaatakowana w chwili pojawienia się człowieka przy nich- same-ok, latają, człowiek się pojawi- ogromna zaborczość/zazdrość wstępuje w Rokiego i ,,na wszelki wypadek'' sunia zostaje zaatakowana, ,,bo człowiek jest mój nie twój''. co do zwierzątek w klatkach- gryzoń, ptaszek- wpatrzony, ale nie atakuje klatki. -po ,,incydencie'' w starym domu, były próby na dzieciach, niestety tylko przez siatkę. Roki albo miał gdzieś małe dziecko, albo z zajadłością szczekał na małego chłopca sąsiadów, gdy ten z ciekawością stał przy siatce. Lepiej gdyby dzieci w przyszłym domu, były trochę starsze, nie takie, co to za ucho, fafel pociągną. -nie znosi weterynarzy, lecznic ->nie lubi jak ,,obcy'' przy nim majdrują. Sama mogę przy nim robić wszystko. siedzi spokojnie i czeka aż skonczę,np. oglądać uszy, łapy, nawet do pyska zaglądam, ale do weterynarza to w 2 osoby trzeba iść. -uwielbia owocki :p ostatnio u nas jest sezon na winogrona-mmm, Roku uwielbia czerwone winogronka -ma fioła na punkcie zabawek piszczałek, butelek, i piłeczek. -uwielbia mięsko z puszeczki do kulek (dostaje je raz na jakis czas- jako taki rarytasik, same kulki też jak najbardziej zjada ze smakiem:), wędzone przysmaczki w tym uszy świńskie No i kocha się przytulać, bo to pluszowy aksamitny Rokuś. No i w końcu bokser.." Quote
Lidkad Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 słoneczko za oknem...może to dobry znak dla naszego Rokiego!!!! Quote
Iza i Avanti Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Pozdrowienie od Rokiego, kóry nadal szuka domu... Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 witamy witamy Roki ma się bardzo dobrze, uwielbia bawić się na dworzu, mimo zmieniającej się pogody-nie to co piecuch Energut :p przynosi patyczki do rzucania, to jego ostatnio ulubiona zabawa, poza tym nadal kocha kopać dołki , ale już mniejsze niż latem. Do obcych groźny, ale to tylko pozory, by po przekroczeniu bramy pokazac jaki to z niego miś. piesków nadal nie znosimy i raczej nic się nie zapowiada na pożegnanie toporu wojennego z nimi. kochamy za to ludzia nad zycie, ale to już pisałam nie raz/ Roku wszystkich pozdrawia Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Roki czeka na kaledarze http://allegro.pl/kalendarz-boksery-w-potrzebie-fundacja-bwp-i1386292072.html Quote
Iza i Avanti Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 "przyszedł luty - Roki podkuj buty Rokulinda kocha zimę, z uporem maniaka wyszukuje zamarznięte patyczki, drągale i inne drewna które znosi w jedno miejsce a ja zawsze na nie wjade samochodem ale w nocy to tylko sik, szczek ze chce wracac i bach na fotel. Fotami sie nie chwale bo ze mnie d..nie fotograf :/ na wózek nie reaguje juz jak kiedys-czyli opony mam wszystkie na płacz Gabilutka w wozeczku na spacerze, tez juz nie reaguje. Na posokowca mojego brata- reaguje i to bardzo, tak więc nadal niechęć do innych czworonogów. Kochani, Rokuś tak długo czeka.. to po Remigiuszu moje najwieksze fundacyjne serduszko..które zasługuje na swojego pana.. my z mamą robimy wszystko by czuł się kochany (zwłaszcza mama i Jej ,,omasty'' do jedzenia a potem przyjedzie Nać i to ja dostanę po głowie za wygląd Foki ;p ) Roku pozdrawia i całuje ".... Quote
Iza i Avanti Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Nasze kochane piękności nadal czeka na dom... Quote
Recommended Posts