Paulina87 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 W schronisku w Krotoszynie przebywają 2 prześliczne suńki. Trochę takie wyżełkowate, ale mini ;) może troszeczke jamnikowate, jak dorosną będą miały około 40 cm. Obecnie mają 4 miesiące. Suczki są ze sobą zżyte i powinny iść do nowego domu razem, chociaż to trochę zmniejsza ich szanse na szybką adopcję. Suczki są bardzo przyjacielskie, ciekawskie, rozdają buziaki. Pierwsza fotka ze strony schroniska, na niej są chyba młodsze To już zdjęcia zrobione przeze mnie w piątek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rytka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Paulina87 napisał(a):Nikomu się sunie nie spodobały? mi sie baaardzo spodobały- pojedynczo jest każda sliczna ale razem to śliczne do kwadratu. Quote
Paulina87 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ich największy problem jest taki, że one są w pakiecie. Nie każdy od razu chce adoptować 2 psy bo to podwójny obowiązek. Quote
rytka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Podwójny obowiązek ale i podwójna przyjemność.Bardzo mi sie podobają takie głatkie,czarne,z oklapnietymi uszami..idealne.mają jakies ogłoszenia? Quote
Ati Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 moze allegro- mini wyzel-suczki, dwie male jak jedna duza:), tamtym suczkom z Elblaga sie udalo, te takze maja szanse Quote
rytka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 co tam u siostrzyczek? nie potrafie robic allegro ale moglabym zaplacic za nie jesli by ktos zrobił. Quote
Paulina87 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Niestety nie wiem, ale napiszę maila do schroniska w Krotoszynie i dowiem się co i jak. Quote
Recommended Posts