Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj Rozgwiazdo:)
myślę że powinnaś wszystko po prostu dokładnie przemyśleć, może też skonsultować wybór psa z babcią i spokojnie podjąć wspólną decyzję. Milanówek nie jest też aż tak daleko od Warszawy, zawsze możesz niezobowiązująco przyjechać i poznać Dropka na żywo.
Jeśli chodzi o koty to nie powinno być z Dropkiem problemu, sąsiad Dropka ma kota i zaraz po przyjeździe ze schroniska do domu tymczasowego Dropek miał okazję zapoznać się z nim przez siatkę. Kot był od razu nastawiony wrogo, do ataku, więc Dropek na początku w ogóle nie chciał się do niego zbliżać, ale potem kotu mina złagodniała i po chwili Dropek wykazał chęć do zabawy z nim.

Jeśli będziesz miała jakieś pytania - to pytaj:) , podaję też bezpośredni kontakt do mnie, tel. 607 584 763 azzie5@wp.pl

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniap, dziękuję za ogłaszanie Dropka!

rozsyłam nowe plakaty - ogłoszenia, czy ktoś jeszcze chciałby pomóc przy rozklejaniu?
Dropek musi znaleźć dom!

Posted

niestety znowu nikt:shake:

dałam płatne ogłoszenie na adverts ze zdjęciem ale bez odzewu, trzeba się brać do pracy. Powieszę nowe ogłoszenia w Milanówku.

Posted

Dropek czuje się dobrze, zabieram go na spacery, gdzie bardzo ciągnie go do innych psów i mało ogonek mu się wtedy ze szczęścia nie urwie, a np. psów agresywnie szczekających za siatką boi się i odskakuje, sam nigdy w takich sytuacjach nie szczeka.
Bardzo potrzebny dla niego dom...

Posted

Dropiasty, psiulku, kto Cie wreszcie zauwazy?
Wydrukuje nowe ogloszenia i rozwiesze jeszcze raz w Żyrardowie, ale przed swietami niewiele osob mysli o zwierzaku...

Posted

rzeczywiście tuż przed świętami to chyba nienajlepszy moment na intensywne ogłaszanie.
Czuję się załamana, nie rozumiem dlaczego taki wspaniały pies musi tyle czasu czekać na dom i nie potrafi go znaleźć.:-(

Posted

Nie wiadomo nigdy kiedy jest dobry czas. zawsze się wydaje, że żaden nie jest dobry. Azzie a może trochę go przystrzyc (umiesz?), bo na zdjęciach to on wygląda mało seksownie i grubo :evil_lol:

W piątkowej wyborczej będzie. Ja się nie poddaję.

Posted

myślałam na samym początku o przystrzyżeniu, zabrałabym go do fryzjera, to napewno poprawiłoby jego wygląd, ale jest zimno i boję się że się przeziębi, cały czas jest na dworzu. Wygląda grubo bo mu się na Paluchu przytyło niestety.

dziękuję asiuniap, ja też się nie poddaję, ale jest dla mnie załamujące i bardzo emocjonujące gdy przychodzę do niego i on przykleja się do mnie całym ciałkiem, gdy odchodzę nie chce puścić, niemo prosi żebym została. On jak najszybciej musi mieć dom.

Fona, w czwartek siedzę w pracy...

ostatnie zdjęcia z serii

Posted

uwaga uwaga, nadszedł wielki dzień!:) dzisiaj Dropek idzie do swego nowego domu. Narazie jeszcze się nie cieszymy, bo nie wiadomo czy napewno tam zostanie, idzie na próbę, żeby tylko nie uciekał... Dom jest piękny i duży, ogród przestronny, płot wyższy niż tu na tymczasie, do towarzystwa spokojny 5-letni pudelek oraz 2 dzieci które już się nie mogą Dropka doczekać. Jejku jejku tak się boję żeby wszystko było dobrze... Dropek! Grzeczny bądź!

Posted

Dropek już przekazany do nowego domku. Wstrzymajmy oddech... Narazie wszystko jest dobrze, Dropek od razu zaprzyjaźnił się z pudelkiem, dziećmi, panem domu który spokojnie zniósł pierwsze podsiknięcie ściany, ale chyba najbardziej zapatrzony jest w panią.
Tutaj będzie miał zupełnie inne warunki niż na tymczasie, stałą obecność ludzi, psa, może jak dobrze poczuje że jest u siebie to nie będzie kombinował przy płocie. żeby się udało...

Posted

hehe, a pudelek był trochę zażenowany takim dużym Dropkiem, schował się pod krzesło swojej pani ale intensywnie merdał ogonkiem, a Dropek wszedł za nim pod stół i nie odstępował Maksa na krok.