Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak widać trochę pieniążków mamy wciąż mało...
Ja naprawdę nie wiem juz co robić!:-(
Najlepszy byłby dom tymczasowy, choćby nawet płatny-to zawsze powinno wyjść taniej od hotelu.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fona']luthien, dzieki!
mam nadzieje, ze nie bedzie juz jutro potrzebny...
kciuki ogromniaste prosimy...
też mam wielką nadzieję:kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Eee, nie wiem, czy za szybko sie nie ucieszylam.
Bylam dzis u azzie i Johna. Pewien pan zainteresowal sie Dropkiem (widzial plakat). Pojechal nawet po niego na Paluch, ale go nie znalezli :_

Azzie jest wstepnie umowiona z panem na jutro na Paluchu, ale czy pan bedzie mogl, jeszcze nie wiadomo...

Kurcze, kurcze, kurcze

Posted

Wybaczcie moją panikę, ale znmartwiłam się tym, że nie było go w schronie :shake: Mam nadzieję, że tylko nie mogli go znaleźć. Ja kiedyś pojechałam po psa na Paluch i niestety, nie został znaleziony... choć figurował w rejestrze.

Posted

tym razem niestety nie wyszło:-( pan szukał zdecydowanie bardziej szczekliwego niż Dropek psa.
Dropek zmarniał, jest zastraszony przez psy z boksu, ale cały czas przyjazny dla ludzi. Jeszcze troszkę musi tam wytrzymać...

Posted

Dropek już nie jest w hali z sunią, teraz jest w większym niż dotychczas boksie-klatce (rząd F boks 129 na samym szarym końcu), z dwoma dominującymi psami - czyli trzy psy i 2 budy.
zabierzemy go, to kwestia czasu. Wtedy będą nowe zdjęcia i pełny nadzór.

Posted

Oj Azzie napisz coś więcej. Wiesz dobrze, że 2 dominanty i słabszy pies to bardzo nieciekawa sytuacja. Jest szansa na jakiś tymczas? Ja nic nie mam, a martwię się o Dropa poważnie...