fona Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Azzie, jakies pomysly? Co z tym hotelikiem?... Co robic? Quote
azzie5 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 jak widać trochę pieniążków mamy wciąż mało... Ja naprawdę nie wiem juz co robić!:-( Najlepszy byłby dom tymczasowy, choćby nawet płatny-to zawsze powinno wyjść taniej od hotelu. Quote
asiuniap Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 czy ktoś odwiedzał Dropcia w schronie? On dalej tam jest? Myślę, że trzeba by go zabrać do hotelu. Fona, zrobiłaś mu plakat? Wuyślij na asiuniap@wp.pl. Quote
fona Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jest plakat, zaraz wysyłam. Azzie koordynuje. Zarządziła szukanie domu tymczasowego płatnego. Na hotel nie damy rady finansowo. Quote
fona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 luthien, dzieki! mam nadzieje, ze nie bedzie juz jutro potrzebny... kciuki ogromniaste prosimy... Quote
Mi. Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='fona']luthien, dzieki! mam nadzieje, ze nie bedzie juz jutro potrzebny... kciuki ogromniaste prosimy... też mam wielką nadzieję:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
asiuniap Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Łomatko. Będę tak kciukować :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: aż :mdleje: Do jutra! Fona napisałabyś choć cokolwiek Quote
fona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eee, nie wiem, czy za szybko sie nie ucieszylam. Bylam dzis u azzie i Johna. Pewien pan zainteresowal sie Dropkiem (widzial plakat). Pojechal nawet po niego na Paluch, ale go nie znalezli :_ Azzie jest wstepnie umowiona z panem na jutro na Paluchu, ale czy pan bedzie mogl, jeszcze nie wiadomo... Kurcze, kurcze, kurcze Quote
fona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ale zeby nie zapeszyc, na razie nie instaluje bannerka... Quote
azzie5 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 jesteśmy umówieni, trzymajcie kciuki! Quote
asiuniap Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wybaczcie moją panikę, ale znmartwiłam się tym, że nie było go w schronie :shake: Mam nadzieję, że tylko nie mogli go znaleźć. Ja kiedyś pojechałam po psa na Paluch i niestety, nie został znaleziony... choć figurował w rejestrze. Quote
fona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 we wrzesniu szukali Dropka przez godzine, ale wtedy znalezli Quote
azzie5 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 tym razem niestety nie wyszło:-( pan szukał zdecydowanie bardziej szczekliwego niż Dropek psa. Dropek zmarniał, jest zastraszony przez psy z boksu, ale cały czas przyjazny dla ludzi. Jeszcze troszkę musi tam wytrzymać... Quote
asiuniap Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Uważam, że powinnyśmy go zabrać :shake: Zrobiłaś zdjęcia Azzie? To on już nie jest w boksie z sunią? Quote
azzie5 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dropek już nie jest w hali z sunią, teraz jest w większym niż dotychczas boksie-klatce (rząd F boks 129 na samym szarym końcu), z dwoma dominującymi psami - czyli trzy psy i 2 budy. zabierzemy go, to kwestia czasu. Wtedy będą nowe zdjęcia i pełny nadzór. Quote
asiuniap Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Oj Azzie napisz coś więcej. Wiesz dobrze, że 2 dominanty i słabszy pies to bardzo nieciekawa sytuacja. Jest szansa na jakiś tymczas? Ja nic nie mam, a martwię się o Dropa poważnie... Quote
Recommended Posts