Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azzie5 napisał(a):
dzisiaj pewna pani z allegro pojechała na Paluch po Dropka - jak się ta wizyta zakończyła, powinnam wkrótce już wiedzieć.

Iii... ???

Posted

miałam problemy żeby dodzwonić się do tej pani i zapytać jak sytuacja, ale zadzwoniłam na Paluch i dowiedziałam się, że Dropek nadal jest w schronisku...

teraz musze już szybko wychodzić z domu, ale będę wieczorem

Posted

naprawdę nie rozumiem, dlaczego taki piękny pies nie może tyle czasu znaleźć domu:-(

asiuniap napisał(a):
dałam ogłoszenie o Dropku do wyborczej jak zwykle. Naprawdę nikt nie dzwoni w jego sprawie??? Są nowe plakaty? ten plakat, który kiedyś mi wysłałaś azzie zawiera mało informacji. Nie wiadomo czy zachowuje czystość, jak do kotów i psów. Może spróbować zabrać do z Palucha i umieścić w hotelu. Dropek jest taki ładny, a tam w schronie wśród tych wszystkich zwierzaków ginie. Może spróbować wstawić Dropka na AFN z prośbą o pomoc w opłaceniu hotelu???

nie ma nowych plakatów, a o Dropku nie wiem więcej niż to co napisałam w ogłoszeniu oraz tutaj, w schronisku nie ma szansy żeby lepiej i bliżej go poznać. Wiem że w stosunku do przyjaznych psów jest przyjazny, a na smyczy ciągnie, pewnie dlatego że tyle czasu siedzi w boksie. Hotel dałby odpowiedzi na wiele pytań o zachowanie Dropka, ale czy sam AFN pokryje jego koszty...hm... ja jestem w takiej sytuacji, że nie mogłabym dołożyć się do kosztów.:oops: Poprostu boję się, że Dropek szybko się zadłuży tak jak wiele innych psów, i co wtedy zrobimy? napiszcie swoje zdanie

Posted

Uważam, żeby wystawić go do AFN. Może znajdą się l.udzie chcący zasponsorować mu hotel??? Dowiedziałybyśmy się wtedy o nim rzeczy praktycznych, o które pytają ludzie chcący adoptować psa. Azzie w topiku musiałabyś napisać prośbę o sponsoring. ja mogę rozklejać dalekj dropkowe plakaty, ale w nich jest tak mało informacji i ten nr identyfikacyjny na Paluch, wybacz, mi się nie podoba...

• 2 weeks later...
Posted

Dropek ma nowe, profesjonalne ogloszenie do rozwieszania :)
Komu mailem plakacik?

Oluś, :loveu: i wielkie hau! od Dropka.

A na bazarku Dropek zarobil - o ile dobrze pamietam - 65 złotych!!