asiuniap Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Łomatko. :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Proszę Panią. Dropuś to najcudowniejszy psiak pod słońcem (oprócz kilku innych :cool3: ) Quote
fona Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 azzie5 napisał(a):dzisiaj pewna pani z allegro pojechała na Paluch po Dropka - jak się ta wizyta zakończyła, powinnam wkrótce już wiedzieć. Iii... ??? Quote
azzie5 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 miałam problemy żeby dodzwonić się do tej pani i zapytać jak sytuacja, ale zadzwoniłam na Paluch i dowiedziałam się, że Dropek nadal jest w schronisku... teraz musze już szybko wychodzić z domu, ale będę wieczorem Quote
azzie5 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 naprawdę nie rozumiem, dlaczego taki piękny pies nie może tyle czasu znaleźć domu:-( asiuniap napisał(a):dałam ogłoszenie o Dropku do wyborczej jak zwykle. Naprawdę nikt nie dzwoni w jego sprawie??? Są nowe plakaty? ten plakat, który kiedyś mi wysłałaś azzie zawiera mało informacji. Nie wiadomo czy zachowuje czystość, jak do kotów i psów. Może spróbować zabrać do z Palucha i umieścić w hotelu. Dropek jest taki ładny, a tam w schronie wśród tych wszystkich zwierzaków ginie. Może spróbować wstawić Dropka na AFN z prośbą o pomoc w opłaceniu hotelu??? nie ma nowych plakatów, a o Dropku nie wiem więcej niż to co napisałam w ogłoszeniu oraz tutaj, w schronisku nie ma szansy żeby lepiej i bliżej go poznać. Wiem że w stosunku do przyjaznych psów jest przyjazny, a na smyczy ciągnie, pewnie dlatego że tyle czasu siedzi w boksie. Hotel dałby odpowiedzi na wiele pytań o zachowanie Dropka, ale czy sam AFN pokryje jego koszty...hm... ja jestem w takiej sytuacji, że nie mogłabym dołożyć się do kosztów.:oops: Poprostu boję się, że Dropek szybko się zadłuży tak jak wiele innych psów, i co wtedy zrobimy? napiszcie swoje zdanie Quote
asiuniap Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Uważam, żeby wystawić go do AFN. Może znajdą się l.udzie chcący zasponsorować mu hotel??? Dowiedziałybyśmy się wtedy o nim rzeczy praktycznych, o które pytają ludzie chcący adoptować psa. Azzie w topiku musiałabyś napisać prośbę o sponsoring. ja mogę rozklejać dalekj dropkowe plakaty, ale w nich jest tak mało informacji i ten nr identyfikacyjny na Paluch, wybacz, mi się nie podoba... Quote
azzie5 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 napiszę nowe ogłoszenie, może przyniesie mu więcej szczęścia. Zmieniam tytuł wątku, napiszesz do AFN? Quote
fona Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 O, widze jakies ruchy. Azzie, wyslij mi to ogloszenie, moze kogos poprosze, zeby je podrasowal. Quote
azzie5 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 nowy plakat o Dropku już powstał, asiuniap i fona już dostały, czy jeszcze ktoś chciałby pomóc rozwieszać? Quote
agat21 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Przepraszam, nie przeczytałam całego wątku.. Ile potrzeba na miesięczny pobyt Dropka w hotelu? Quote
azzie5 Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Agat, Bigos, dziękujemy!:multi: już wysyłam plakacik Quote
fona Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dropku, szczekaj głośno, niech cie ktos uslyszy!! Quote
jotpeg Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ja pamietam, on fajny taki kropczasty... Quote
fona Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dropek ma nowe, profesjonalne ogloszenie do rozwieszania :) Komu mailem plakacik? Oluś, :loveu: i wielkie hau! od Dropka. A na bazarku Dropek zarobil - o ile dobrze pamietam - 65 złotych!! Quote
asiuniap Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Super! Dziś wyszło ogłoszenie w wyborczej. Quote
Recommended Posts