fona Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mialam nadzieje, ze jak wroce z urlopu, wejde tu i przeczytam, ze Dropek juz dawno wyleguje sie w nowym domku... Dzis jeszcze zawisl jego plakacik w Przasnyszu i w Linowie, moze jakis turysta zobaczy. Quote
fona Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Azzie dzwonila na Paluch. Niestety Dropek wciaz czeka. Quote
Lulka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 widziałam Dropka w MP, szkoda, ze nikt go nie wziął:( przynajmniej 3 psiaki z tego numeru znalazły domek :multi: moze w sierpniu mu sie powiedzie, a tymczasem daje go do oferty ;) Quote
mulinka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dropek nadal w schronisku Na Paluchu, czy ktoś go pokocha i zabierze do domu ? Quote
fona Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 azzie, do psa jakiej rasy porownalabys dropka - chodzi o wielkosc Quote
azzie5 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 wielkością to tak jak np do bordie, poprostu średni pies;) Dropku gdzie ten Twój dom... Quote
fona Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dropku kochany! Gdybys byl mniejszy, od wczoraj mialbys superdomek... ale dzieki tobie z Palucha odjechal inny psiul. Poszukajmy mu domuuu!! Azzie, czy Dropek jest na allegro? Juz sie gubie. On nie moze tam zostac! Dropku w gore! Quote
azzie5 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 na allegro jest, wyświetleń ma niewiele, ale jedna osoba obserwuje aukcję... Quote
asiuniap Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dam znów Dropka do wyborczej. naprawdę nikt nie dzwonił z ogłoszeń??? :shake: Quote
asiuniap Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dałam znów ogłoszenie, do skutku. Ktoś go odwiedzał na Paluchu? Quote
azzie5 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 dziękuję Asiuniap! można na Ciebie liczyć. ja teraz nie mogę do niego niestety jeździć ze wzgl finansowych:roll: Quote
fona Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Azzie, kochana, ale oczywiscie nic nie piszesz! Mam nadzieje, ze w weekend uda mi sie do Was przyjechac. Przywioze kieszonkowe dla Johna :) A Ty nic nie mowisz, ze potrzebne sa pieniadze... Chcesz ogloszenia Dropka? Rozwiesilam w Zyrardowie. Pamietaj, ze jak beda ludzie dzwonic, to juz nie chodzi o Johna, tylko o Dropka, wiec ich nie splawiaj :) Quote
azzie5 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 ogłoszenia o Dropku zagościły dzisiaj na słupach w Brwinowie:) Quote
fona Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ja juz rozwiesilam wszystkie, ktore mialam, musze podrukowac. No i niedlugo bede w Lodzi, rozwiesze, moze bedzie taki odzew jak po Johnie... Quote
asiuniap Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 dałam ogłoszenie o Dropku do wyborczej jak zwykle. Naprawdę nikt nie dzwoni w jego sprawie??? Są nowe plakaty? ten plakat, który kiedyś mi wysłałaś azzie zawiera mało informacji. Nie wiadomo czy zachowuje czystość, jak do kotów i psów. Może spróbować zabrać do z Palucha i umieścić w hotelu. Dropek jest taki ładny, a tam w schronie wśród tych wszystkich zwierzaków ginie. Może spróbować wstawić Dropka na AFN z prośbą o pomoc w opłaceniu hotelu??? Quote
azzie5 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 dzisiaj pewna pani z allegro pojechała na Paluch po Dropka - jak się ta wizyta zakończyła, powinnam wkrótce już wiedzieć. Quote
Recommended Posts