Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mialam nadzieje, ze jak wroce z urlopu, wejde tu i przeczytam, ze Dropek juz dawno wyleguje sie w nowym domku... Dzis jeszcze zawisl jego plakacik w Przasnyszu i w Linowie, moze jakis turysta zobaczy.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam Dropka w MP, szkoda, ze nikt go nie wziął:(
przynajmniej 3 psiaki z tego numeru znalazły domek :multi:
moze w sierpniu mu sie powiedzie, a tymczasem daje go do oferty ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dropku kochany!

Gdybys byl mniejszy, od wczoraj mialbys superdomek... ale dzieki tobie z Palucha odjechal inny psiul.

Poszukajmy mu domuuu!!

Azzie, czy Dropek jest na allegro? Juz sie gubie.
On nie moze tam zostac! Dropku w gore!

Posted

Azzie, kochana, ale oczywiscie nic nie piszesz!
Mam nadzieje, ze w weekend uda mi sie do Was przyjechac. Przywioze kieszonkowe dla Johna :) A Ty nic nie mowisz, ze potrzebne sa pieniadze...

Chcesz ogloszenia Dropka? Rozwiesilam w Zyrardowie. Pamietaj, ze jak beda ludzie dzwonic, to juz nie chodzi o Johna, tylko o Dropka, wiec ich nie splawiaj :)

Posted

dałam ogłoszenie o Dropku do wyborczej jak zwykle. Naprawdę nikt nie dzwoni w jego sprawie??? Są nowe plakaty? ten plakat, który kiedyś mi wysłałaś azzie zawiera mało informacji. Nie wiadomo czy zachowuje czystość, jak do kotów i psów. Może spróbować zabrać do z Palucha i umieścić w hotelu. Dropek jest taki ładny, a tam w schronie wśród tych wszystkich zwierzaków ginie. Może spróbować wstawić Dropka na AFN z prośbą o pomoc w opłaceniu hotelu???