Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w tym tygodniu nie mam zupełnie kiedy do niego pojechać, ale na początku przyszłego koniecznie muszę się wybrać, no i rozwieszam plakaty, wszystkim chętnym wyślę ogłoszenia jeśli jeszcze ktoś by chciał.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniap, wszelka pomoc na wagę złota!

byłam dzisiaj u Dropka, właśnie niedawno wróciłam. Teraz siedzi w nowym ciągu V w boksie A, boks nowiutki ale bardzo mały. Nie było szansy zrobić zdjęcia. Dropek nie siedzi już na szczęście z tą warczącą amstaffką, teraz jest razem z młodą onkowatą sunią i widziałam nawet jak się razem bawią. Wygląda dobrze, ale pilnie szukamy domu!

bardzo dziękuję fonie i Oli z pracy fony za kolorowe plakaty (ja wytwarzam niestety tylko czarno-białe). Teraz robię wielkie plakatowanie. Nowsze plakaty mają dopiero powstać, zajmie się tym kochana Ola od Fony.;)

Posted

azzie5 napisał(a):
..... teraz jest razem z młodą onkowatą sunią i widziałam nawet jak się razem bawią.

Coby z tego nie było Dropiątek :roll: !

Posted

Moja siostra zakochala sie w Dropku. Dalam jej ogloszenie, zeby wywiesila w pracy. Pisze mi esemeski, ze ciagle o nim mysli.
Niestety nie moze sobie pozwolic na psa, nie ma warunkow, a szkoda...

Azzie, Ty go znalazlas w kwietniu i nic mi o nim nie powiedzialas???

Ola na razie ma full pracy, wiec w tym tygodniu jeszcze nowego ogloszenia nie bedzie...

Posted

Fona, pierwszy raz zobaczyłam Dropka w kwietniu, ale po paru dniach zniknął, potem zobaczyłam jego zdjęcia na stronie Palucha na początku maja i odtąd szukam mu domu.

Posted

Azzie, wszystko wiem z tego watku i od Ciebie bezposrednio zreszta tez :)

Azzie to taka osoba, ze chocby miala tabun koni znalezionych na polu, sforę psów i jeszcze kocią bandę, to nie piśnie słówka, żeby ja odciążyć, choćby finansowo :)

Posted

Niestety wyborcza dopiero wczoraj zweryfikowała moje ogłoszenie i ukaże się dopiero w następny piątek. Ale może to i lepiej, teraz długi weekend, sporo ludzi wyjechało.

• 3 weeks later...
Posted

Azzie zepsuł się komputer - monitor szlag trafił i do odwałania nie ma dostępu do netu. Myślę, że się nie pogniewa jak Dropek trafi do ipiątkowej GW ;-)
Jakby co, to jestem z azzie5 w kontakcie.

Asiuniap, tak a propos, nie masz na zbyciu jakiegoś szczeniaczka (suczki), który wyrośnie na sporego psiaka ? Znajomy znajomej poszukuje.. Puściłam osobny wątek, jest trochę propozycji, ale może Ty znasz jakąś bidę ?