azzie5 Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 w tym tygodniu nie mam zupełnie kiedy do niego pojechać, ale na początku przyszłego koniecznie muszę się wybrać, no i rozwieszam plakaty, wszystkim chętnym wyślę ogłoszenia jeśli jeszcze ktoś by chciał. Quote
asiuniap Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Azzie byłaś u niego???? Ja też rozwieszam, może masz jakieś nowsze plakaty? Może dać go na żółte strony? Mogę dać. Quote
azzie5 Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 asiuniap, wszelka pomoc na wagę złota! byłam dzisiaj u Dropka, właśnie niedawno wróciłam. Teraz siedzi w nowym ciągu V w boksie A, boks nowiutki ale bardzo mały. Nie było szansy zrobić zdjęcia. Dropek nie siedzi już na szczęście z tą warczącą amstaffką, teraz jest razem z młodą onkowatą sunią i widziałam nawet jak się razem bawią. Wygląda dobrze, ale pilnie szukamy domu! bardzo dziękuję fonie i Oli z pracy fony za kolorowe plakaty (ja wytwarzam niestety tylko czarno-białe). Teraz robię wielkie plakatowanie. Nowsze plakaty mają dopiero powstać, zajmie się tym kochana Ola od Fony.;) Quote
jolap. Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 azzie5 napisał(a):..... teraz jest razem z młodą onkowatą sunią i widziałam nawet jak się razem bawią. Coby z tego nie było Dropiątek :roll: ! Quote
asiuniap Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dałam ogłoszenie. Mam nadzieję, że wydrukują. A ten tel. to do Ciebie azzie5? Quote
fona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Moja siostra zakochala sie w Dropku. Dalam jej ogloszenie, zeby wywiesila w pracy. Pisze mi esemeski, ze ciagle o nim mysli. Niestety nie moze sobie pozwolic na psa, nie ma warunkow, a szkoda... Azzie, Ty go znalazlas w kwietniu i nic mi o nim nie powiedzialas??? Ola na razie ma full pracy, wiec w tym tygodniu jeszcze nowego ogloszenia nie bedzie... Quote
azzie5 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Fona, pierwszy raz zobaczyłam Dropka w kwietniu, ale po paru dniach zniknął, potem zobaczyłam jego zdjęcia na stronie Palucha na początku maja i odtąd szukam mu domu. Quote
fona Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Azzie, wszystko wiem z tego watku i od Ciebie bezposrednio zreszta tez :) Azzie to taka osoba, ze chocby miala tabun koni znalezionych na polu, sforę psów i jeszcze kocią bandę, to nie piśnie słówka, żeby ja odciążyć, choćby finansowo :) Quote
asiuniap Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Niestety wyborcza dopiero wczoraj zweryfikowała moje ogłoszenie i ukaże się dopiero w następny piątek. Ale może to i lepiej, teraz długi weekend, sporo ludzi wyjechało. Quote
MiK-Jozefow Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Podnoszę Dropka do góry i trzymam kciuki :) :) Quote
azzie5 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Dropek jest już w Moim Psie. Może ktoś zadzwoni... Quote
azzie5 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 właśnie zadzwoniła pani z Radomia, rozważa przyjazd w celu obejrzenia Dropka. czyli jakiś odzew jest. Quote
dotka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 nasz Tufik z Palucha tez jest w Moim Psie ale na razie bez odzewu,trzymamy kciuki za Dropka Quote
azzie5 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 dzisiaj zadzwoniła druga osoba, Dropku Dropku, może w końcu ktoś Cię przygarnie. Quote
fona Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Porozwieszalam w Zyrardowie troche Dropkow i Johnow :) Quote
asiuniap Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 czy u Dropusia coś się zmieniło? Mogę dać go do piątkowej wyborczerj. Azzie jesteś, czy wyjechałaś na wakacje? Quote
Kasik13 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Azzie zepsuł się komputer - monitor szlag trafił i do odwałania nie ma dostępu do netu. Myślę, że się nie pogniewa jak Dropek trafi do ipiątkowej GW ;-) Jakby co, to jestem z azzie5 w kontakcie. Asiuniap, tak a propos, nie masz na zbyciu jakiegoś szczeniaczka (suczki), który wyrośnie na sporego psiaka ? Znajomy znajomej poszukuje.. Puściłam osobny wątek, jest trochę propozycji, ale może Ty znasz jakąś bidę ? Quote
Kasik13 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 U Dropka wszystko bez zmian, tzn. dalej jest na Paluchu :-( Quote
asiuniap Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No, dostałam potwierdzenie z gazwybu, że zgłoszenie zaakceptowa mi maila, gdzie ten dom, czy w bloku czy domku. Albo podaj linka do wątku. Quote
Recommended Posts