Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem prawie że pewna, że ten pies trafił na Paluch, dzisiaj znalazłam jego zdjęcie w nowych psach - pies z numerem 1354/06 z 26 kwietnia to chyba właśnie on, choć zdjęcie niewyraźne. Czy ktoś z osób jeżdżących na Paluch mógłby to sprawdzić? Bardzo proszę.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też tak myślę. Chciałabym pojechać sprawdzić czy to jest on, ale sama go nie znajdę. Czy ktoś z Palucha byłby chętny pomóc sprawdzić tego psa?

Posted

Psiak faktycznie podobny... moze zmienic tytul watku, zeby wolontariusze z Palucha wiedzieli, ze sa proszeni o pomoc w ustaleniu czy ten psiak to wlasnie psiak z Dworca.

A tak przy okazji.. widzialyscie suczke, ktora jest na tej samej stronie ze zdjeciami pod numerem 1359 z 27go??? Po lewej stronie przytula sie od niej szczeniaczek... bosze... moze go nie uspili...:-(
http://www.psy.warszawa.pl/2006/html2006/nowepsy2006/2006-04-29/1350_1377.htm

Posted

zmieniłam tytuł. Ja mogłabym pojechać na Paluch w niedzielę, ale tak jak pisałam nie wiem czy sama go tam znajdę, dlatego proszę o pomoc.

Posted

Mysle, ze jesli powolasz sie na numer pod ktorym psa przyjeto, powinnas go znalezc... A moze napisz do tej wolontariuszki, ktora zrobila strony o psiakach przyjetych na Paluch?

Posted

byłam na Paluchu, to jest ten sam pies. W boksie przebywa z astowatą suką, która cały czas na niego warczy... On bardzo pilnie szuka domu!

Posted

Kasia nie robiłam bo warunki tam kiepskie, chyba by niewiele co wyszło i się bałam że ktoś zobaczy, nie wiem nawet czy tam można robić foty.