Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tak sobie czekamy i czekamy... a wieści jak nie ma, tak nie ma... Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 aanka napisał(a):Może się doczekamy.... ...może....bardzo bym chciała... Quote
MaDi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Może trzeba zmienić tytuł na "wątek o czekaniu"?:lol: Quote
aanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mi się zdaje ,że dzisiaj się nie doczekamy.... Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 MaDi napisał(a):Może trzeba zmienić tytuł na "wątek o czekaniu"?:lol: hahaha...właśnie o tytule myślałam,lecz chciałam prosić o wieści,fotki i zmianę tytułu,że Bruno ma domek...ale na taki pomysł nie wpadłam! Quote
ilon_n Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 a ja sobie jeszcze poczekam .. duży Bruno to i wart dużo czekania .. Quote
bico Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Andzike napisał(a):Ja też zaglądam w poszukiwaniu wieści... Nie chce pisać, bo nie mam już nic do powiedzenia w tej sprawie, chcę tylko zobaczyć szczęsliwego Bruna... zgadzam się powyższym stanowiskiem i postawą mojej przedmówczyni;) Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 bico napisał(a):zgadzam się powyższym stanowiskiem i postawą mojej przedmówczyni;) ...czyli chcesz zobaczyć szczęśliwego Bruna!:cool3: Quote
bico Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zuzlikowa napisał(a):...czyli chcesz zobaczyć szczęśliwego Bruna!:cool3: ...i tylko to mnie interesuje, bo nie mam nic do powiedzenia na temat tej sprawy... Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 bico napisał(a):...i tylko to mnie interesuje, bo nie mam nic do powiedzenia na temat tej sprawy... ...i jednak dopowiedziane...czyli czekamy na foty szczęśliwego Bruna Quote
marysia55 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zuzlikowa napisał(a):...i jednak dopowiedziane...czyli czekamy na foty szczęśliwego Bruna tez bym chętnie je zobaczyła. Byłaby to piękna weryfikacja moich niepewności i 'ograniczonego zaufania'. Bruno pokaz nam swój uśmiechnięty pyszczorek i oczy pełne szczęścia. Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 marysia55 napisał(a):tez bym chętnie je zobaczyła. Byłaby to piękna weryfikacja moich niepewności i 'ograniczonego zaufania'. Bruno pokaz nam swój uśmiechnięty pyszczorek i oczy pełne szczęścia. Cóż...podobnie spogladamy... Quote
ilon_n Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dzień dobry Brunowi i wszystkim oczekującym na Jego radosny uśmiech .. Quote
MaDi Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 zuzlikowa napisał(a):hahaha...właśnie o tytule myślałam,lecz chciałam prosić o wieści,fotki i zmianę tytułu,że Bruno ma domek...ale na taki pomysł nie wpadłam! Ja mam ogólnie dobre pomysły:lol: Bruno pokaż się. Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 MaDi napisał(a):Ja mam ogólnie dobre pomysły:lol: Bruno pokaż się. Zgadza się...a najlepszejszy to ten by Bruno się pokazał!:lol: Quote
Recommended Posts