Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Info od Ani z hoteliku:

"Pełen relaks, wpatrzony w mamę jak w obrazek, mają swoje rytuały rano otwierana jest siatka z lekami wieczorem też wcina leki jak cukierki, nadal. Zresztą on jest wiecznie głody, zrobiłam nawet kolejną awanturę o to. Waga ma zostać już w miejscu bo wyrwę drugiego kła i to bez znieczulenia. Ja się nie będę tłumaczyć z przytycia psa, choć trochę też się stopuję bo Boryskowi zdarza się sikać w domu. Co w mieszkaniu na drugim piętrze bardzo słonecznym gdzie na podłodze są panele to problem bo Borysek kałuże potrafi zrobić straszne. Borysek sika jak dziewczynka i to prawie leżąc zarówno na spacerach jak i zdarza mu się w domu przy gościach nawet. Wychodzą z nim naprawdę często, nie wiem dlaczego tak się dzieje. Wieczorami sprawdza obecność w domu i idzie spać do kuchni pilnuje lodówki a nóż w nocy ktoś tam zaglądnie a on nie będzie widział. "

Posted

Borysek odszedł za TM [']

Ania napisała:

"Wiem, że miałeś wszystko, miłość, opiekę ciepło przez ten miesiąc u nich dostałeś więcej niż przez cale życie. Zła jestem na Ciebie, że za krotko za szybko i tak niesprawiedliwie, taki silny chłopak miałeś dać radę, choć szczerze chciałabym odejść jak Ty. Szybko bez męki w ukochanym samochodzie, wśród ukochanej Pani, w objęciach Amandy. Byli z Tobą wszyscy wracaliście do domu, teraz zostawiłeś pustkę i rozpacz, nie wiem jak jutro spojrzę im w oczy. Borysku kochałam cie całym sercem choć prawdziwy dom miałeś u nich dlaczego nas zostawiłeś. Pokonywaliśmy ataki, wyrwaliśmy kła, taki silny chłopak jak Ty zawsze miał dać radę. Kochałeś mamę i jedzenie dwie Twoje miłości. Sprawdzałeś czy wszyscy są obecni, przyjeżdżałeś do nas jednak mocno piłowałeś swoich nie odeszłeś niczyj ale nasz wiele tu osób płakać będzie za Tobą chłopaku razem z nami. "

Żegnaj piesku...