Iza i Avanti Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nikandra35 napisał(a):Borys jest w klinice A o zdjęcia to muszę się doprosić ;-) Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Borysek chodzi- trochę dziwnie ale bez bólu, je, nawet czasami ma ochotę na zabawę, jest bardziej kontaktowy. Nawrotów choroby nie ma. Straci jajka, zyska chipa... Tylko zdjęć nie mam :-( Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Przypominamy sie Borysku, chetnie tez zobaczylibysmy Cie na fotkach :razz: Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wieści z środy: "Niestety nie mam dobrych wieści :-( Borys wczoraj i dzisiaj miał dwa krótkie ataki padaczki " Quote
Ada-jeje Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Czy Borys mial robione RTG lub rezonans glowy? Takie badania sugerowala wetka jak go odwiozlam. Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wiem, że Borys miał robione prześwietlenia, na których wyszła spondyloza. Nie wiem, czy miał robione RTG lub rezonans. Niestety ja nie jestem upoważniona do kontaktu z kliniką i wszelkie info czerpię od Tomka... Quote
Recommended Posts