Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boksio został znaleziony w Zagórzu (woj. małopolskie) około 8 kwietnia tego roku. Wygląda na jakieś 5 może 6 lat. Chętnie je, ma dużo kleszczy. Wstaje i chodzi, ale bardzo niechętnie, a jak już wstanie to dziwnie się porusza. Gdy leży i próbuje wstać to się przewraca. Jest trochę wychudzony. Bardzo łagodny dla ludzi i innych zwierząt. Miał DT na kilka dni, ale niestety okazało się, że rodzina u której przebywał nie chce go :( Kobieta twierdzi, że nie poradzi sobie z psem przy 4 dzieci, nie stać ja na leczenie go. Boksiowi wczoraj podobno ciekła piana z pyska, stan pogarsza się, a my nie mamy go gdzie umieścić :(

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatni wysyp psow, przerosl nas, jest nas za malo zeby pomagac tylu psom. Nie ma jak pogodzic wozenia psow do lecznicy na badadania, na kontrole itp. Zgodzila sie jesucue kilka dni go przetrzymac ale nie posiada samochodu, boi sie tez o swoje dzieci, i mowila ze boksio kladzie sie i czasem wyglada to jak by konal.

Posted

Zdaj nam relacje Natalio, jak tam wrocisz. Ja sprobuje znowu do UG Babice uderzyc w poniedzialek, choc moze to byc trudne tym razem, bo juz zglosilam go jako psa pod nasza opieka i zdrowego. Zobaczymy co nam odpowiedza.

Posted

Na chwile obecna nie chce krakac, Borys bo tak wolaja na niego w DT, dostal dzis steryda, zeby przetrwal do wtorku. Zanim dojechalysmy spowrotem steryd zaczal dzialac i Bruno przestal sie przewracac, niemniej musi byc zrobione RTG w znieczuleniu, azeby zdiagnozowac co jest tego przyczyna. Moze byc cos z kregoslupem lub dysplazaja tak wstepnie okreslil wet. Kto moze podjechac we wtorek z Borysem na RTG od godziny 16.00 najpozniej o 18.00 trzeba byc w lecznicy.

Posted

Ada-jeje, skontaktuje się z Zarządem.. w tym momencie mam ochotę napisać, że mamy bardzo duże problemy finansowe i nas nie stać.. Ale pogadam, co możemy.
Biedny psiak... Do kiedy ma DT?

Posted

DT nie wypowiedzialo sie co do jego zabrania juz, ale bierzemy pod uwage ewentualna opcje operacji Borysa, i wtedy nie chcialybysmy zeby Bruno tam dluzej byl. Skubany jest taki kochany, dzis bralysmy go z piwnicy gdzie razem z nim sa dwa szczeniaki 3 tygodniowe, tatuskowal im, ale w lecznicy pomimo bolu potrafil zawarczec na samca. Czyli nie toleruje samcow, tyle juz wiemy.

Posted

Jesteśmy umówione w takim razie na wtorek, jak wyniki i jak DT.... Najgorsze, że jeśli on ma ze stawami problem i nie będzie mógł chodzić po schodach to te DT już na pewno odpadnie :( bo to blok i nie ma windy. No ale szukamy, damy rade.

Posted

Kasiek_ona a do ktorej we wtorek dysponujesz czasem? moge jutro zadzwonic i zmienic termin, chodzi o to ze we wtorek od 16.00 jest wet, nie wiem kto jest do poludnia, ale to nie ma znaczenia, wiem o co chodzi i ktora czesc kregoslupa ma byc przeswietlona, jak rowniez musza byc przeswietlone biodra, oprocz tego musi byc zrobione badanie krwi, pod katem babeszjozy.