Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

snuszkak napisał(a):
miałam dziś telefon w sprawie Fibi, jednak domek odpada kompletnie, chcieli taką maliznę, z krótką sierścią do budy.....
ale jest nadzieja, jest zainteresowanie więc może domek się znajdzie

a co Niebieska? Masz DT dla suni??

DT nie,ale moze od razu znajdzie sie DS,bo mam chetnych na sunka do sredniej wielkosci,czyli gdzies tak do kolana.Moge polecic im Fibi. Ale za malo wiem o niej-jaki ma wzrost jaka waga,charakterek itp...

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wzrost przed kolanko, do połowy łydki, waga nie mam pojęcia ale to drobna sunia, powinna troszkę przybrać
a charakter to cóż, wuklan energii ale nic dziwnego jak w małej klatce siedzi a to młodziutka sunia, jest cholernie skoczna i towarzyska, toleruje inny psy i koty, dobrze się wspina na ogrodzenie kojca więc nie wiem jak byłoby gdyby miała ogród do dyzpozycji, mieszkanie to chyba dobra sprawa a ogród tylko jak ktoś na nim jest na początek

Posted

snuszkak napisał(a):
wzrost przed kolanko, do połowy łydki, waga nie mam pojęcia ale to drobna sunia, powinna troszkę przybrać
a charakter to cóż, wuklan energii ale nic dziwnego jak w małej klatce siedzi a to młodziutka sunia, jest cholernie skoczna i towarzyska, toleruje inny psy i koty, dobrze się wspina na ogrodzenie kojca więc nie wiem jak byłoby gdyby miała ogród do dyzpozycji, mieszkanie to chyba dobra sprawa a ogród tylko jak ktoś na nim jest na początek

T ja Ci na Pw wysle zaraz maile do tych chetnych domkow,a Ty im wtedy wysliji zdjecia tej suni.

Posted

Fibi była dziś na spacerku z Harrym więc to z 7kg szalało z 60kg :):) fajnie to wyglądało uwielbiają się psiaki, Harry chciał wskoczyć po spacerze do boksu Fibi nie do swojego,
sunia ma nowe fotki więc jak tylko Hania mi przesle je na maila to wyślę na podane adresy, bo te jej zdjęcia nie są za ciekawe. Dzięki za pomoc :)

Posted

Hania ma coś problemy z netem ale zdjęcia kiedyś będą a ja dostałam odpowiedź a propos Fibi tylko od jednej osoby, że już psa nie szukają :( a reszta nic nawet nie odpowiedziała, szkoda taka fajna sunia