Niebieska713 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 snuszkak napisał(a):miałam dziś telefon w sprawie Fibi, jednak domek odpada kompletnie, chcieli taką maliznę, z krótką sierścią do budy..... ale jest nadzieja, jest zainteresowanie więc może domek się znajdzie a co Niebieska? Masz DT dla suni?? DT nie,ale moze od razu znajdzie sie DS,bo mam chetnych na sunka do sredniej wielkosci,czyli gdzies tak do kolana.Moge polecic im Fibi. Ale za malo wiem o niej-jaki ma wzrost jaka waga,charakterek itp... Quote
snuszak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 wzrost przed kolanko, do połowy łydki, waga nie mam pojęcia ale to drobna sunia, powinna troszkę przybrać a charakter to cóż, wuklan energii ale nic dziwnego jak w małej klatce siedzi a to młodziutka sunia, jest cholernie skoczna i towarzyska, toleruje inny psy i koty, dobrze się wspina na ogrodzenie kojca więc nie wiem jak byłoby gdyby miała ogród do dyzpozycji, mieszkanie to chyba dobra sprawa a ogród tylko jak ktoś na nim jest na początek Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 snuszkak napisał(a):wzrost przed kolanko, do połowy łydki, waga nie mam pojęcia ale to drobna sunia, powinna troszkę przybrać a charakter to cóż, wuklan energii ale nic dziwnego jak w małej klatce siedzi a to młodziutka sunia, jest cholernie skoczna i towarzyska, toleruje inny psy i koty, dobrze się wspina na ogrodzenie kojca więc nie wiem jak byłoby gdyby miała ogród do dyzpozycji, mieszkanie to chyba dobra sprawa a ogród tylko jak ktoś na nim jest na początek T ja Ci na Pw wysle zaraz maile do tych chetnych domkow,a Ty im wtedy wysliji zdjecia tej suni. Quote
snuszak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Fibi była dziś na spacerku z Harrym więc to z 7kg szalało z 60kg :):) fajnie to wyglądało uwielbiają się psiaki, Harry chciał wskoczyć po spacerze do boksu Fibi nie do swojego, sunia ma nowe fotki więc jak tylko Hania mi przesle je na maila to wyślę na podane adresy, bo te jej zdjęcia nie są za ciekawe. Dzięki za pomoc :) Quote
snuszak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Info o Fibi i stare zdjęcia wysłane, czekam w takim razie na odp. Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 snuszkak napisał(a):Info o Fibi i stare zdjęcia wysłane, czekam w takim razie na odp. Dasz znac jakby ktorys z tych domkow sie zainteresowal? Quote
Asia_Rawicz Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 W takim razie trzymamy kciuki. Oby jakiś domek zakochał się w Fibi. Quote
PaulinaT Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 jaka fajna sunieczka! cudo! Trzymam kciuki żeby któryś z domków się w niej zakochał! Quote
supergoga Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A ja czekam na nowe fotki, bo w ogłoszeniach nie ma za ciekawych. Quote
snuszak Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Hania ma coś problemy z netem ale zdjęcia kiedyś będą a ja dostałam odpowiedź a propos Fibi tylko od jednej osoby, że już psa nie szukają :( a reszta nic nawet nie odpowiedziała, szkoda taka fajna sunia Quote
eduso Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Przepraszam, ze zdjecia wysyłam z poślizgiem; oto i one : http://picasaweb.google.com/HaniaEdi/Schron210510r# Fibi wpadla w oko Harry`emu - szkoda, ze gabarytowo tak sie roznia, bo bylaby ladna parka ;) Bardzo fajna, mlodziutka sunia. Quote
snuszak Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 no teraz to przynajmniej widać na tych zdjęciach jaka sunia ładna :) no i jaka towarzyska Quote
Niebieska713 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 PaulinaT napisał(a):Śliczniutka... :loveu: Fibi...skacz po domek....:roll: Quote
snuszak Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 informacja o Fibi i nowe zdjęcia wysłane do kolejnej osoby od Niebieskiej - dzięki! Jak tylko będę mieć odp to oczywiście napiszę :) Quote
anauhciram Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Oby Fibi szybko znalazła domek.. czekam na wiadomości:):)::):):) Quote
Niebieska713 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nic nowosci o domkach...:shake: :shake: :shake: Quote
snuszak Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 eh cisza :(:( odpowiedzi na wysłanego maila nawet nie dostałam ;/ a proszę o to zawsze Quote
zeberka4 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 oj a u Fibi tak cicho..... Czemu ty domku mała jeszcze nie masz to ja nie wiem :( taka fajna Quote
Recommended Posts