Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fibi ma około 5, max 6 miesięcy. Niedawno trafiła do schroniska zostawiona przez właścicieli, którzy wybyli za granicę a psa pozbyli się jak śmiecia :angryy:
To wesoła, energiczna suczka o krótkim szorstkim włosie. Kontaktowa, toleruje inne psy jak z kotami nie wiadomo :shake:

W schronisku mamy przepełnienie więc szukamy dość pilnie DT lub odpowiedzialnego DS.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na tą chwilę nie mam lepszych i więcej zdjęć wyjechałam, wracam pod koniec następnego tygodnia i dopiero będę mogła myśleć o jakiś fotkach,
allegro sunia będzie miała fundacyjne i parę innych ogłoszeń gdzie zawsze robimy, ale możesz pomóc w rozsyłaniu małej :p dzięki, że jesteś, małej tymczas by się przydał bo to dzieciak trzeba jej wiele nauczyć i ruch zapewnić

Posted

Fibi sprawdzona na koty i obce psy spędziła u mnie z dobre pół godziny :) sunia rewelka, skacze jak mała piłka, zjada wszystko co się jej da i wesoło biega po domu nie boi się niczego, tylko syczące moje wredne koty omijała dużym łukiem :):)

• 2 weeks later...
Posted

supergoga napisał(a):
Domek zajęty przez innego pieska, niestety.
Nie mamy niczego dla Fibi, a pod opieka Fundacji kolejne 5 psów w wielkiej potrzebie.

Wiec Fibi jest caly caly czas w schronisku? A nie ma jakiegos DT w Poznaniu lub jego okolicach?

Posted

Niestety nie ma - gdyby był już by tam była. Mamy 1 domek teraz tymczasowy - w którym jest szczeniak. Dwa domki tymczasowe odpadły - zostały tam tymczasowicze i na razie szlaban.
W hotelu trzymamy od roku 2 psy.
Nie ma wyjścia - Fibi w schronisku.

Posted

supergoga napisał(a):
Niestety nie ma - gdyby był już by tam była. Mamy 1 domek teraz tymczasowy - w którym jest szczeniak. Dwa domki tymczasowe odpadły - zostały tam tymczasowicze i na razie szlaban.
W hotelu trzymamy od roku 2 psy.
Nie ma wyjścia - Fibi w schronisku.

A czy to musi byc koniecznie Dt lub Ds w Poznaniu?

Posted

miałam dziś telefon w sprawie Fibi, jednak domek odpada kompletnie, chcieli taką maliznę, z krótką sierścią do budy.....
ale jest nadzieja, jest zainteresowanie więc może domek się znajdzie

a co Niebieska? Masz DT dla suni??