snuszak Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Fibi ma około 5, max 6 miesięcy. Niedawno trafiła do schroniska zostawiona przez właścicieli, którzy wybyli za granicę a psa pozbyli się jak śmiecia :angryy: To wesoła, energiczna suczka o krótkim szorstkim włosie. Kontaktowa, toleruje inne psy jak z kotami nie wiadomo :shake: W schronisku mamy przepełnienie więc szukamy dość pilnie DT lub odpowiedzialnego DS. Quote
zeberka4 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 jestem u Fibi,snuszlak do wątków trzeba zapraszać ludzi bo inaczej jest małe zainteresowanie, u naszego Azorka praktycznie nie ma nikogo Quote
snuszak Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 kto da tymczasik łobuzicy? pięknie się wspina po drzwiczkach od klatki, tak bardzo chce wyjść Quote
zeberka4 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 snuszlak ,wstaw proszę wiecej fotek to wrzuce małą na allegro i podaj dane kontaktowe Quote
snuszak Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 na tą chwilę nie mam lepszych i więcej zdjęć wyjechałam, wracam pod koniec następnego tygodnia i dopiero będę mogła myśleć o jakiś fotkach, allegro sunia będzie miała fundacyjne i parę innych ogłoszeń gdzie zawsze robimy, ale możesz pomóc w rozsyłaniu małej :p dzięki, że jesteś, małej tymczas by się przydał bo to dzieciak trzeba jej wiele nauczyć i ruch zapewnić Quote
zeberka4 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Tymczasu zapewnić nie mam jak,sama szukam tymczasu dla Bolusia z mojego podpisu, naprawdę bardzo pilne i nikt sie nie zgłasza. Quote
supergoga Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Kasiu, jak wrócisz trzeba by sprawdzić jak mała na koty. Oliwka pojechała do domu - może Fibi mogłaby zająć jej miejsce. Quote
supergoga Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://www.allegro.pl/item1023641791_fibi_jeszcze_szczeniak_sunia_pilnie_szuka_domu.html Fibi na allegro. Dodatkowo ma ogłoszenia na: stronie Fundacji alegratka kupsprzedaj cafeanimal eurocity. Mam nadzieję, że znajdziemy jej domek. Quote
snuszak Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Fibi sprawdzona na koty i obce psy spędziła u mnie z dobre pół godziny :) sunia rewelka, skacze jak mała piłka, zjada wszystko co się jej da i wesoło biega po domu nie boi się niczego, tylko syczące moje wredne koty omijała dużym łukiem :):) Quote
snuszak Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 nikt nie chce takiej słodkiej fajne suni?? Quote
supergoga Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pilnie szukamy choćby tymczasu zanim wpadnie to dziecko psie w niepowołane ręce. Quote
snuszak Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 i ja podniosę bo sprawa raczej pilna z tą małą :( Quote
Asia_Rawicz Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No malutka a ty dalej bez domku? wskakuj na pierwszą stronę:) Quote
snuszak Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 bez domku, mimo że młoda, łagodna i kotów nie goni ja nie wiem..... Quote
Niebieska713 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 supergoga napisał(a):Kasiu, jak wrócisz trzeba by sprawdzić jak mała na koty. Oliwka pojechała do domu - może Fibi mogłaby zająć jej miejsce. A jak z tym miejscem dla FIBI...? Quote
supergoga Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Domek zajęty przez innego pieska, niestety. Nie mamy niczego dla Fibi, a pod opieka Fundacji kolejne 5 psów w wielkiej potrzebie. Quote
Niebieska713 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 supergoga napisał(a):Domek zajęty przez innego pieska, niestety. Nie mamy niczego dla Fibi, a pod opieka Fundacji kolejne 5 psów w wielkiej potrzebie. Wiec Fibi jest caly caly czas w schronisku? A nie ma jakiegos DT w Poznaniu lub jego okolicach? Quote
supergoga Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Niestety nie ma - gdyby był już by tam była. Mamy 1 domek teraz tymczasowy - w którym jest szczeniak. Dwa domki tymczasowe odpadły - zostały tam tymczasowicze i na razie szlaban. W hotelu trzymamy od roku 2 psy. Nie ma wyjścia - Fibi w schronisku. Quote
Niebieska713 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 supergoga napisał(a):Niestety nie ma - gdyby był już by tam była. Mamy 1 domek teraz tymczasowy - w którym jest szczeniak. Dwa domki tymczasowe odpadły - zostały tam tymczasowicze i na razie szlaban. W hotelu trzymamy od roku 2 psy. Nie ma wyjścia - Fibi w schronisku. A czy to musi byc koniecznie Dt lub Ds w Poznaniu? Quote
supergoga Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Absolutnie nie, ale innych też nie mamy. Szukamy wszędzie, ale na razie nic z tego. Quote
snuszak Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 miałam dziś telefon w sprawie Fibi, jednak domek odpada kompletnie, chcieli taką maliznę, z krótką sierścią do budy..... ale jest nadzieja, jest zainteresowanie więc może domek się znajdzie a co Niebieska? Masz DT dla suni?? Quote
Recommended Posts