Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobry wieczór!! To jest po prostu koszmar co się tu wyprawia. Wyłączam Javę ,strony się ładują, ale nie widać postów, klikam na odpowiedź - widzę wtedy posty, których normalnie nie widzę... O wstawianiu zdjęc, czy pisaniu nie ma mowy. jeszcze parę dni i dostanę co najmniej schizofrenii... A co najgorsze, to szanowny Admin ma wszystko gdzieś...

Posted

Ewcia :)
Przyszłam Ci napisać ze pierwsze jedzonko poszło dobrze :) Dzisiaj było drugie i mam strasznie brudne psy :evil_lol: Fotki u mnie ;)

Posted

Dzień dobry wszystkim, którzy mają cierpliwość!!!

Spróbuję wstawić parę zdjęć...

Pierwszy raz udało mi się ufocić Killera śpiącego na Albertowym ogonie. nie żeby tego wcześniej nie robił, tylko tak jak pisałam, na szum wysuwanego obiektywu zrywa się i leci po zabawkę...

udało się o tyle, że zdążył już podnieść łeb... a potem już zareagował w normie...

parę ujęć ogródkowych..

robionych przez córcię pod słońce...

dwa piękne też zrobione przez Magdę...

jedno zrobione przez Michała...

Cel wczorajszej wycieczki...

Tz wszedł bez problemu i bez problemu go wypuścili...

wracając odwiedziliśmy znajomych...

to był żywy inwentarz, a teraz ich pojazd wycieczkowy...

wycieczkę zakończyliśmy na kebabie w Sopocie, ale było tak cholernie zimno, że zamarzały ręce i nosy...
Dzisiaj wyjrzało słoneczko i temperatura wynosi 15 stopni... co za miła odmiana!!!

Posted

Dzień dobry, Ewo!
Dogo już powoli wraca do normy, chodzi nawet szybko, gdyby nie te znikające posty :roll:

AlKil napisał(a):

Albertowi nie przeszkadza mały szkrab spiący obok jest poopci? :evil_lol:

Posted

Witam Ewo!!
Zajżeliśmy by zobaczyc co tam u Was...no i niespodzianka foteczki :)
Jak zwykle fajniusie ale ta jedna mnie rozbroiła...Kilerek na ogonie Albercika hihi widać teraz jak oni bardzo sa za sobą...A Kilerkowi trzeba pogratulować pomysłowości za przyjemne miejsce do spania hihi

Pozdrawiamy Was cieplutko...Tulaski :)

Posted

Witaj Ewcia :multi:
Super fotki a ta z ptaszkiem ...BOWSKA !!
U nas dzisiaj było 23 st.C :diabloti: Zazdrościsz? :evil_lol: Maluchy pojedyńczo były 5 minut na dworze :) Dostały też w prezencie na 3 tydzień zycia swoje książeczki zdrowia z pierwszym wpisem: Odrobaczanie :) Za dwa tygodnie następne :)
Jakie one są fajne - mówię Ci :loveu: Jak się super bawią i jak....mocno gryzą mnie :mad::evil_lol:

Posted

Yorkie napisał(a):

Albertowi nie przeszkadza mały szkrab spiący obok jest poopci? :evil_lol:

Albertowi chyba nie... Gorzej jak będzie miał niestrawność:diabloti:

Hej Ewo!
Nie denerwujta się tak bardzo! W końcu wszystko wróci do normy (MUSI!!!):mad:

Jeszcze nie byłam u Pysi, ale imiona już wybrane?

Posted

madzia i medor napisał(a):
To już wiadomo, która sunia trafi do Albusia i Kilusia:cool3::cool3::cool3::cool3:

Jeszcze nie do końca ;) Ale Ewa chce aby sunia była żywa, wesoła i nie dominantka a te wszystkie warunki spełnia na razie Ballada czyli różowa :loveu: Do tego jest krótka i ma wielki łeb ;) I gęstą sierść :) Dalej zobaczymy co z niej będzie wyrastało :)

Posted

Pysia napisał(a):
Jeszcze nie do końca ;) Ale Ewa chce aby sunia była żywa, wesoła i nie dominantka a te wszystkie warunki spełnia na razie Ballada czyli różowa :loveu: Do tego jest krótka i ma wielki łeb ;) I gęstą sierść :) Dalej zobaczymy co z niej będzie wyrastało :)

No to super:loveu::loveu::loveu:

Jak na dłoni widać różnicę między hodowcą, a chodowcą:cool2:

Posted

madzia i medor napisał(a):
No to super:loveu::loveu::loveu:

Jak na dłoni widać różnicę między hodowcą, a chodowcą:cool2:

Ja hodowcą nie jestem.... Jakbym była tobym miała miot co roku. Ja jestem zapaleńcem ....:oops:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja hodowcą nie jestem.... Jakbym była tobym miała miot co roku. Ja jestem zapaleńcem ....:oops:

Pysia jest zapaleńcem czteroognikowym....