Pysia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj Ewcia :multi: Jak Weszka nie weźmie wszystkich zmorkowatych to TZ przywiezie je do Ciebie :diabloti: Natychmiast :diabloti: Quote
Pysia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj Ewcia :multi: Jak Weszka nie weźmie wszystkich zmorkowatych to TZ przywiezie je do Ciebie :diabloti: Natychmiast :diabloti: Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaj Ewo!! Zajrzelismy na chwilecze by życzyc Wam przyjemnego majowego weekendu!! I dużo duzo słoneczka!! Pozdrawiamy Tulaski :) Quote
AlKil Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dobry wieczór!! To jest po prostu koszmar co się tu wyprawia. Wyłączam Javę ,strony się ładują, ale nie widać postów, klikam na odpowiedź - widzę wtedy posty, których normalnie nie widzę... O wstawianiu zdjęc, czy pisaniu nie ma mowy. jeszcze parę dni i dostanę co najmniej schizofrenii... A co najgorsze, to szanowny Admin ma wszystko gdzieś... Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ewus gratuluje 200 :):):):) oby tak dalej :):):):) Quote
Pysia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ewcia czy my normalnie napiszemy i wstawimy coś na dogo? :placz: Quote
AlKil Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Oj Pysiu nie wiem... nie wiem...skoro Admin na urlopie, to pewnie jeszcze długo nie... Quote
Pysia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ewcia :) Przyszłam Ci napisać ze pierwsze jedzonko poszło dobrze :) Dzisiaj było drugie i mam strasznie brudne psy :evil_lol: Fotki u mnie ;) Quote
Korenia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 małyskrzat napisał(a):pojawiam się i znikam:) Jak posty na dogo :angryy: Quote
AlKil Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dzień dobry wszystkim, którzy mają cierpliwość!!! Spróbuję wstawić parę zdjęć... Pierwszy raz udało mi się ufocić Killera śpiącego na Albertowym ogonie. nie żeby tego wcześniej nie robił, tylko tak jak pisałam, na szum wysuwanego obiektywu zrywa się i leci po zabawkę... udało się o tyle, że zdążył już podnieść łeb... a potem już zareagował w normie... parę ujęć ogródkowych.. robionych przez córcię pod słońce... dwa piękne też zrobione przez Magdę... jedno zrobione przez Michała... Cel wczorajszej wycieczki... Tz wszedł bez problemu i bez problemu go wypuścili... wracając odwiedziliśmy znajomych... to był żywy inwentarz, a teraz ich pojazd wycieczkowy... wycieczkę zakończyliśmy na kebabie w Sopocie, ale było tak cholernie zimno, że zamarzały ręce i nosy... Dzisiaj wyjrzało słoneczko i temperatura wynosi 15 stopni... co za miła odmiana!!! Quote
Sara_i_Aris Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dzień dobry, Ewo! Dogo już powoli wraca do normy, chodzi nawet szybko, gdyby nie te znikające posty :roll: AlKil napisał(a): Albertowi nie przeszkadza mały szkrab spiący obok jest poopci? :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witam Ewo!! Zajżeliśmy by zobaczyc co tam u Was...no i niespodzianka foteczki :) Jak zwykle fajniusie ale ta jedna mnie rozbroiła...Kilerek na ogonie Albercika hihi widać teraz jak oni bardzo sa za sobą...A Kilerkowi trzeba pogratulować pomysłowości za przyjemne miejsce do spania hihi Pozdrawiamy Was cieplutko...Tulaski :) Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Ewcia :multi: Super fotki a ta z ptaszkiem ...BOWSKA !! U nas dzisiaj było 23 st.C :diabloti: Zazdrościsz? :evil_lol: Maluchy pojedyńczo były 5 minut na dworze :) Dostały też w prezencie na 3 tydzień zycia swoje książeczki zdrowia z pierwszym wpisem: Odrobaczanie :) Za dwa tygodnie następne :) Jakie one są fajne - mówię Ci :loveu: Jak się super bawią i jak....mocno gryzą mnie :mad::evil_lol: Quote
Magda Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Yorkie napisał(a): Albertowi nie przeszkadza mały szkrab spiący obok jest poopci? :evil_lol: Albertowi chyba nie... Gorzej jak będzie miał niestrawność:diabloti: Hej Ewo! Nie denerwujta się tak bardzo! W końcu wszystko wróci do normy (MUSI!!!):mad: Jeszcze nie byłam u Pysi, ale imiona już wybrane? Quote
Pysia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Witaj Ewcia :) Postanowiłam wkleić Ci prezent :) Fotke śmiejącej się małej niufki :evil_lol: Specjalnie dla Ciebie :) Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 To już wiadomo, która sunia trafi do Albusia i Kilusia:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Pysia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 madzia i medor napisał(a):To już wiadomo, która sunia trafi do Albusia i Kilusia:cool3::cool3::cool3::cool3: Jeszcze nie do końca ;) Ale Ewa chce aby sunia była żywa, wesoła i nie dominantka a te wszystkie warunki spełnia na razie Ballada czyli różowa :loveu: Do tego jest krótka i ma wielki łeb ;) I gęstą sierść :) Dalej zobaczymy co z niej będzie wyrastało :) Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Pysia napisał(a):Jeszcze nie do końca ;) Ale Ewa chce aby sunia była żywa, wesoła i nie dominantka a te wszystkie warunki spełnia na razie Ballada czyli różowa :loveu: Do tego jest krótka i ma wielki łeb ;) I gęstą sierść :) Dalej zobaczymy co z niej będzie wyrastało :) No to super:loveu::loveu::loveu: Jak na dłoni widać różnicę między hodowcą, a chodowcą:cool2: Quote
Pysia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 madzia i medor napisał(a):No to super:loveu::loveu::loveu: Jak na dłoni widać różnicę między hodowcą, a chodowcą:cool2: Ja hodowcą nie jestem.... Jakbym była tobym miała miot co roku. Ja jestem zapaleńcem ....:oops: Quote
AlKil Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Pysia napisał(a):Ja hodowcą nie jestem.... Jakbym była tobym miała miot co roku. Ja jestem zapaleńcem ....:oops: Pysia jest zapaleńcem czteroognikowym.... Quote
Recommended Posts